reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kachasku tak spytalam, bo moja tez czasem na nocnik siknie a dziurki sie jeszcze nie dopatrzyla ;-)

reklama
no Misiek już wie że tam ma dziurkę (edukacja wczesno- przed przedszkolna), a czy się dopatrzył, to nie wiem ;-) :-D
ogólnie to jesteśmy na etapie "skąd się biorą dzieci" :baffled: może nie dokładnie, ale męża siostra jest w ciąży, więc Michał teraz wszystkich pyta czy mają dzidziusie w brzuszku. jak odpowiedź brzmi "nie" to od początku wałkowanie dlaczego nie. Zwłaszcza jak uparcie chce się dowiedzieć, czemu pan nie ma dzidziusia ;-)

dorotko, dzięki:tak:
nie wiem, jak u was ale u nas piękna pogoda dzisiaj:tak: normalnie, aż żyć się chce, chociaż się nie wyspałam za bardzo...
miłego dzionka! później się odezwę:tak:

wróciliśmy:tak: ząbki są ładne, w tym jednym faktycznie dziurka ale maleńka i mamy ją załatać jak wrócimy z Niemiec. A że to była pierwsza wizyta, stomatolog nie chciała nic grzebać. Paskud był bardzo grzeczny, ale trzeba było się naprosić żeby buzię otworzył:tak: no i rozmowa z panią doktor:
-tym lustereczkiem zobaczymy
-nie
-to sam włóż do buźki, tak jak łyżeczkę
-już zjadłem

rozwalił mnie:-D

ale teraz mówi, że fajnie było :-)

dzień dobry

od rana mam małego stresa, bo mi dzisiaj doktorek wyciąga pessar i
A. boję się, że będzie bolało;
B. mam nadzieję, że nie urodzę od razu (nadal nie jestem jeszcze gotowa:zawstydzona/y:)

trzymajcie kciuki

Esia udanego odpoczynku (chyba już nie przeczyta:sorry2:)
Kachasek super, że wizyta sie udała. Dialog Miśka z pania dr bardzo inteligentny :-D:-D:-D

odezwę się wieczorem

toska odezwij się koniecznie (choćbyś miała rodzić;-)) trzymam kciuki, żeby nie było aż tak źle z wyjęciem :tak:
a dialog? ta... inteligencik mi rośnie :-p bo prawie na dzień dobry powiedział, że zębów nie pokaże, a w odpowiedzi na "pokaż jaki masz kolor ząbków" odpowiedział "żółte":baffled:

melduje się tylko

pessar wyjęty, i na razie nie zapowiada się, żebym miała rodzić.
Mały donoszony, więc teraz spokojnie mogę szaleć do porodu :-D

reklama
Kachasku to super ze maly zadowolony z wizyty

Toska to dawaj znac jak juz bedziesz czulo sie na rozpakowanie

wrocilam z pracy-no wiec od jutra 4 dni laby-milusio

Do góry