reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kingud witaj w naszym gronie.:tak:Pisz i nie uciekaj, a na pewno Ci się spodoba nasze towarzystwo:-D (grunt to skromność).:-D

Izka, ja tak gadam o tym jak ciężko jest z dwójką, ale uwierz mi - poprawa sytuacji finansowej = nowe mieszkanie i następne dziecko na bank w drodze. Ino że musiałoby to być przed 40tką, bo potem bym się bała (więc za wiele mi nie zostało:-(). Jak widzę kobietę w ciąży to mi łzy w oczach stają i zazdroszczę tak że serce boli. Mój Mąż to się ze mnie śmieje, że jeszcze bym chciała przez to przechodzić (tzn. ciążę, poród, początki macierzyństwa itd), a mnie to nie przeszkadza - ja to uwielbiam (chyba na mózg mi padło).:-D

Toska, Olla, jak nie przestaniecie gadać o tej starczej demencji i dolegliwościach poważnego wieku, to w ucho zarobicie.:-D Mnie do "piernikariów" zostało niecałe 3 lata, a czuję się na 18 i ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI STARCZYCH MIEĆ NIE ZAMIERZAM (a przede wszystkim nietrzymania moczu:-D).

reklama
Witam porannie:-)
Naogladalam sie wieczorem horrorow i zamiast golych facetow snily mi sie okropnosci jakies:baffled::confused2:
Elmaluszku a co Ty taki niespik;-)?
Dzagud :*,to se ne da:-Dstare babki juz tak maja:-p a jak mam umowiona wizyte u lekarza to biore termosik, kanapeczki i siedze pod przychodnia od 4 rano i czekam ...:-pWiecie...ale powaznie,jak pracowalam na fizyko to kazdy pacjent mial umowiona godzine,a dziadki i babcie przychodzili skoro swit z kanapkami wlasnie i termosami,pierogi w sloikach itp. I czekali na swoja kolejke nawet po kilka godzin,ale przynajmniej mieli z kim pogadac:sorry:Taki sposob na zycie:sorry:Mam nadzieje ze bede miala lepsze atrakcje na starosc.
Izka to szybciorem zalatwiajta wszystko,oby poszlo jak z platka:tak:
Jolka czesc:-)to z Twojego taka gadula jak z mojej,nie zebym sie podlizywala,Maksiu juz obiecany:-)

Dzagud a kto powiedzial ze piernik zaczyna sie po czterdziestce,tyle masz na ile sie czujesz i jak zyjesz,wiec masz 18:tak:
Moja mama zawsze to powtarza,ma 53 lata(sorki mamo:-p)ale obcujac z nia czujesz jakbys miala do czynienia z mlodziutka dziewucha:tak:i nie tak karykaturalnie,nic na sile nie probuje ,nie udaje szlonej nastki,poprostu jest mloda duchem i udziela sie ta mlodzienczosc wszystkim dookola. a mowimy sobie per ''babko'' bo tak jest smiesznie:-)

A mi do trzydziestki jeszcze odrobinę brakuje :-D więc chyba narazie demencja mi nie grozi :-D:-D:-D

A dziecko, to chciałam jeszcze jedno, ale w obecnej sytuacji, to mam bardzo mieszane uczucia :-(

Dzagud a Ty to nie masz 18lat????:szok::-D Mi się cały czas wydaje, że Ty dopiero co dowód odebrałaś;-)

Olla Ty stara nie jesteś, ale ja-starsza, dojrzałą kobieta moge z Tobą jak równa z równą pogadać:-D

kingud witaj, Twoja córeczka ma śliczne oczy:tak:

izka witaj. I co z Waszymi planami? Zostajecie w USA?

jolka Ty się nie wymiguj od ciąży, miałyśmy razem to przechodzić;-) (ale rozumiem, mam nadzieję, że niedługo wszystko się ułoży)

A ja dzisiaj mam wolne:tak: Włąśnie popijam kawkę, Staśka wyprawiłam na spacer z dziadkiem i ODPOCZYWAM:-D

Jolka wszystko sie ladnie ulozy ,pamietam zeby trzymac kciuki:)

A tak na marginesie ja nigdy nie mowilam ze stara jestem,babka owszem ale nie stara:)Toska no starsza jestes i to o cale dwa lata,az dziw ze sie dogadujemy tak super :p

Toska, dziękuję Ci za takie miłe słowa.... Mam nadzieję że nie oznaczają że zachowuję się jak nieopierzona gówniara :szok:(nie ma jak doszukiewać się drugiego dna, nie?:-p).

Jolcia, ja też ciągle zaciskam kciuki za Was. Choć nie wiem, hmmm, jakbyś tak Agatkę trafiła, to jadąc na całej linii, ja powinnam zmajstrować jakiegoś chłopaka do pary...:-D

Toska, dziękuję Ci za takie miłe słowa.... Mam nadzieję że nie oznaczają że zachowuję się jak nieopierzona gówniara :szok:(nie ma jak doszukiewać się drugiego dna, nie?:-p).

Oczywiście, że nie. Pozwól sobie komplement powiedzieć:tak:

A kończąc temat wieku, to powiem Wam, że bardzo mi się podoba być trzydziestką:tak: (tym bardziej, że wszyscy mówią, że wyglądam góra na 25lat:-p, kłamstwa wprawdzie nie lubię, ale w tym przypadku toleruję;-))

Olla masz rację, to niesamowite. No, ale w końcu mamy zostać rodziną:-D:-D:-D

reklama
Dzien dober

Alez tu od ranka wesolo:-D:-D:-D
Amelka wlasnie przed chwila wysypala mi caly makaron na podloge.Wyszlam do drugiego pokoju po odkurzacz to juz poltora kilo mąki zastalam na podlodze:wściekła/y:Ladnie sie dzien zapowiada:baffled:
Olla-a ja niespik bo przeca 2 lata tv nie mialam a teraz mom:-D
Toska-ja za rok tez trzydziecha a ciagle mnie o dowód pytaja
Kingud-witaj
Izunia-dobrze ze podroz juz za Wami,jak sie czujecie po powrocie???????

Do góry