reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Agik a ja zrobię sałatkę jeżeli chcesz;-)? Tobie zostanie nauka. Ale na poważnie współczuję, jak wali to wszystko na raz, no nie wiem co napisać powodzenia.Agik ja moge Wojtusia z chęcią popilnowac
Fantazja cieszę sie że wszystko dobrze się skończyło.
Martitka teraz trzymam kciuki za Ciebie;-).
Kachasku miłego czytania.
Anni jak Ci idzie ujarzmianie Suri? Działasz czy na razie odpuściłaś?
anni
Fanka BB :)
Kotku - zmniejszam dawki mleczka- probowalam oszukac malago glodomora woda -skonczylo sie waleniem sasiadow z dolu w sufit (znaczy nasza podloge)...powodu mozesz sie domyslic - wiec szczerze...POMOCY niec ktos to zrobi za mnie a ja przyjde juz na gotowe
A
agik25
Gość
Dzięki dziewczynki, jesteście kochane Zmykam spać. A jutro co będzie to będzie. Buźka.
Buziaczki z okazji 8 i 9 miesiączków
Fantazja wielkie uff... I trzymam kciuki, żeby reszta też się poukładała
Miłej lektury! :-)
Monika super że wyjazd tak Wam się udał! Co wyjdzie z naszych planów, to jeszcze nie wiem - ostatecznie mamy jechać we 3-kę, więc pewnie za dużo sobie nie poszusujemy. Ale może to i dobrze - ja granatem oderwana od wózka, Małż od biurka, jeszcze byśmy się połamali na dzień dobry ;-)
agik oj, ale Ci się zwaliło... Mam nadzieję, że mąż wydobrzeje na tyle, że będziesz mogła Wojtusia z nim zostawić... Trzymam kciuki za jutro!
No i spojrzałam na zegarek - nadrabiam BB od ponad godziny
Idę spać :-)
Fantazja wielkie uff... I trzymam kciuki, żeby reszta też się poukładała
Ja raczej nie wrócę ;-) Mam wychowawczy do końca roku i tak po cichutku chciałabym z wielką satysfakcją od stycznia posyłać im L4ale plany zmieniają się u nas z dnia na dzień i kto wie czy do pracy wrócę
Na pewno! Ale na testowanie musisz być gotowa - Piotruś co jakiś czas urządza nam "trudne" wieczory (np. dzisiaj) i potrafi marudzić nawet godzinę Najważniejsze to zachować konsekwencję - jak długo by to nie trwało...Esiu cały czas myślę o was, że skoro Piotruś się naprawił to i Michaś się naprawi
Miłej lektury! :-)
Monika super że wyjazd tak Wam się udał! Co wyjdzie z naszych planów, to jeszcze nie wiem - ostatecznie mamy jechać we 3-kę, więc pewnie za dużo sobie nie poszusujemy. Ale może to i dobrze - ja granatem oderwana od wózka, Małż od biurka, jeszcze byśmy się połamali na dzień dobry ;-)
agik oj, ale Ci się zwaliło... Mam nadzieję, że mąż wydobrzeje na tyle, że będziesz mogła Wojtusia z nim zostawić... Trzymam kciuki za jutro!
Ile ja bym za to dała swego czasu Dlatego TH nigdy nie została moją "ulubioną biblią", bo do nas jakoś się nie pofatygowała...POMOCY niec ktos to zrobi za mnie a ja przyjde juz na gotowe
No i spojrzałam na zegarek - nadrabiam BB od ponad godziny
Idę spać :-)
niech mi ktoś podaruje konsekwencję w dzień ok, wieczorem jakoś, ale w nocy... koszmar nie daję rady wiem, że to głupie, ale cały czas myślę, co sąsiedzi powiedzą
Kachasek dasz radę, ja też się nad tym czasem zastanawiam
Ostatnio wydawało mi się, że sąsiadka dziwnie się na mnie patrzy w windzie, więc głośno pomyślałam patrząc na Stasia:
"Bidulku, kiedy w końcu Ci te ząbki wyjdą. ??? To taki ból - dodałam patrząc na sąsiadkę"
Martitka trzymam kciuki, żeby było dobrze
Fantazja, super, że jest w końcu @
Agik trzymaj się dzielna kobieto
anni trzymam kciuki za firmę, chwal się strona jak już będzie gotowa
(chciałam tak jak nasz Kotek, ale więcej nie pamiętam, co komu napisać)
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Anni też bym chciałą żeby ktoś mnie wyręczył, ale z drugiej strony jaka satysfakcja gdy wygram z moją cwaniarą.
Agik i jak minął dzień, udało sie jakoś wszystko zorganizować? Mam nadzieję ze było ok;-).
Kachasek, Toska w książce był podany przykład, że można przygotowac sąsiadów na hałas i powiedzieć że dziecko ma zapalenie uszu a to taki ból... ale ząbkowanie też jest dobre.
Esia ja tez się ostatnio zastanawiałam gdzie się podziewa nasza pani modeator, miałam nawet zapytać ale zapomniałam.
U nas kolejny sukcesik w nocy. Przy pierwszej pobudce wystarczył smoczek, przy drugiej troszkę gorzej bo wody nie chciała więc nic innego nie dawałam, ale rozbudziła się przy zmianie pieluszki (nie mogę nie zmienic jej pieluszki, przeraża mnie myśl że mogłaby spać w zasiusianym ubraniu:-() W końcu zasnęła skusiwszy się wcześniej na 20 ml wody. Wychodzi że przez 12 godzin nic nie zjadła, spała do 10 (przed 9 dostała mleczko) tylko te 2 godzinki w nocy, ale i tak codziennie jest lepiej. A zasypia sama w łóżeczku zaraz po opróżnieniu butelki (około 300ml). Prawie jak Aniołek.
Agik i jak minął dzień, udało sie jakoś wszystko zorganizować? Mam nadzieję ze było ok;-).
Kachasek, Toska w książce był podany przykład, że można przygotowac sąsiadów na hałas i powiedzieć że dziecko ma zapalenie uszu a to taki ból... ale ząbkowanie też jest dobre.
Esia ja tez się ostatnio zastanawiałam gdzie się podziewa nasza pani modeator, miałam nawet zapytać ale zapomniałam.
U nas kolejny sukcesik w nocy. Przy pierwszej pobudce wystarczył smoczek, przy drugiej troszkę gorzej bo wody nie chciała więc nic innego nie dawałam, ale rozbudziła się przy zmianie pieluszki (nie mogę nie zmienic jej pieluszki, przeraża mnie myśl że mogłaby spać w zasiusianym ubraniu:-() W końcu zasnęła skusiwszy się wcześniej na 20 ml wody. Wychodzi że przez 12 godzin nic nie zjadła, spała do 10 (przed 9 dostała mleczko) tylko te 2 godzinki w nocy, ale i tak codziennie jest lepiej. A zasypia sama w łóżeczku zaraz po opróżnieniu butelki (około 300ml). Prawie jak Aniołek.