reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni

już się gdzieś nią chwaliłam (chyba na bawimy) ale proszę bardzo: :-)

8f6dbd481d94fdb6med.jpg

reklama
Anni kochana!!! Suri jest prze prze przecudowna!!!Nie moge sie napatrzec...mojam mama sie w niej zakochala :)

Efilo Zosienka slicznosciowa,troszke do mojej Amelci podobna, identyczna maja ''bujna fryzure'' :)) buziaczki!!!Karuzelka fajowa,u nas jakos nie ma takich ,szukam i szukam i znalezc nie moge ...

Olla i dziewczyny - dziekujemy za mile slowka... Jestescie kochane.

Efilo - super! ze ja wczesniej na cos takiego nie wpadlam...musze poszukac cos podobnego. Ubranko tez sliczne:tak:

dzisiaj byliśmy na szczepieniu, miałam Misia szczepić normalnymi szczepionkami, ale jakoś tak wyszło, że dostał INFANRIX-IPV+Hib. Dwa ukłucia wystarczy. Po co więcej.I tak go chyba było słychać w całej przychodni:szok: zapłaciliśmy 120zł (w przychodni)

reklama
Gosia ale wysrosła ta twoja panienka :tak:

Dziewczyny a propos szczepień, macie jakieś wytyczne co do pielęgnacji tego miejsca po szczepieniu przeciw gruźlicy? U nas wyrósł pęcherzyk ok. 1cm średnicy i wyczytałam że ma pęknąć i powstać na jego miejscu owrzodzenie które goi się przez ok.. 3 mies. Komuś już pękł? Coś z tym trzeba robić? Przemywać, opatrzyć...?
Nie pamiętam co mówili po szczepieniu bo uspokojałam krzykacza:zawstydzona/y:

Do góry