reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzięki dziewczyny :tak: jesteście niezawodne :-) wszystko sobie zanotuję i będę M proponować ;-) swoją drogą mi też właśnie te kolory się podobały :-D
Dzagud a może t wpływ pogody :sorry2: bo Maks dziś w nocy też był nieznośny :wściekła/y: nawet nie wiem ile razy musiałam do niego wstawać :confused:

reklama
Ja już sama nie wiem - może jak znowu się to powtórzy to pójdę do lekarza. Swoją drogą, Magda ma takie jazdy "seryjnie". Zauważyłam że zdarza się jej coś takiego 2 dni pod rząd, a potem jest przerwa kilka tygodni lub nawet miesięcy. Zaczynam się zastanawiać, bo może kurcze to rzeczywiście zęby??? Ostatnio coś takiego miała jakiś miesiąc temu i faktycznie te czwórki jej wylazły. No, dziś jak zajadę do domu to będzie walka o oglądanie paszczy.

Dzagud-ja straszyc nie bede ale rob kobito badane moczu.U nas toćka w toćke bylo jak opisujesz.I prezenie wyrywanie placze (oczywiscie tylko w nocy) I tez myslalam ze to jekies jej widzimisie bo jak czyms ja zainteresowalam to przestawala plakac .I to mnie zmylalo najbardziej.Po czym okazalo sie ze Amelka miala przewlekle zakazenie drog moczowych.Tym bardziej ze jakis czas temu pisalas ze Madzia ma problemy z psioszką.Moze dla świetego spokoju zbadajcie mocz,co by sie potem nie porobilo jak u nas(Amelka juz ponad 2 miesiace codziennie bierze urotrim).A jak wyjdzie dobrze to super,nigdy nie zaszkodzi

Elmaluszek, no to mnie nastraszyłaś!!!:szok: Nawet nie będę dzwonić, po prostu dziś się przejdę z Magdą do lekarza i poproszę o skierowanie na badania.

Czesc Cioteczki!
Mela spi,w domu pobojowisko...od kiedy mala chodzi nie ogarniam niczego,nawet sia:-)(czyt.siebie).Rozczochrana z make upem wczorajszym,wstyd jak ktos przyjdzie:zawstydzona/y:

Dzagudku kochany u nas bylo identycznie,no mowie ci identiko!!!:szok:
Przeglad paszczy zrobilam i dziaselko pekniete w miejscu prawej gornej trojeczki...teraz po kolacji daje jej paracetamol i jakos dajemy rade...

Jolka domek piekny,szczesciara:tak: Ja kolorek wybralabym z pierwszej palety z zolciami ale jakis kremowiutki cieply odcien:tak:bedzie elegancko,jasniutki,ladny domeczek.No ale to kwestia gustu.

Cholera jasna, szlag człowieka może trafić!!! To w takim razie najpierw szybki przegląd uzębienia (uj, nie będzie łatwo, bo paniusia tego nie lubi), a potem ewentualnie szybki sprint do lekarza.

A tak w ogóle to Olla widaj po długiej nieobecności....:tak: Tak się już przejęłam tymi Madzinymi dolegliwościami że aż nie zwracam uwagi na otoczenie....:zawstydzona/y:

Dzagudku - wiesz co powiem ci tak - badanie moczu jeszcze nikomu nie zaszkozilo. My w Pl tez bedzimey robic bo nam sie czerwieni psioszka. I w razie czego...

Olla - witaj kochaniutka - wnioskujem ze jednak w jednopaku :-D?

reklama
Anni no wlasnie ze nie wiedziu jeszcze,jutro robie kolejny test.Wolalam trochu odczekac no i rankiem sikne to sie dowiemy:))

Do góry