reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Siwucha witaj! Przykro mi, że maleństwo miało taki start w życiu i że musieliście się nacierpieć, ale mam nadzieję, że wszystko jest i będzie dobrze (tak jak u nas)

dziewczynki, tu macie kilka filmików, może się przydadzą (szczerze nie oglądałam wszystkich - jakoś długo trwa buforowanie, przynajmniej u mnie)

reklama
Witaj Siwucha - życzymy wam duuużo zdrówka i samych pogodnych dni.:-)

Esia to masz dobrze z Piotrusiem bo nasz mały bardzo krzyczy jak mu wpsikuję tą sól do noska, albo jak mu wyciągam gruchą, aż mi się serce kroi jak mam to zrobić, ale muszę bo ciągle bardzo ulewa noskiem i potem mu się zatyka :-(

Siwucha trzymajcie się! Najgorsze za Wami teraz już tylko możecie się cieszyć sobą! A Wiktorek jest śliczny!:-)

Siwucha trzymamy kciuki za już samo dobre!!!

Szopka biedny Misio... No ale faktycznie, w takiej sytuacji musisz mu czyścić nosek.
My staramy się jak najmniej tam dłubać - dopóki nie musimy (odpukać!).

Ja kozulki wyciągam Fridą - ale dopiero trzy razy nam się to zdarzyło. Mała nie reaguje negatywnie na szczęście. Zresztą ta Frida to rewelacyjny wynalazek. Unimar też mam - jeśli to to z wizerunkiem żyrafy :-D Psiknęłam raz jak miała zatkaną jedną dziurkę. Ale nie była najszczęśliwsza.

Siwucha - tuli tuli dla Ciebie i dzidziusia. Już lecę do Listy bo widzę że coś tam pisałaś :tak:

reklama
Jesteście kochane :tak:

Z podziękowaniami poczekamy jeszcze dwa dni. Bo na razie Zosieńka skończyła 4 tygodnie. A w sobotę torcik ze świeczusią :-D

Do góry