reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Gośka, to nasze dzieci nawet podobnie mówią!:-D Magda na Weronikę też mówi Kaka, a telefon każdy - nie tylko komórka jest "alo":-D

A zapomniałam Wam napisać że właśnie dostaliśmy info od kolegi z pracy że dziś o 10tej urodziły się Jego bliźniaki - parka.:-) Mieli cesarkę i podobne przechery jak Esia - termin cc mieli na zeszły piątek, potem przesunęli ich na poniedziałek i w końcu na dziś, bo wcześniej trafiały się "ciekawsze" przypadki, a u nich nie było pośpiechu bo nic się nie działo.:crazy:

reklama
Dzagud ,ta kaka to chyba o kupe chodzilo :p a ze Kacper ata ata to juz osobne zdanie (tam chyba mialo byc ''czy''a nie ''czyli'')No tak mi sie wydaje:-D:-D:-D
Rozumiesz o co mi chodzi hihi:-)

Monia a kiedy pytalas?Nie umiem znalezc!!!Napisz jeszcze raz to spytam sie mamy,ona skarbnica wiedzy medycznej jest :)

Mam jednak do was pytanie bo mamy maly problem. Juz od kilku miesiecy Emma ma powiekszone wezly chlonne w pachwinie. To znaczy niby nie widac ale jak tak sie leciutko nadusi palcem to czuc takie jakby kuleczki male. Lekarz mowi ze niby to nic wielkiego ale ze to znaczy ze walczy jakas infekcje ale ona juz tak ma miesiacami:-:)-(i ani to sie nie powieksza ani nie zmniejsza. Naczytalam sie ze od szczepien tak niby moze byc albo ze "walczy infekcje" bo zabkuje ale oczywiscie my sie bardzo martwimy. Czy moze ktoras z was zauwazyla cos takiego???? Wiem ze to ciezko zauwazyc bo nic nie widac i tak trzeba wyczuc ale prosze sprawdzcie i odpiszcie. Z gory dzieki!

Olla tutaj opisalam, z gory dzieki.

Monia-nie mam pojecia, sorki, naprawde nie wiem, szukalam ale nic nie znalazlam :-( Monia, sluchaj z moze taka jej uroda skoro lekarz powiedzial ze to nic takiego?
Atra-witaj!
Olla-to trafilas z klockami kochana, ja tez sie zastanawiam co kupic. Mozesz wkleic jakiegos linka albo zdjecia jak te klocki wygladaja? Ja ciagle nie wiem co mojej kupic, bo wiezc wielkie pakunki do Polski tylko po to zeby to za miesiac jeszcze raz tarabanic do US to chyba bez sens. Wole kupic cos mniejszego niz np. konika na biegunach. Alusia ostatnio dostala od mamusi gasienice "Alphabet Pal" i bardzo dobry zakup, powtarza slowa i "spiewa" piosenki razem z nia :-)

A ja dzis mialam powtorke z mikolaja :baffled: Alusia oficjalnie dostala tytul "naczelny kupownik"...musielismy ja wrzucic do wanny, wszystko upaciane...ma dziecko przemiane materii, oj ma...

Izka a macalas ze tak powiem Alusie? Mogla bys sprawdzic? A swoja droga nie wiedzialam ze lecicie do Pl na swieta. Super. Kiedy lecicie i wracacie?
Ja zaraz wkleje co ja kupuje dla malej na swieta.

Duzo jem duzo sr....m heheheh:-)Macie ubaw z Alusia hihi.
Jesli o klocki chodzi to szukalam takich na necie i nie znalazlam ale to sa MEGA BLOKS i sa podobne do tych :Disney Princess Bag (8461) - Mega Bloks - Toys "R" Us tylko jest ich wiecej i sa w dozym plastikowym pudelku a wieko to dach palacu i na nim tez mozna budowac:-)

Monia powiem wieczorem mamie a ona jutro sie zapyta kolezanki pediatry:tak:jak tylko cosik bede wiedziec to dam znac a przy okazji wymacam dzis Amelkowe wezly :tak:

reklama
Do góry