reklama
jestem, jestem :-)
Wy chyba bardziej wyczekujecie tego porodu niż ja;-)
może któraś z Was pójdzie za mnie rodzić???
przepraszam, że więcej nie napiszę, ale nadal mam spadek formy, to chyba to ciśnienie
wpadnę wieczorem
buziaki
Wy chyba bardziej wyczekujecie tego porodu niż ja;-)
może któraś z Was pójdzie za mnie rodzić???
przepraszam, że więcej nie napiszę, ale nadal mam spadek formy, to chyba to ciśnienie
wpadnę wieczorem
buziaki
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
śniło mi się że rodziłam i poszło szybko, a o ciąży dowiedziałam się w jej połowie... prorocze czy cóś?
Tośka, trzymasz się?
buziaki dla wszytskich
dobry sen Niuni,a moze proroczy
Livka kicha i prycha,kaszle dostała bactrim
zdrowka dla Livki
Dzagud i jak dzis,lepiej po smarowaniu
Toska,ja za 4,5 miesiaca pojde rodzic,a moze wtedy poszukam ktorejs czy bedzie chciala za mnie isc,szybkiego rozdwojenia
Esia,Elmaluszku co u WAS
Jola jak chlopaki
Anielap zycze szybkiego i pomyslnego zakonczenia spraw sądowych
bylam dzis u gina na kontroli po amnio
ginekologicznie oki,na tetno oki,na usg wychodzi 20-21 tc,waga 380gr,no i 3 niezalezny gin stwierdzil ze to dziewczynka
a i jeszcze jedno wracam jutro do pracy
aniajw
mama Natusi
U nas też już rekrutacja do przedszkola zamknęła się w zeszły piątek a wyniki pod koniec kwietnia początkiem maja, kryteria podobne jak u Dzagud. I mamy takie szanse pół na pół. No i czekamy.
Pozdrowionka
Pozdrowionka
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dla mnie te kryteria przyjec do przedszkola sa jakies od czapy.
Ja zdecydowalam sie zostawic Misie w tym co jest (z wielu wzgledow, choc finansowo nas to uderza i wezme na to kredyt) wiec podania nawet nie skladalam. Moze za rok sie zdecyduje.
Ja zdecydowalam sie zostawic Misie w tym co jest (z wielu wzgledow, choc finansowo nas to uderza i wezme na to kredyt) wiec podania nawet nie skladalam. Moze za rok sie zdecyduje.
anni
Fanka BB :)
Kochane Kobitki ja tak na szybko - Dostalam dostalam dostalam!!!!!!!!!!!!!!!! ta prace na pol etatu w agencji reklamowej! Zaczynam od poniedzialku! Mam tytul Specjalist i manager od marketingu i public relations! BOSHEEEEE kochany! A gowno mi sie snilo dzis - to u mnei zawsze na dobre!
Caluje Was wpadne potem bo lece na poczte - JESUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caluje Was wpadne potem bo lece na poczte - JESUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
anni gratkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anni gratki przeogromne
a tak wogole to dzien dobry
co tu takie puchy