reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolu myślę że kulamy jest super akuratnym słowem:) dziś próbowałam wstać z rozłożonej bardzo miekkiej kanapy, na której llezalam, czulam się jak banka wstanka, dopiero jak sie rozbujalam to wrociłam do pionu:-p

reklama
hey Aniu fajnie Cie czytac znowu!!!
witaminka gratuluje dziewczynek jednojajowe to super beda identyczne!!!! ale fajnie
dorotko ja tez nie przepadam za rozem ale szczegolnie takim slodkim i gdy wystepuje pojedynczo tzn bez innych kolorow. to polaczenie z fioletem jest bardzo udane!!!
a zabki Cyrylki Jolka sa bardzo ladne juz ma prawie cala klawiature oprocz piatek - choc chyba jedna zaczela jej wychodzic juz....
nie mam okazji za duzo popisac bo ostanio Ciri nauczyla sie wylaczac mi komputer az w dwoch miejscach - wtyczki i internet i co sie zabiore chociaz do poczytania to mi odlaczy. nie nadazam za nia uffff.

Sorga to powodzenia na badankach:tak:

Blanes i jak tam garnitur dla przyszlego wybrany,no i Twoja kreacja gotowa,napisz bo to juz niedlugo:tak:

witam w ten słoneczny (przynajmniej u mnie) poniedziałek :) dzisiaj wg suwaczka mam 100dniówkę:tak: niedługo zmykam do gina
Sorga to może lepiej kładź dechę zanim się położysz ;) łatwiej będzie wstać
a ja wczoraj zaliczyłam glebę... schodziłam po schodach, nie zauważyłam, że nie ma kratki pod wycieraczką (zawsze tam była) i bum...:baffled: na szczęście nic się nie stało, boli mnie tylko noga w kostce
teraz zmykam

Dorotko gratulacje z okazji 6 okienka
Ja do gin. ide w czwartek i mam nadzieje ze wkoncu sie doe\wiem kto tak sie wierci:-D

reklama
A ja mam mieszankę was wszystkich :-D
bo dzisiaj zaczynam szósty miesiąc, w środę glukoza (dzisiaj kupiłam i jak zobaczyłam ile tego jest, to zrobiłam taką minę, że nawet pani w aptece się śmiała :zawstydzona/y: ), a za tydzień w środę USG :-D

Do góry