reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hallo Babeczki:-)
A ja mam dzis wooooooolne:-):-):-)
Tylko czekam na telefon z banku,bo trzeba zalatwic ubezpieczenie nowego autka-ciagna sie te sprawy urzedowe.....

Basiu planuje wracać (mój tata)w poniedziałek, ale zamierzam go zatrzymać do wtorku ;-)
Ja właśnie zaparzyłam sobie kawę i mam nadzieje że spokojnie ja wypiję ;-)

hello

A ja zasiadłam z kawką inka:zawstydzona/y::-p

Dzis złozylismy wniosek o becikowe i bedziemy sie starali o rodzinne i to 2 becikowe, bo sie łapiemy.
A jutro idę roznosic jakies decyzje podatkowe z urzedu i znów 1000zł wpadnie i cieszy mnie, ze to ja jakis grosz zarobie, zawsze troszke od dna sie odbijemy:tak:

Paulinka dzis poszła sama do łozeczka sie polozyc na drzemke, musiałam tylko isc kapciochy jej zdjac, kochana... :tak:
Agatka pewnie zaraz sie obudzi...

A po południu znów wyciagniemy tatusia na krótki spacerek, bo pogoda sliczna:tak:

witam i ja
Wiadać że dziś jakiś szczęśliwy dzień :-D
Asi kasiurka wpadnie :tak:
Kasia niedługo zrobi nam się wysoko ciśnieniowcem przez kawę :tak:
Majka ma wolne:tak:
No a ja mam w końcu auto sprawne i odszkodowanie na koncie :-D

Ja właśnie obiadek pichcę,
Wojtek jeszcze u dziadków więc ja myk do Was na moment.

Asiowo piekne te Twoje córy, kurczę ja też bym dziewczynkę drugą chciała :-)Dobrze, że pieniążki się sypią i oby jak najdłużej!
Basiu jak tam Nati doczytałam, że nianie macie,
a co się stało, że już nie w żłobku?!:confused:
Ula trzymam kciuki, żeby jak najwięcej suchych dni ;-)!
Darunia - udanego Balu no i żeby zakwasiki Ci nie przeszkodziły tańczyć:wink:
A Lilce sprzątać :tak:
Maajka nie martw się ten dziki okres to na pewno przejściowy, zobaczysz,
że szybko wszystko wróci do normy! No i szybkiego załatwiania papierków ;-)
Kasiau - 3 kawa!!!:szok:
Jola super, że już koniec z problemami samochodowymi :-)!
Marlenka, ale Ci zazdroszczę tego kominka, ja nie moge się już doczekać kiedy swój będę miała!!!

A no szczęśliwy mój M dostał prace :-) nareszcie coś sie dzieje. My dziś poznalysmy na huśtawkach przyszła koleżankę z grupy przedszkolnej do której będzie chodzić Zuzol :-) pogoda sie psuje ale my spacer już mamy zaliczony :-) a ja to dołączę do kasi tyle ze z 4 kawa. Kawoholizm normalnie uzależnienie od nescafe gold :-)

reklama
Do góry