reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Najlepsze zyczenia dla Frania i Suri:-).
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA
Moc Najserdeczniejszych życzeń z okazji Świąt Wielkanocnych , aby były zdrowe pogodne, i szczęśliwe o raz wyjątkowo mokrego lanego poniedziałku , co powinno zapewnić pomyślność na przyszłość przesyła Kotek z rodziną.
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA
Moc Najserdeczniejszych życzeń z okazji Świąt Wielkanocnych , aby były zdrowe pogodne, i szczęśliwe o raz wyjątkowo mokrego lanego poniedziałku , co powinno zapewnić pomyślność na przyszłość przesyła Kotek z rodziną.
oleola
Zaangażowana w BB
Zdrowych i Wesolych Swiat
Zyczy Amelia z rodzicami
Zyczy Amelia z rodzicami
A
agik25
Gość
Melduję się po świętach. Grubsza o 2 kg
I niechby chociaż ciepło już było to by się na spacer czy rower wyszło i powoli spaliło zbędne kilogramy, ale nie...
I niechby chociaż ciepło już było to by się na spacer czy rower wyszło i powoli spaliło zbędne kilogramy, ale nie...
dziewczynki, dzwonili do mnie właśnie z Krakowa dostałam pracę!! czekam tylko na szczegóły oferty, bo koleś nawet nie wiedział ile itp., będzie dzwonił do mnie za jakiś czas jeszcze ;-) ale chcą mnie - MNIE !! ależ jestem rozstrzęsiona
a tak na marginesie WESOŁYCH ŚWIĄT ni miałam możliwości zameldowania się wam, bo tutaj net strasznie wolny :-( no i jest duża kolejka ;-) ale takie wieści musiałam wam przekazać
Antonek wczoraj przywalił w stołek i nawet krewka poleciała :-( łuk brwiowy poszedł :-( szyć nie musieliśmy - dzięki bogu ;-)
na wagę nie wchodzę, nie chcę dostać zawału serca
pozdrowionka dla was wszystkich
gingerosek z wielkim bananem na ustach ;-)
Antonek wczoraj przywalił w stołek i nawet krewka poleciała :-( łuk brwiowy poszedł :-( szyć nie musieliśmy - dzięki bogu ;-)
na wagę nie wchodzę, nie chcę dostać zawału serca
pozdrowionka dla was wszystkich
gingerosek z wielkim bananem na ustach ;-)
reklama