reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Sorga buziaki i gratulacje!!! :-):-):-)
Ależ masz wyczucie Kobieto - ja to betę zawsze miałam kilka tysięcy, tak się wcześnie orientowałam :-D
Dzięki za wieści Dzagudku :tak:

Esiu cicho siedze bo jak pisze to tylko monologi ,a jak mnie nie ma to ruch jak w Rzymie:-)
No po prostu femme fatale BB:-D:-D:-D;-)
A z Amelki strasznie fajny łobuziak :-)

anni o migdałach to ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mi na zgagę pomagają :-D To cała moja wiedza :-D

Dzagud kciuki za jutrzejszy przegląd! Oby nic nie wynaleźli :tak:

toska ale ja w zupełnie obibockiej godzince się szwendałam - Ty Kobieta Pracująca, pewnie z nosem nad biurkiem wtedy byłaś ;-) Ale spotkać się to by było można... :-)

efilo Zosia śliczna i zmieniła się - taka dorosła panienka z niej :-) Fajniutka :-)

jolka miłe to :-) Nie ma to jak poprawić sobie samopoczucie świadomością młodego wyglądu :-) Ja chwilowo (mam nadzieję...) wypadam z gry, bo na ciężarną to się nikt nie nabierze ;-) A miałam taki jeden sklep nocny, gdzie prosili mnie o dowód... :-D

reklama
najbardziej jest podobna do meza mojej kuzynki

matko jedyna. mam nadzieję że Tomek tego nie przeczyta :-D :-D

Super Efilku ,ze Zosieńka ok.cudny aniołek z blond lokami,i miło Was widzieć:tak:

mnie też strasznie miło :tak:

Po kapieli Amelkowej u nas jest bitwa o szczotke do wlosow,wygrywa zazwyczaj tata bo wiekszy i silniejszy:-),doprowadza tym czesaniem malutka do lez i ataku szalu bo czeeesze i czeeesze heheh:-D:-D:-D

A Tomek Zosie tak podbiera i takie komplementa jej prawi że Zośka lata za nim z grzebykiem i się dopomina o jeszcze :-D

A tak a propos szczotki to jak uczyłam Zosie myć ząbki to żeby jakoś ją podczas tego mycia zająć co by była bardziej przejęta, to chodziłyśmy pokazać jak Zosia śliiiiicznie myje ząbki tatusiowi. I teraz jak idziemy umyć ząbki to pierwsze co Zosia mówi to ta-ta :-D No i nie ma rady - tata musi patrzeć :-)

Sorga gratulacje :tak:

efilo super zdjęcia a Zosieńka prześliczna:-)

toska ale ja w zupełnie obibockiej godzince się szwendałam - Ty Kobieta Pracująca, pewnie z nosem nad biurkiem wtedy byłaś ;-) Ale spotkać się to by było można... :-)

wykorzystuję zaistniałą sytuację i się obijam do końca tygodnia :-) Ale nawet jakbym pracowała, to ja w każdej chwili (no prawie każdej:dry:) moge wyskoczyć z biura na kawę, więc jak będziesz następnym razem w centrum dzwoń. Teraz przeważnie siedzę na Wspólnej, czyli jeszcze "bardziej" w centrum:-D

Jola witaj, fajnie, że udało Ci się wyciągnąć męża na urlopp:tak:

Ok, będę pamiętała i gdy następnym razem uda mi się urwać, odezwę się na pewno :-) (a na Wspólnej też pracowałam, więc znam rejony aż za dobrze ;-))

Fotki wrzucone na zamkniętym :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
No proszę - wczoraj taki ruch, a dziś pustynia :dry: Wypoczywacie po wysiłku? :-p;-)

Młody wcześnie wstał, pewnie znowu dzień będzie przesunięty - oby tylko upału nie było, to pójdziemy na spacer :-)
Miłego!

Esiu ja jestem(jak zwykle tylko ja:dry::laugh2::-p)
Wiecie ze Mela jeszcze spi:szok:tylko raz mi sie zdazylo wstac przed Bobkiem,zarabiscie jest hehehhe:-D:tak:

No na Ciebie zawsze można liczyć :-D
U nas to już raczej klimaty schyłkowe przed drzemką - muszę Go przetrzymać przynajmniej do 9.30, bo będzie źle :dry:

Bardzo wczesnie chodzi spac Pitwor,Amela wstaje zazwyczaj bardzo wczesnie i klazie sie spac o 12,spi 2h i do wieczorka buszuje.Godzina 8 wieczorem Mela idzie spac bez slowa protestu:tak:
Ale powiemCi ze jeszcze do niedawna tez tak spala jak Piotrek i w tedy jeszcze miala jedna dzemke w ciagu dnie,ale automatycznie pozniej sie kadla i marudzila przy zasypianiu.Teraz jest o niebo lepiej.Nie ma szans zeby Piotworka przestawic?:confused:

reklama
Wiesz, nie jesta tak źle, bo On zazwyczaj ma jeszcze 2 drzemki w ciągu dnia. Jedna długa - od 9.30/10 tak nawet 2-2,5h i druga koło 16/17 nawet 1,5h. A spać chodzi o 20.30 i też zasypia bez mruknięcia :tak: Zdarza Mu się nawet drzemać od 18, wtedy najpóźniej o 19 Go budzimy (jest nieprzytomny...) i spać idzie i tak o 20.30 :tak:
Mnie cieszą te Jego 2 drzemki, bo to jednak spore wytchnięcie :zawstydzona/y:

Do góry