reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Nie chciałam Was straszyć, ale kurczę, dwójka dzieci, bez względu na różnicę wieku to nie jest kaszka z mlekiem.:baffled: Wydawałoby się, że jak pierwsze starsze to luz, ale niestety dochodzą nowe problemy....:eek:

Ty mnie tu nie strasz, bo ja chę mieć jeszcze dwójke słodasków:tak: Liczę, że kolejne bedę spokojniejsze od najstarszego braciszka;-):-D
A tekst Weroniki niezły:-D

. Byłyśmy dziś troszkę w mieście, pobiegałyśmy po rynku i po galerii. Z jednego sklepu mnie Pani wyprosiła:szok: Bo z wózkiem nie wolno:szok: Zapytałam czy mam dziecko jak psa pod sklepem zostawić, to powiedziała, że jestem nie miła bo to nie ona ustala zasady...
Zdarzyło Wam się kiedyś coś takiego...???​

:szok::szok::szok:
Nigdy nie słyszałam o takiej akcji :no:

Super, ze udało się zaplanować wyjazd.

No i Toska zmobilizowała mnie i zapisałam się na aerobik. Znalazłam taki najbliżej mnie i dwa razy w tygodniu będę się pocić. Jutro mam zacząć, ale muszę najpierw zakupy zrobić, bo nawet dresu w domu nie mam:zawstydzona/y:
:baffled::baffled::baffled:
To może teraz Ty mnie zmobilizujesz, bo jak narazie na basen jeszcze nie dotarłam :zawstydzona/y:
Esia wpadaj częściej. Po co Ci śniadanie, BB jest lepsze;-):-D

Dorotka witaj, jak Tata?

Zdrówka dla wszystkich :tak:

I to na tyle by było. Na wiecej brak mi siły i weny :zawstydzona/y:
Dobrej nocki :-)

Dopiero skończyłam pracować :wściekła/y:

Olla widze, że jesteś. Chetnie bym z Toba pogadała na nasze ulubione tematy:-p, ale ledwo żyję i lecę spać. Dobrze, że jutro piątek. Postanowiłam zrobić sobie wolne:tak:
Kolorowych snów

No kolorowych Toska:tak:
Kochana i wlasnie to sa symptomy starosci,rozprawianie o chorobach i przypadlosciach(jak nietrzymanie moczu hihi):-)Nieeee no...mlodam jeszcze...duchem:p

Tak wlasnie:-)dobrze prawisz:-):-)
Tylko prosze zagladac i pisac regularnie,im wiecej nas tym milej i weselej:tak:

reklama
Hej dzieczynki, melduje ze zyje.
Dzagud-no to sie usmialam, niezly ananas z Weroniki, hihi :-)
Anielap-jestem zszokowana z ta akcja z wozkiem :szok::no:
A my mamy troche klopotow po powrocie ale mam zamiar sie z tym wszystkiem jakos uporac. Cholerne formalnosci...a do tego budzimy sie o 4 rano a zasypiamy o 20, jak emeryci. W zasadzie to moze zalozymy nowy watek np. "pogaduchy emerytek" i tam sobie bedziemy plotkowac o nietrzymaniu moczu albo o tym jak zimno jest o 4 nad ranem, albo ze strzyka w kolanie :-)
Co do ilosci dzieciaczkow, ja wam powiem ze mi na razie Alusia wystarcza za cale stado, choc zawsze chcialam miec 2-3 to jednak przynajmniej odstep w czasie zrobimy. No to spijcie dalej, do jutra.

Do góry