reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni to nie jest wina kompa bo u mnie w pracy i w domu sie tak robi. Poprostu ktos ma sowaczka czy zalacznik co ma jakis blad w sobie i internet to rozpoznaje ze trzeba zamknac. Nie wiem jak tego sie pozbyc, chyba to jest niemozliwe, bysmy musialy pozbyc sie osoby ktora to ma:szok: :-D :-D a niestety nie doszlam jeszcze do tego kto to jest. Ja na niektore watki gdzie ta osoba pisze nawet nie wchodze bo zanim mi sie otworzy stronka i zaczne czytac pierwszego posta to okno znika:wściekła/y: . No trudno, nie wiem jak na to poradzic wiec musze zaakceptowac....

reklama
No wiec tak: jak wejde na forum "uciazliwe objawy" to z przed ostatniej strony zaraz mnie wywala. Z tego co zdazylam zauwazyc to jest tam pycia, ko mi, efilo i nie wiem kto jeszcze bo mnie zamknelo:szok: . Oczywiscie nikogo nie winie byscie czasem sie nie obrazaly ale zaczyna mnie szlag trafiac bo nawet nie moge skozystac z forum:-( i jest mi smutno a to otwieranie zajmuje mi dlugiiiiiiiiiii czas i jest meczace!

Blanes trzymaj sie cieplutko i szybko do nas wracaj:-)

Jolcia ale fajnie masz,prawie cala wyprawka,super

Monia a moze wchodz nie przez explolera tylko mozille lub opere,mysle ze ktos to robi zupelnie nieswaidomie,a przez explolera najwiecej wirusów na kompku mozezsz zlapac:-)

co do zachowania ludzi to ja mialam ostatnio ciekawą sytuacje w banku,najpierw starsza kobitka kazala mi usiąsc czujecie normalnie kazala,bo chyba myslala ze bede chciala wejsc w kolejke przed nią,a potem mlody koles chcial mnie wpusic przed siebie,a ona myslala ze to do niej i wcisnęla sie przed niego,ale nie widzialyscie ile w niej werwy bylo,byle tylko byla pierwsza:szok::laugh2::laugh2:szok

Ja na niektore watki gdzie ta osoba pisze nawet nie wchodze
Monia jeśli wiesz o kogo chodzi, to powiedz śmiało. Myślę, że każdy chętnie pomoże - jeśli okaże się, że nieświadomie coś tam zakłóca. A skoro wiesz na jakich wątkach pisze, no to identyfikacja nie powinna być dla Ciebie problemem.
Ja w tym nie pomogę - wchodzę przez Mozillę i nie mam żadnych problemów :-)

cześć laski, chciałam się odmeldować... jadę do mamy na święta, będę za tydzień:tak: 3majcie się cieplutko:tak:
co do błędów, to mi nie zamyka, ale zawsze wyskakuje błąd na stronie:wściekła/y:

anni dzięki za przesyłkę:-) właśnie piję imbir z papają, pycha:tak:

reklama
Hejka dziewczyny! Naprawde nie wiem przez kogo ten blad wyskakuje bo na tych stronach co mnie zamknie to nie zdaze popatrzec kto tam pisal. Jak narazie mnie nie zamyka tutaj i wiem juz napewno "od wczesniej" ze to nie jest Dorotka czy Jola czy Kotek czy Kochasek. Asylan and Izka tez nie! No i oczywiscie Anni tez nie! Patrycja tez odpada! Wiem ze na niektorych watkach sa dziewczyny ktore tutaj raczej nie wchodza i dlatego z regoly z szafa malucha nie mam problemow. Nie chce nikogo oskarzac ani nic z tych rzeczy wiec tego nie odbiezcie ze zlej strony. Moze to wlasnie ko mi? albo efilo choc nie sadze by to byla ona. A moze Blanes albo Sorga? naprawde nie wiem, jak narzie to eliminuje na tyle na ile potrafie a moze wy mi dziewczyny w tym pomozecie i zobaczycie kto jest zawsze na stronie jak wam sie zamyka czy blad wyskakuje?

Do góry