reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Może być, ze urodze... bo mam skurcze od 13-14:tak: ale co 20-30 minut...
Ale nawet w wannie nie przeszły... wiec moze w koncu:confused:Zas se robie nadzieje, ale staram sie nie nakręcać:-p;-)heh... oby, oby!!!

Choc pewnie zas jutro napisze, ze przeszło na dobre i nic z tego!:-p

Spokojnej nocki kobitki!!!

Asiu to dobre wiadomości :-) tylko Agatka nie dość, że uparta, to chyba na 10 stycznia się szykuje, oj juz pokazuje charakterek ;-):-D

reklama
Asiu to dobre wiadomości :-) tylko Agatka nie dość, że uparta, to chyba na 10 stycznia się szykuje, oj juz pokazuje charakterek ;-):-D

No dokładnie:tak: Od poczatku mamy z nia problemy wychowawcze:-D
Mi juz wszystko jedno... moze sie nawet jutro rodzic, trudno... ale niech sie juz dziewczyna rodzi:-D za to bedzie miec ładna datę... :-pAle nie zdziwie sie jak do 12.01 mnie bedzie meczyc albo i dłuzej:-p

Mata to też nie ciekawie macie :baffled:
Jak nie było śniegu to nie było a teraz musi się wysypać :blink: mój mąż się śmieje że z 15 lat iglo nie robił to w tym roku zbuduje dla Mikołaja no zobaczę jak dotrzyma słowa :tak:
Agatko dziecko no wyjdź już z tej mamusi bo chce Cię zobaczyć

Ja sie melduje, ale...
męczę się cała noc:zawstydzona/y: Ale jestem pewna, że to już to, bo mam juz skurcze co 13-11 minut, ok minuty i boli jak cholercia:tak:
I własnie pozegnałam reszta czopa, bo juz mamy troszke krwi;-)
Wiec chyba jednak bedzie 10.01...
Mąż puszcza mi własnie wode do wanny, tescie juz w gotowaci by przyjechac do Paulinki... zaraz zjem sniadanko i czekam na czestsze skurcze:tak:
jak dam rade to napisze, że jedziemy... :-)

Chyba bede miec obie niedzielne córy:-D

sms od Asi :-)

Agatka przyszła na świat o 8.10. waży 3200g i 55 cm :) ma mnóstwo włosów! Poród trwał 5 min, dojechałam z pełnym rozwarciem! Mąż nie zdążył na poród, bo załatwiał sprawy na izbie przyjęć:) Zakochałam się!

Asiu, wielkie gratulacje!!! Przypominam sobie jak mnie dopingowano pół roku temu :-) Łezka się w oczku kręci! Niech niunia rośnie zdrowa!

Najwieksze szczęście dla ojca i matki,
Nad dobra ziemskie,rozkosze,dostatki.
To ich krew-życie,to ich własne dziecię,
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

Z tej to okazji ślemy szczerych życzeń słowa;
Niechaj ta Wasza pociecha dziś nowa
Radosnie jak kwiatek w pogodny dzień lata,
Niechaj sie chowa w zdrowiu,długie,długie,lata.

I sercom Waszym da widok radosny!
Jak mała jaskółka na początek wiosny.
Serdeczną miłością,z prawdziwą szczerością
Niech kocha świat!
I w owej miłości,dla całej ludzkości
Niech żyje Sto Lat!

Witaj na świecie, skarbeczku malutki :-)

reklama
Do góry