reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczyny to ja nie dziekuje zeby nie zapeszyc:no:
Olla,Anni-pomysla super tylko ja niestety nie pije winka wodki z reszta tyz.Ale za to jestem okropnym piwożłopem.Na piwko nie moge sobie pozwolic bo nie bede latac siku co chwola z dzieckiem na rekach.:-D
Toska-rzeczywiscie juz mi szkoda Amelki bo ona nie znosi takiego medycznego dotyku:wściekła/y:To chyba przez te poltora miesiaca spedzonego w szpitalu.Setki badan,kroplowki,rurki i inne tkie.Ale mysle ze jakos przebrniemy przez to:baffled:
No i relacje postaram sie zdawac w miare na bierząco od lekarzy.
Olla-dzieki za smska.
No to spadywuje.PAPA buziaki

reklama
Elmaluszku powodzenia z lotem, badaniami i becikowym :tak:

Jola zdrówka dla Maksa, a ta wycieczka to do Budapesztu może?;-) :-) ( moja siostra też nauczycielka wybiera się na nią)

Toska gratki dla Stasinka- wstawacza :-)

Esiu życzę sprawnego pozałatwiania formalności i udanego wypoczynku w Portugali :tak:

Wszystkim miłego dzionka!

Może ktoś mógłby polecić sprawdzony glukometr - muszę kupić tacie, po ostatnim chorowaniu i badaniach okazało się że ma cukrzycę. :baffled:

Ja wpadam tylko z życzeniami dla Krzysia.
Sto lat, sto lat! Mnóstwo uśmiechów, samych radosnych chwil!

Elmaluszek czekamy na relacje. Za Amelkę trzymamy kciuki. Bidula, że też Polska będzie jej się kojarzyć z białymi kitlami.

.Jolka bidulko!!!Faktyczne masakra...jak ja mialam jelitowke to musialam sie ratowac sudokremem od Amelki:zawstydzona/y:ala...nie zycze nikomu szczypiacej okolicy miedziposladkowej heheh:-) feeee...ja to zawsze tak obrazowo, sorki...no ale coz takie zycie:baffled::-p

Buziaki i zdrowiejcie!!!!!

Ciekawe co tam u Elmaluszka...

Olla no nie ma to jak Ty na dobry początek dnia! :-D:-D:-D

jolka mam nadzieję, że dojdziecie do siebie równie szybko jak Maks :tak:

A moje Maleństwo już wstało, zaliczyło byczenie się i kitłasowanie w moim łóżku, śniadanko, poranną aktywność i właśnie zaczyna ziewać :rofl: A wszystko to od 7.45 :-D

Jolka no to uffff:-D
Esia no niezle tempo ma twoj synek:-)Szybki chlopak ale miejmy nadzieje ze mu to na przyszlosc nie zostanie bo biedne jego dziewczyny:-p...a masaz tez niewskazany bo skonczy zanim zacznie:-D:laugh2: wiem wiem ze Piotrus lubi masaz...wie co dobre:rofl2:

Apropos ''masazu''to z Amelki mala onanistka mi rosnie :szok:bo jak siedzi w wysokim krzese to intensywnie sie ociera kroczem o ta barierke miedzy nogami no i w tedy ani jesc,ani pic a nawet telewizora nie widzi tylko oczka mrozy i zaraz wypiekow dostaje:baffled:no ja nie wiem czy tak male dzieci maga przyjemnosc w tych rejonach odczowac:sorry2::dry:.Nie robi tak zawsze ale jak jej sie przypomni...zberaznik maly:dry::-p

reklama
Do góry