reklama
No ładne kwiatki.......
człowiek haruje cały dzień, sprząta na święta, nie ma czasu nawet do sklepu skoczyć i zapasów odświeżyć, pada na pysk ale mimo wszystko postanawia zajrzeć na BB a tu proszę.....
BALANGA
powiem jedno:
niech to ch.. trzaśnie
ale mi smaka narobiłyście.....no normalnie nie wytrzymam....nie zasnę
a tu jak na złość nawet nie mam głupiego karmi, żeby podniebienie oszukać
ale nic to, odbiję sobie jutro
zdrówko wszystkich mam i dzieciaczków
człowiek haruje cały dzień, sprząta na święta, nie ma czasu nawet do sklepu skoczyć i zapasów odświeżyć, pada na pysk ale mimo wszystko postanawia zajrzeć na BB a tu proszę.....
BALANGA
powiem jedno:
niech to ch.. trzaśnie
ale mi smaka narobiłyście.....no normalnie nie wytrzymam....nie zasnę
a tu jak na złość nawet nie mam głupiego karmi, żeby podniebienie oszukać
ale nic to, odbiję sobie jutro
zdrówko wszystkich mam i dzieciaczków
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Emmila chciaż Ty nie uciekaj
No masz, baby narobiły ochoty na imprezkę i uciekły :-(
A ja mam w czubie, i już zapytałam na wszelki wypadek M, czy wie, jak zrobić mleko (ile mleka na wodę)
No masz, baby narobiły ochoty na imprezkę i uciekły :-(
A ja mam w czubie, i już zapytałam na wszelki wypadek M, czy wie, jak zrobić mleko (ile mleka na wodę)
Monika77 7 czerwiec
Mnie juz od jutra niet, dlatego składam Wam Najserdeczniejsze życzenia:
Wesołych Świąt, spęczonych w gronie najbliższych Wam sercu ludzi i wogóle wszystkiego NAJ... przecież wiecie :-)
Dużo buziaków, do "zobaczenia" po świętach
Wesołych Świąt, spęczonych w gronie najbliższych Wam sercu ludzi i wogóle wszystkiego NAJ... przecież wiecie :-)
Dużo buziaków, do "zobaczenia" po świętach
Monika jestem, nadrabiałam inne wątki - tyle tego naskrobały.....
Ech żeb moje dziecie chciało tylko pić butelkę to pewnie nie raz i nie dwa bym sobie poszalała
i niekoniecznie w domu przed kompem
ale coż, takie uroki macierzyństwa ;-)
Ech żeb moje dziecie chciało tylko pić butelkę to pewnie nie raz i nie dwa bym sobie poszalała
i niekoniecznie w domu przed kompem
ale coż, takie uroki macierzyństwa ;-)
anni
Kochane z psem wyjasniam i przepraszam wcielo mnie na naszej klasie z nauczycielem gabka.
Pies - pisalam Blanes na alergiach ze tez chce ale takiego pomarszczonego jak gliniaz i prokurator hahaha. Nio.
Dziekujemy za ZYCZENIA.
A ja bede jutro wiec jeszcze nie zycze. Za glupie komentarze przepraszam, ale trzeba sobie troche poluzowac ;-) czasami...
Pies - pisalam Blanes na alergiach ze tez chce ale takiego pomarszczonego jak gliniaz i prokurator hahaha. Nio.
Dziekujemy za ZYCZENIA.
A ja bede jutro wiec jeszcze nie zycze. Za glupie komentarze przepraszam, ale trzeba sobie troche poluzowac ;-) czasami...
anni
Monika ty nocny marku...a choc ciotka... idziemy SPAC.
reklama