reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud nie narzekaj, ja jak Maks śpi dwie godziny to się cieszę ;-) a z mieszkaniem o cię nie pocieszę, bo jednak z doświadczenia wiem, że większe mieszkanie łatwiej się sprząta (oczywiście bez przesady ;-)) jak miałam 20m2 to wszystko upychałam gdzie się da, a teraz mam 70m2 i przynajmniej wszystko ma swoje miejsce :-)

Izka strasznie mi przykro, że nie polecieliście, ale wierzę, że uda wam się dolecieć na środę :tak:

Jak jac się cieszę, że robię z mamą wigilię na spółkę :-) przynajmniej nie wszystko na mojej głowie :-D podzieliłyśmy obowiązki i jest super :-D

reklama
Dzagud znam ten bol! Ja za robienie pierogow juz sie dwa tygodnie zabieram ale zabrac nie moge bo co mam zrobic z mala?! Przeciez ona nie ustoi tyle czasu bo ja musze zrobic duzo pierogow. A pierogi to troche papranina wiec juz to widze ze bede co 5 min myc rece by ja podniesc czy cos takiego:-(

No dobra laseczki, ja jutro poprosze o kciuki, to moze w koncu uda mi sie dotrzec do tej PL. Dzisiejszy lot do Frankfurtu sie odbyl wiec jest nadzieja. Co prawda opozniony o 2,5 godziny ale byl!!! Wiec zapewne jednak nie dotrzemy na 24.12 bo nie zdazymy na lot do Warszawy ale juz mam to wszystko w nosie, byle sie wydostac z tych zasp i znalezc sie w cieplych krajach (czyt. Polsce) :-) Zycze wszystkim (nie wiem kiedy dolece wiec juz teraz):
Wesolych Swiat, rodzinnej i milej atmosfery, pieknych prezentow, radosci :tak::tak::tak: i supermega odjazdowej zabawy dla maluszkow
Pa, trzymajcie kciuki plisssssssssssssss.

Izka, kciuki zaciśnięte. Obyście jednak dotarli na Wigilijną Wieczerzę i spędzili ją w gronie najbliższych. Z całego serducha Wam tego życzę.:tak: Buziaki.

Ja tak na chwilke...
Dziewczynki życzę wesołych rodzinnych Świąt, pociech z pociech i z gadów małżonków tudzież konkubentów i żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia.
Papa

I ja wpadam chybcikiem, bo mimo że święta spędzamy w Piotrkowie to muszę dzisiaj dom ogarnąć po wczorejszych montowaniach żaluzji, mebli, półek i innych odwiertach, spakować nas i zrobić rybkę po grecku którą obiecałam teściowej. Małż nie mógł wziąć urlopu na jutro, a kończy o 14 więc zanim się wydostaniemy z Warszawy to pewnie i prosto na kolację wigilijną dotrzemy.. obyśmy zdążyli:baffled:

Emmila Krzysio zuch pomocnik mamusi:-D

Esia ja już Czarka ćwiczę i pięknie mówi brat, ale Tymek za nic nie chce powtórzyć, no ale mamy jeszcze trochę czasu..;-)Życzę by metody wychowawcze szybko poskutkowały i Małgosia zamieniła się z trolla w aniołka.:-)

Dzagud nie szalej, tylko odpoczywaj i kuruj nóżkę. NIech mąż ci zrobi prezent i zajmie się przedświątecznymi zakupami, porządkami i pasztetem.;-)

Izka
kciuki odpalone - wierzę że dotrzecie do Polski już bez większych opóźnień i stresów i spędzicie radosne chwile z najbliższymi :tak::-)

Dziewczyny wszystkim Wam chciałam życzyć byście spędziły święta tak jak najbardziej lubicie - jak kto lubi świętować, jeść pyszności to smacznego i obfitości na stole życzę, pogodnej atmosfery w rodzinie, zdrowia i udanych prezentów, a jak ktoś nie przepada za całym tym świątecznym zgiełkiem to życzę spokoju..:-)

Buziaki Ania i chłopcy :*

Widzę dziewczyny, że przygotowania do świąt pełną parą. Pustki aż echo odbija.
Wcale się nie dziwię ja też na chwilkę. Następnym razem pewnie dopiero po świętach zajrzę. ;-);-)
Izka trzymam kciuki za dotarcie do PL.

Pogodnych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych wśród najbliższych, samych cudownych chwil oraz wspaniałych prezentów.
Ania

Moje Kochane.
Życzymy Wam, aby te Święta, przyniosły wiele radości i wzruszeń. Aby spełniły się Wasze marzenia, dzieciaczki rosły zdrowo, i żebyście nigdy nie musiały się martwić o finanse;-):tak:
Niech jutrzejszy wieczór będzie okazją do przemyśleń i radosnym czasem spędzonym z najbliższymi.

Ze szczerego serca życzą- Agnieszka, Sławek i Wojtuś.​

reklama
Kochaniutkie niech te święta będą radosne i pełne miłości -życzę Wam zdrówka ,mnóstwa prezentów ,śniegu i wszystkiego co sobie wymarzyłyście.Gośka z rodzinką

Do góry