reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzień dobry :-D Dzisiaj znowu śnił mi się poród - to chyba jakaś senna obsesja, już trzeci raz :zawstydzona/y: Tym razem jedna dziewczynka była normalna, a druga była kotem :szok:
Rany koguta, ja jestem nienormalna!! :-D:-D

Witaminko ja miałam kiedyś podobny sen, niosłam dzidzię na rękach, po chwili dzidzia zamieniła się w kota, który uciekł na dach wysokiego budynku i nie chciał zejść gdy go wołałam, ale po chwili się zlitował. To było straszne:no: .

reklama
Kotek, ale najdziwniejsze w tym moim śnie było to, że dla mnie i dla lekarzy to, że jedno dziecko jest kotem, było zupełnie naturalne :-D

czesc DZiewczyny!!! pamiętacie mnie jeszcze ???
wpadłam zobaczyc jak żyjecie i rosniecie ;-) ... i widze ze juz się zaczeły dziwne sny ...mi z Kubą sniło się ze był raz psem raz rybą :baffled: :confused::eek::dry: hmmm chyba każde musi przez to przejsc...
zdrówka Wam życze i pozdrawiam gorąco
Ania
ps. no i widze ze faza zakupowa tez się zaczeła :tak: :tak: ale Wam fajnie.:-)

Hej Aniu! Jak miło że się odezwałaś. Juz myślałam ze chcesz się nam pochwalic stanem błogosławionym:-) Nam jak widzisz czas szybko mija, i rozmawiamy tu o wszystkim czyli co nas boli, strzyka, co intryguje a co dziwi. Fajne to forum-każda z nas ma wsparcie od innych. Trzymaj za nas kciuki a my za Ciebie-buźka

Dobry wieczór :-) Witaj Aniu (moja imienniczko :-D ), chociaż Cię nie znam, bo dołączyłam dopiero parę dni temu ;-)

reklama
Hej Aniu widzę, że zmieniłaś image :-)
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku. My jakoś się kulamy :-D

Do góry