reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Efilo pięknie śpi twoja Zosia - czyli sposób z nocnym karmieniem na śpiocha przynosi dobre efekty?
Blanes Maksik ma piękny nosek zupełnie jak mój synalek ;-)

Mój Cezariusz od paru dni pięknie śpi w dzień (rzuciłam picie kawy i staram się stosować do wskazówek z Języka niemowląt), a ja z nudów wzięłam się dziś za pieczenie bułeczek drożdżowych. :-D :cool2: Normalnie rok temu gdyby mi ktoś powiedział że tak wyglądać będzie moje życie za rok, to bym go wyśmiała. Ech jakie to życie nieprzewidywalne... :-)

reklama
Efilo no wspaniale!
Ja dzisiaj wypróbowałam karmienie na śpiocha. Musieliśmy wychodzić do przychodni a Mały spał. No i udało się :-) A jaką miał zdziwoną minkę gdy się obudził - jakby nie rozumiał czemuż to nie jest głodny :-D

Szopka oj też bym wyśmiała - zwłaszcza tekst, że będę spała w 3 godzinnych interwałach i rano nie zabiję się o własne nogi :-D Bo śpioch ze mnie był okrutny :zawstydzona/y:

Tez musze wyprobowac na spika, tylko dziwie sie ze dzieciaczki sie nie rozbudzaja przy zmianie pieluszki...a moze nie zmieniacie noca?

Olla ja tez często karmie i przewijam mała na spiąco szczególnie w nocy i jeszcze nie zdażyło się żeby obudziła sie w trakcie. Szczerze mówiąc to wolę ją karmic jak śpi bo potem nie musze jej usypiać.

To Wam zazdroszczę, bo moja Magda za cholerę na śpiocha nic nie weźmie. Próbowałam kilka razy, ale ona wtedy tak zabawnie zaciska usteczka i nie ma na nią siły. Mogą mi cycki pęknąć, a ona ma to gdzieś!

To Wam zazdroszczę, bo moja Magda za cholerę na śpiocha nic nie weźmie. Próbowałam kilka razy, ale ona wtedy tak zabawnie zaciska usteczka i nie ma na nią siły. Mogą mi cycki pęknąć, a ona ma to gdzieś!

I w tym Maksiu jest do Madzi podobny:-D zaciska usteczka, że aż mu się broda marszczy ;-)

reklama
Ja też na śpiocha karmię, a mój rekord to jedynie osiem godzin przespane ciągiem :-). Raczej nie mam na co narzekać. Ostatnio też wpadłam żeby Maksowi dawać smoczka zamiast cycka w nocy, ale nie wiem czy to nie jest troszkę za wcześnie?

Do góry