reklama
kachasek
matka-wariatka :)
wiem, ale po co masz się rozczarować tak jak ja?;-) chociaż życzę, żeby Piotruś był typem śpiocha po modyfikowanym.
z drugiej str tak sobie myślę, że może jak już nie będzie w ogóle cyca, to będzie zupełnie inaczej niż teraz jak kaszka jest tylko dodatkiem
z drugiej str tak sobie myślę, że może jak już nie będzie w ogóle cyca, to będzie zupełnie inaczej niż teraz jak kaszka jest tylko dodatkiem
Emmila cmokasy dla Sześciomiesięczniaka!!! Jak się piffko udało?
Esia dzięki.
A piffko - było fajnie ale krótko, bo zew macierzyński mnie za łeb do domu przyciągnął - jakoś tak samo wyszło. Ale gdybym piła piffko prawdziwe z procentami to pewnie tak szybko bym nie wróciła
A co do odstawiania od piersi to u mnie chyba prędko to nie nastąpi. Albo cycek albo przespane nocki - wybór prosty.;-)
I niestety przespane nocki to nie zawsze łatwe osiągnięcie. Spotkałam się z różnymi opowieściami mam i dwuletnie dzieci cyckające w nocy to nie rzadkość. A nawet jak już dzieci nie jedzą cycka (np. mojej kumpelki 4-latka) to i tak się budzą w nocy i wołają mamę bo a to siku, a to piciu, a to kołdra spadła......
strach się bać
przeskakujecie z wątku na wątek, nie wiem gdzie mam co pisać. zwariować można
że niby ja namieszałam?
toska, to właśnie przy trzeciej zaczyna się jaśniej robić....
tak mówisz, no dobra to jeszcze pół wypiję muszę w końcu poćwiczyć przed Sylwestrem, a lepiej pić do kompa niż do lustra
a Stasinek dostanie dzisiaj w nocy herbatkę ....
reklama