reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Najlepsze zyczenia dla Frania i Suri:-).

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA
Moc Najserdeczniejszych życzeń z okazji Świąt Wielkanocnych , aby były zdrowe pogodne, i szczęśliwe o raz wyjątkowo mokrego lanego poniedziałku , co powinno zapewnić pomyślność na przyszłość przesyła Kotek z rodziną.

Melduję się po świętach. Grubsza o 2 kg :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:
I niechby chociaż ciepło już było to by się na spacer czy rower wyszło i powoli spaliło zbędne kilogramy, ale nie... :crazy:

dziewczynki, dzwonili do mnie właśnie z Krakowa :-D dostałam pracę!! :tak: czekam tylko na szczegóły oferty, bo koleś nawet nie wiedział ile itp., będzie dzwonił do mnie za jakiś czas jeszcze ;-) ale chcą mnie - MNIE !! ależ jestem rozstrzęsiona :-D

a tak na marginesie WESOŁYCH ŚWIĄT :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ni miałam możliwości zameldowania się wam, bo tutaj net strasznie wolny :-( no i jest duża kolejka ;-) ale takie wieści musiałam wam przekazać :tak:

Antonek wczoraj przywalił w stołek i nawet krewka poleciała :-( łuk brwiowy poszedł :-( szyć nie musieliśmy - dzięki bogu ;-)

na wagę nie wchodzę, nie chcę dostać zawału serca :-D

pozdrowionka dla was wszystkich :-D

gingerosek :tak: z wielkim bananem na ustach ;-)

reklama
WOW GINGER GRATULACJE :-D:-D:-D

A tak na marginesie to powiem: Ja wiedziałam, że tak będzie :-)

Bo ty przebojowa kobieta jesteś (to oczywiście rodzinne jest hehe ;-))

Do góry