reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Toska- G R A T U L A C J E !!!:-):-):-)
Kajetanku-witaj na swiecie kruszynko :-)
Wreszcie sie ciotki z BB doczekaly :-) Wszystko poszlo zgodnie z planem, super teraz czekamy na zdjecia.

reklama
Toska URODZIŁA!!!
Kajetan waży 3,4kg, ma 55cm i jest śliczny :cool2::rofl2::rofl2::rofl2:

Toska przeogromne gratulacje
Kajetanie witaj na swiecie

ps a tak wogole to wiedzialam ze jak tu wejde rano to juz po bedzie,ale zebys sobie 25 upatrzyla i tak urodzila,nie moge
jeszcze raz wielkie gratki
super

a tak wogole to dzien dobry
mam dzis dzwonic za wynikami kolo 13-14 i juz mam bole brzucha normalnie
milego dnia

Toska - PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!:-)

Dorotko
- trzymam mocno zacisniete kciuki za pomyslne wyniki. Wierze, ze wszystko bedzie ok.

Same dobre wiesci tu dzis :-)
Toska gratuluje Wam ogromnie kolejnego skarba...oby sie dobrze chowal...a Tobie zycze spokojnych nocy :-) Nie ma to jak dobry plan ;-)

Dorotka-ciesze sie razeem z Toba ta nowina...kamien z serca :-)

Dorotka, a nie mówiłam!!! Tralalalalalala!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Wiedziałam że tak będzie!!!!!

Toska wielkie buziaki dla Ciebie uparciuchu! A dla Kajtka powitaski i buziaki za taką grzeczność od samego początku.:tak:

Dorotko Suuuuuuuuuuuuuuuuper :-)
ja tam nic nie mówię, ale przecież ogólnie wiadomo, że nasze kciuki mają magiczną moc :-D:-p

reklama
WOW!!!!
toska gratulacje ogromne!!!
dorotko suuuuper!!!

o rany, nie wyrabiam się z czytaniem:no: wystarczy, że jeden-dwa dni nie zajrzę i mam później problem z czytaniem;-)

teraz właśnie budujemy z klocków (byliśmy na Flohmarkt - pchli targ i kupiliśmy mega bloks 200 elementów za 3euro:tak: najpierw sama się cieszyłam jak dziecko, teraz muszę znosić fochy, jak się nie bawię:baffled:;-))
a że wysyłam małżowi (wbrew synowi;-)) fotki, to zajrzałam do was:tak:
pogoda troszkę nam się zepsuła, rano padało a teraz chmury się pokazaly, ale nie narzekam i tak jest ciepło:tak:

Do góry