reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kotku krótko mówiąc z fotelika chicco przy zdrzeniu wyrywają się pasy, a firma nie widzi problemu :wściekła/y: jak dla mnie są przegrani :angry:

reklama
Nie było mnie cały weekend i coś wdrożyć sie trudno...

Toska ogromne gratulacje:-) Nie ma to jak wykonać plan:-D
Kajetanku witaj na świecie.... :-)

Dorotko przeogromnie ciesze sie ze wyniki pozytywne. Teraz życze już tylko przyjemnych i bezstresowych miesięcy... Buziaki...:-)

Dziś jedziemy z Zu na drugą sesję zdjęciową... Juz sie nie moge doczekać samych tych zdjęć.

:) Dziewczynki, zmykam na tydzień. Jedziemy sobie odpocząć do Bochni. Zapowiada się fajnie, bo w ośrodku jest mnóstwo atrakcji dla dzieciaczków.

Dzień dobry.
Ja tak tylko wpadłam się przywitać i dalej zmykam do garów, potem z Miśkiem na dworek a wieczorkiem na konie jadę. Zaczęłam w zeszłym tygodniu i przez 5 dni tak mnie napierdzielało wszystko, chodzić nie mogłam, że o tyłku nie wspomnę:szok::-D

Toska, gratulacje. Kajetanku witaj na świecie, czekamy na Twoje fotki:tak:
Dorotka, ogromnie się cieszę, że Fasolinka zdrowa, spokojnej ciąży już do końca życzę:tak:
Blanes, miłego wypoczynku.

Lecę, dziś kapuśniak i fasolka po bretońsku = same się domyślcie :-D:-D:-D

Siemka:)

Agik no to siwy dym bedzie heheh :DDD

Mamusia moja przylatuje w piatek to moze bedzie mi dane popisac i podczytac bo przy tesciowej musze trzymac faon...kazde nieautoryzowane siedzenie i nic nierobienie jest rejestrowane i wykorzystane przeciwko mnie hihi ale nie rozwijam watku tutaj,moge byc inwigilowana :p

Tosia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratki oooodgromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciesze sie jak glupia!Buzi:***

Dorotka ,niunia zdrowa,szczesliwosci ...juuupiiiii!!!!!!!!!!!

Esia!Pilnie potrzebje Twoj numer telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wali sie i pali!!!!!Prosze o kontakt!Dzagudku z Toba tez!!!!!!!!

Buziaki moje kochane:*

Sorga,Blans fajnie Was czytac :)))

Dorotko ,przynajmniej wiesz teraz na 100 % że królewna zdrowa-tak się ciesze
A jakie imie dla kruszaka:-)

reklama
wiesz co Gosiu jeszcze w sumie nie ustalone
mnie osobiscie strasznie podoba sie ninka,tylko malza jak narazie przekonac nie moge
jemu tak pol na plo aleksandra,ale ola to takie oklepane(olla nie bierz tego do siebie),ale juz jedno takie imie wybralismy czyli julka,teraz cos innego bym chciala,no ale zobaczymy kto kogo do czego przekona
a jak tam Liwka

Do góry