reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
I jak po świętach???
Ja jakoś żyję, chociaż czuję się dziwnie pełna :-)
Trochę boję się wejść na wagę :tak:

Dobry plan, dołączam się do pomysłu :-)
Bo mi to nawet mama powiedziała, że chyba za duzo jem :-(
A wizyta dopiero za 3 tyg, więc moze się trochę rozejdzie ;-) choć nadzieja matką głupich :tak:

Ello, jak się macie? U mnie waga constans, ale i tak według tego co podesłała nam Sorga to mam 1kg za dużo jak na ten tydzień. W sumie to nie szkodzi, jakoś mam lepszy nastrój po świętach i nie przejmuję się już tak bardzo jak wcześniej.

Ja mam wolne do wtorku, więc będę was zamęczać postami :tak:
Trochę się nudzę w domku, ale muszę przyznać, że te kilka dni wolnego byly mi bardzo potrzebne.
A tak wogóle, to bardzo mnie kusi wyjazd na zakupy, bo właśnie zaczęły się wyprzedaże, a marzę o jakiejś spódniczce :-)

czesc dziewczynki,ja weszlam dzis na wage no i po swietach 1 kg do przodu,ale nawet sie ucieszylam bo od 1,5 miesiąca wazylam tyle samo buziaczki:-)

ja dziś kupiłam spódniczkę ze skarpetą, śliczna i z podszewką i w moim kolorku no i oczywiście wcale nie ciśnie , na wyprzedaży- 30 PLN, bardzo jestem zadowolona, jeszcze tylko po spodenki muszę skoczyć jakoś w tygodniu. Także polecam wyprzedaże bo sklep się czysczą przed zamknięciem roku :)

Buźka poświąteczna :-)

Ja na zakupy planuję wybrać się jutro - zostały mi 1 spodnie i 1 spódnica (i to tylko pod warunkiem podciągnięcia jej prawie pod pachy ;-) ). Mam nadzieję coś fajnego znaleźć...

reklama
Sorga, a gdzie ta wyprzedaż???
A spodni mam dwie pary, jedne z krótką skarpetą i są bardzo wygodne, a drugie przyszły dziś (a raczej listonosz przyniósł) i mają strasznie długą skarpetę i mąż sie ze mnie śmieje, że wyglądam jak Obelix, bo spodnie sięgają mi pod biust :-)
Teraz marzy mi się właśnie spódnica, tylko nie wiem gdzie szukać żeby nie zbankrutować ;-)

Do góry