reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dzięki Joluś, to nieciekawie dobrze ze pokazują to w telewizji.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzieki dziewczyny jeszcze raz za kazde cieple slowo
a to jest link do tego programu
Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci
spadam gotowac bigosik z mlodej kapusty
milego dnia
a to jest link do tego programu
Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci
spadam gotowac bigosik z mlodej kapusty
milego dnia
Nie było mnie cały weekend i coś wdrożyć sie trudno...
Toska ogromne gratulacje:-) Nie ma to jak wykonać plan
Kajetanku witaj na świecie.... :-)
Dorotko przeogromnie ciesze sie ze wyniki pozytywne. Teraz życze już tylko przyjemnych i bezstresowych miesięcy... Buziaki...:-)
Dziś jedziemy z Zu na drugą sesję zdjęciową... Juz sie nie moge doczekać samych tych zdjęć.
Toska ogromne gratulacje:-) Nie ma to jak wykonać plan
Kajetanku witaj na świecie.... :-)
Dorotko przeogromnie ciesze sie ze wyniki pozytywne. Teraz życze już tylko przyjemnych i bezstresowych miesięcy... Buziaki...:-)
Dziś jedziemy z Zu na drugą sesję zdjęciową... Juz sie nie moge doczekać samych tych zdjęć.
A
agik25
Gość
Dzień dobry.
Ja tak tylko wpadłam się przywitać i dalej zmykam do garów, potem z Miśkiem na dworek a wieczorkiem na konie jadę. Zaczęłam w zeszłym tygodniu i przez 5 dni tak mnie napierdzielało wszystko, chodzić nie mogłam, że o tyłku nie wspomnę
Toska, gratulacje. Kajetanku witaj na świecie, czekamy na Twoje fotki
Dorotka, ogromnie się cieszę, że Fasolinka zdrowa, spokojnej ciąży już do końca życzę
Blanes, miłego wypoczynku.
Lecę, dziś kapuśniak i fasolka po bretońsku = same się domyślcie
Ja tak tylko wpadłam się przywitać i dalej zmykam do garów, potem z Miśkiem na dworek a wieczorkiem na konie jadę. Zaczęłam w zeszłym tygodniu i przez 5 dni tak mnie napierdzielało wszystko, chodzić nie mogłam, że o tyłku nie wspomnę
Toska, gratulacje. Kajetanku witaj na świecie, czekamy na Twoje fotki
Dorotka, ogromnie się cieszę, że Fasolinka zdrowa, spokojnej ciąży już do końca życzę
Blanes, miłego wypoczynku.
Lecę, dziś kapuśniak i fasolka po bretońsku = same się domyślcie
Olla
Melowa mamusia:)
Siemka
Agik no to siwy dym bedzie heheh DD
Mamusia moja przylatuje w piatek to moze bedzie mi dane popisac i podczytac bo przy tesciowej musze trzymac faon...kazde nieautoryzowane siedzenie i nic nierobienie jest rejestrowane i wykorzystane przeciwko mnie hihi ale nie rozwijam watku tutaj,moge byc inwigilowana
Tosia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratki oooodgromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciesze sie jak glupia!Buzi:***
Dorotka ,niunia zdrowa,szczesliwosci ...juuupiiiii!!!!!!!!!!!
Esia!Pilnie potrzebje Twoj numer telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wali sie i pali!!!!!Prosze o kontakt!Dzagudku z Toba tez!!!!!!!!
Buziaki moje kochane:*
Sorga,Blans fajnie Was czytac ))
Agik no to siwy dym bedzie heheh DD
Mamusia moja przylatuje w piatek to moze bedzie mi dane popisac i podczytac bo przy tesciowej musze trzymac faon...kazde nieautoryzowane siedzenie i nic nierobienie jest rejestrowane i wykorzystane przeciwko mnie hihi ale nie rozwijam watku tutaj,moge byc inwigilowana
Tosia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratki oooodgromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciesze sie jak glupia!Buzi:***
Dorotka ,niunia zdrowa,szczesliwosci ...juuupiiiii!!!!!!!!!!!
Esia!Pilnie potrzebje Twoj numer telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wali sie i pali!!!!!Prosze o kontakt!Dzagudku z Toba tez!!!!!!!!
Buziaki moje kochane:*
Sorga,Blans fajnie Was czytac ))
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry
Blanes to milego dopoczynku
Anielap,Agik ,Olla dzieki za gratki
milego dnia
Blanes to milego dopoczynku
Anielap,Agik ,Olla dzieki za gratki
milego dnia
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
wiesz co Gosiu jeszcze w sumie nie ustalone
mnie osobiscie strasznie podoba sie ninka,tylko malza jak narazie przekonac nie moge
jemu tak pol na plo aleksandra,ale ola to takie oklepane(olla nie bierz tego do siebie),ale juz jedno takie imie wybralismy czyli julka,teraz cos innego bym chciala,no ale zobaczymy kto kogo do czego przekona
a jak tam Liwka
mnie osobiscie strasznie podoba sie ninka,tylko malza jak narazie przekonac nie moge
jemu tak pol na plo aleksandra,ale ola to takie oklepane(olla nie bierz tego do siebie),ale juz jedno takie imie wybralismy czyli julka,teraz cos innego bym chciala,no ale zobaczymy kto kogo do czego przekona
a jak tam Liwka