reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia, będzie więcej...

Teraz ni mo, bo nam się aukcje pokończyły i trochę chcemy pozmieniać, ale jakby co to zdjęcia mogę Ci podesłać, lub listę tego co mamy.

reklama
5:50 "Mama siku" :dry::-p

Już zaliczyliśmy podwórko ;-) ale moje średnie dziecko boi się much :szok::-D:baffled: no i już jesteśmy spowrotem :dry: jak tak dalej pójdzie, to do jesieni będę kopac w ogródku :confused:

Toska ja chętnie bym się do tego 9 miesiąca cofnęła ;-)

dzagud współczuję, ja to codziennie tylko czekam aż M z pracy wróci żeby zabrał choc Maksa :zawstydzona/y:

Elmaluszku czekamy na dłuższy post ;-)

Własnie mi prąd wyłączyli i nie mogę wysłac posta :wściekła/y:... o już włączyli :-) ale netu nadal niet :no: o chyba jest ;-)

nie wiem, która to była (dla mnie środek nocy);-): "mama chcę bajkę i zrób mi kakao"
idziemy niedługo do tego dentysty. przyjmie nas to ok, nie, to się umówimy na inny termin. nie będę szukać po całym wałbrzychu

Dzagud to ja swojego muszę unieruchomić i zobaczyć ile tak naprawdę robi :-D

Esia budowy współczuję, ale budowa się skończy - sielanka zostanie. U mnie ulicy nie wyniosą ;-) chyba że zamkną z powodu dziur :dry: ;-)

reszcie później odpiszę :)

5:50 "Mama siku" :dry::-p

pobije Cię: 5.15 "mama kupaaaaaaaaaaaaaaa"
po 15 minutach robienia kupy: "mamusiu ja się już wyspałem. Pobudujemy coś???"

a wczoraju zapowiedziałam M., że ja wstanę do małego, żeby on się w koncu sie wyspał:wściekła/y:

Na szczęście M. wrócił już ze spotkania i zabrał Stasia na spacer, a ja idę spać :tak:

miłego dnia,
odezwę się później

wróciliśmy... ze spaceru:-p
u stomatologa wizytę mamy w czwartek:tak: udało się wcisnąć przed wyjazdem jeszcze:tak: a bo nie wiem, czy wam pisałam konkretnie... zaraz po świętach (6go ew. 7go) jedziemy do mojej mamy:tak: na ile to jeszcze nie wiem, ale wrócimy pewnie jakoś pod koniec maja:tak:

To u mnie "tylko" ok. 6tej - "mama, źlub mi mlećko". Wczoraj było to samo i jeszcze dziecię mnie załatwiło na amen, bo jakoś tak nie mogłam się podnieść z wyra. Magda się bawiła i Teściowa zajrzała do pokoju. I słyszę "Babciu, obudź mamę i powiedz jej żeby mi zrobiła mleczko". No już tego zignorować nie mogłam....:-D Ale powiem Wam że z lękiem myślę o wiośnie i lecie. Zimą Magda spała jak człowiek, choćby do tej 8mej, czasem 8.30 - full wypas. Ale latem jak słonko świeci, to znów będzie się o świcie budzić.:wściekła/y:

słuchajcie, a może by tak zainwesować w rolety antywłamaniowe? ciemno w pokoju będzie, to zarazy może dłużej pośpią?

łeee tam Dzagud na mleczko to ja o 3 mialam pobudkę :-p:-D

Kachasku pomysł fajny, ale niestety u mnie nie do zrealizowania, bo chłopaki mają okna w kształcie pięciokąta (prostokąt ze ściętym narożnikiem) i niestety nie wymyśliłam jeszcze jak zamontowac jakąkolwiek zasłonę :no: a co gorsza okna mają od wschodu :wściekła/y::szok:

Nie wiem co mam z Bertem zrobic drzemie po 0,5-1h :wściekła/y: no nic zrobic nie mogę :wściekła/y: do tego zaczął ulewac i jeszcze ślinic się zaczął :sorry2: czyżby zęby???

Własnie mam tą jedyną w ciągu dnia chwilę kiedy maluchy śpią ;-) powinnam robic obiad :sorry2: ale mi się nie chce :-p:zawstydzona/y:

reklama
U mnie też nie działa - Magda ma zegar w głowie. Niestety.
A pobudkę na mleko miałam też w środku nocy, ale wtedy gdy nie wypiła wieczorem. Dlatego pilnuję i daję nawet na śpiocha.

Do góry