reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No to ustalam granicę dwóch miesięcy. Jak ktoś tak długo nie zagląda na BB to nie jest ujęty w tabelce. Zmienimy nazwę na 'Lista aktywnych czerwcówek' :-D :tak: co by nikt potem nie miał za złe.

Jak mogłabym zapomnieć o czyjejś córeczce???? Jak już wcześniej kiedyś się tłumaczyłam - mam dwa kompy - w pracy i w domku. Tabelka jest na jednym z nich (w domku) i tylko tam mam możliwość jej poprawienia :zawstydzona/y:

Anni
spokojnie moge powiedzieć że mam możliwość obserwowania wyższej kadry menedżerskiej i moje spostrzeżenia są następujące. Żaden mężczyzna w koszuli z krawatem nie będzie wyglądał niestosownie (marynarka jest oczywista w tym temacie). Mój ukochany akurat nie wskakuje w kamizelke nigdy (a wygląda elegancko), ale są osoby które preferują trzyczęściowe garnitury. Jeżeli tylko kamizelka jest w komplecie do garnituru to dla mnie wygląda to oki. Choć osobiście nie przepadam. Ze ślubami kojarzą mi się kamizelki atłasowe - kolorowe lub z 'wytłoczeniami'. Taka na pewno wzbudziła by niezdrowe zainteresowanie :-D

P.S. A jak było po Twojemu?

reklama
Hehe Dzieki Sereczne Efilo,
po mojemu bylo stanowczo bez kamizeli i z moim uroczym krawatem ktory mu dalam na swieta hehehe mi sie podobalo :tak: krawacik serio ladniutki taki w kwadraciki szaro -niebieskie...
tylko widzialam, ze bez kamizeli czul sie jak bez nogi BIDULA i zrzedzil caly ranek bo zawsze ja nosi, ja jakos w kazdym razie nie przepadam...tylko sie balam, ze fakt jakies kulturowe "fa pa" popelnilam i boroczek bedzie swiecil przed karda dyrektorska hehehe

Ale mnie pocieszylas i sie ciesze, ze nie...

powiem ci, ze kurcze nawet dosc sexy wygladal;-) Nie ma to jak facet w garniturze lol

poza tym to nie wem jak u was dziewczyny, ale u mnie straszliwie ta wiosna sie zaczyna: pada deszcz, zimno i wietrznie... szkoda:-(

wstałam i było pięknie, serio, a potem gniłam pół godziny próbując tą stara lampucere odpalić i kicha- rozkraczyła się:wściekła/y:!!!; mechanik ją zabrał do oglądnięcia; zobaczymy co będzie, jednak wygląd to nie wszystko... a taka sliczna byla amerykanska :wściekła/y: :wściekła/y:

noo, jezdze nią jakies 3 dni, wrr. No ale mechanik mówi że może się okazać że to tylko świece - a jeśli tak to normalka i żeby sie nie martwić i już nie dzwonić- sam zadzwoni jak skończy z nią :p
Wiecie ja sie denerwuje bo sie nie znam i nie wiem czy to koniec świata czy tylko mała kosmetyka:tak: Kot tez sie nie zna i dlatego posłalismy "fachowców" po to auto.

Sorga
bądź dobrej myśli. Przed sprzedażą często ludzie już nie chcą dokładać do auta bo i tak tego nie odzyskają i przerzucają właśnie takie typowe 'serwisowe' wymiany na nabywcę.

mam nadzieje efilo że się nie mylisz:) jeszcze jestem dobrej myśli hehehe a wole się odrobinke powściekac niż smucić:tak:

Sorga kurcze to pech, ale miejmy nadzieje że będzie tak jak pisze Efilo, że są to tylko drobne usterki i niedługo znowu będziesz królowa szos.

A ja dzis pierwszy raz odkąd jestem w ciązy upiekłam ciacho, drożdżówę ze śliwkami i wyszła cudowna, wysoka i lekka. A takie miałam opory przed pieczeniem ciast, myslałam ze mi nie wyjdzie skoro nie mam ochoty go robic, ale na szczęście źle myślałam. Oby do wieczora coś jeszcze zostało :-).

cos chyba ta wiosna tak na was dziala dziewczyny...same smakolyki do okola... ja moze tez cos stworze, jak mi sie uda to sie wam pochwale - choc ciasta jakos mi nigdy nie wychodza...:no:

reklama
Czesc dziewczyny, bylam dzis na tescie glukozy i bylo super:-) dostalam butelke z czyms o smaku sprite wiec nie mialam klopotow z wypiciem. A tak sie stresowalam ze moj zoladek nie przyjmie itd. Poza tym lekarz powiedzial ze wygladamy bardzo dobrze i wszystko jest okey. To milo uslyszec takie slowa, zawsze lzej na duszy :tak: :-)

Do góry