reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ja też się żegnam... Lecę na pysk - trzeźwy (sic!).
Mam nadzieję, że jak anni ochłonie po naszejklasie to wyjaśni tego psa ;-)

Śpijcie dobrze i poranka bez kaca życzę!

reklama
Esia prokurator z cycem - przestańce bo mam skojarzenia - bynajmniej nie właściwe.....
:-D

Blanes nie idz .... ja sie zaraz osunęna klawiaturę.....ta przeklęta wiśniówka ! :-)

No ładne kwiatki.......
człowiek haruje cały dzień, sprząta na święta, nie ma czasu nawet do sklepu skoczyć i zapasów odświeżyć, pada na pysk ale mimo wszystko postanawia zajrzeć na BB a tu proszę.....
BALANGA
powiem jedno:
niech to ch.. trzaśnie
ale mi smaka narobiłyście.....no normalnie nie wytrzymam....nie zasnę
a tu jak na złość nawet nie mam głupiego karmi, żeby podniebienie oszukać
ale nic to, odbiję sobie jutro
zdrówko wszystkich mam i dzieciaczków

Emmila chciaż Ty nie uciekaj
No masz, baby narobiły ochoty na imprezkę i uciekły :-(

A ja mam w czubie, i już zapytałam na wszelki wypadek M, czy wie, jak zrobić mleko (ile mleka na wodę) :-D

Mnie juz od jutra niet, dlatego składam Wam Najserdeczniejsze życzenia:
Wesołych Świąt, spęczonych w gronie najbliższych Wam sercu ludzi i wogóle wszystkiego NAJ... przecież wiecie :-)

Dużo buziaków, do "zobaczenia" po świętach :tak:

Monika jestem, nadrabiałam inne wątki - tyle tego naskrobały.....
Ech żeb moje dziecie chciało tylko pić butelkę to pewnie nie raz i nie dwa bym sobie poszalała
i niekoniecznie w domu przed kompem
ale coż, takie uroki macierzyństwa ;-)

Kochane z psem wyjasniam i przepraszam wcielo mnie na naszej klasie z nauczycielem gabka.

Pies - pisalam Blanes na alergiach ze tez chce ale takiego pomarszczonego jak gliniaz i prokurator hahaha. Nio.

Dziekujemy za ZYCZENIA.

A ja bede jutro wiec jeszcze nie zycze. Za glupie komentarze przepraszam, ale trzeba sobie troche poluzowac ;-) czasami...

reklama
Do góry