reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej laseczki:-)
Marys pospala do po 7 i ja tez:-pmroz na dworze,ogrzewanie chodzi na pelnych obrotach:tak:

fotki beda,ale jak poprawie jedna sciane,poprostu lipnie mi wyszla,dosc ciemny kolor,a to jednak trzeba sie znac:sorry2:wiec poprawie jeszcze raz jak mi sie nie uda,R bedzie interweniowal:zawstydzona/y:hahaha

Martus jak sie czujesz?glowa Cie juz nie boli kochana???

Kasienko,Basienko jak tam Wasz dojazd do pracy???

Darusia jak tam u fryzjera???

Arturro niesamowity:tak:

Lili ile razy w tygodniu chodzisz na aerobik??

Agusiu mam nadzieje,ze juz z kawka do nas zagladasz:tak::-p

Milego dnia:-)

reklama
Witam
Ja sie ledwo ruszam po ćwiczeniach, dzisiaj też mam... nie wiem czy ruszę sie na tej karimacie hahahaha

Ale mamy zimę..:szok:aż wierzyc mi sie nie chce, ze tyle napadało !!!

Spóźnione życzenia imieninowe dla Kacperka Agusiowego !!!!

Nadia ogląda bajkę a ja biorę sie za porządki!!! hahahahaha - okien naszczescie nie myje :-p

Trzymajcie sie Baby :cool2: - wrr gdzie Was wywiało ??? czyżby śnieg Was zasypał :)

Buziaki

Hewj hej, ja wróciłam z zakpów, po drodze za plug robiłam :baffled: hi hi Wy w szoku, że śnieg mocniej pada, a my już przed sylwestrem mieliśmy po kolana;-) i teraz znów pada :baffled: lece robic obiad - zapiekankę z kaszy gryczanej z pieczarkami i serem :tak:

Ja sie tylko melduje...
dzis Znów mam skurcze od 2 godz, bardzo nieregularne, ale boli... :zawstydzona/y:
Jak chodze jest lepiej, jak siadam to masakra... plecy rwą okropnie:zawstydzona/y: Ciekawe czy cos sie z tego rozwinie czy znów przejdzie. Jak cos to popołudniu mam wizyte u ginki wiec moze czegos optymistycznego sie dowiem:tak:

Asiu czyżby jednak dziś był Ten Dzień? Kurcze okropne, że tyle chodzisz z bólami a tu nic więcej się nie dzieje... może ginka Ciebie dzisiaj na wizycie pomasuje :sorry2: trzymam kciuki!
A moje dziecię dopiero udało się do łóżka zagonić... wykończyc mnie chce rozrabiara :sorry2: a ja zabieram się za szydełkowe dłubanki, bo mam okazje wystawić kilka miśków na walentynki do miejscowej kwiaciarni :tak:

No i po wizycie...
Troche optymistyczne wiadomosci dostałam...
Tzn Szyjka sie mocno skróciła, ale trzyma od wewnatrz, ale skurcze które odczuwam powinny sprawic, ze w kazdej chwili sie otworzy:tak: Mała wstawia sie w kanał rodny wiec tez bedzie napierać na szyjke wiec moge rodzic w kazdej chwili... choc ginka daje mi jeszcze tydzien. :confused:
Mam na ktg sie zgłaszać i jak cos to 7 dni po terminie do szpitala...
To ja walcze dalej by mała zechciała sama wylezc:-p
No i ginka chyba zrobiła mi masaz szyjki, bo bolało jak cholerka... :-p
Mała wazy +/- 3500g;-)

reklama
Hej Kobietki!:-)
Jejku,nie bylo mnie 4 dni na bb,w ogole przy komputerze,bo mialam ciezkie dni w pracy.Jedna dziewczyna juz odeszla w grudniu,a druga nagle sie rozchorowala i zostalysmy tylko we dwie z gromada dzieci.Musialysmy pracowac po 10 godzin dziennie,porazka.od dzis juz troche mniej,bo przyszla nowa dziewczyna na probe,ufffff.

Basia-musze Ci napisac,ze te rysunki Natalki to wprost niewiarygodne na jej wiek!Jestem w szoku bardzo ciezkim;-)Zdolna masz coreczke,wszystkiego tak szybko sie uczy:-)
Mata-biedna jestes z tymi migrenami:-(Niech juz Ci przejda!
Asiowo-A Ty biedna jestes z tymi bolesnymi skurczami:-(Niech juz chociaz cos sie z nich wylegnie i sam porod niech juz bedzie lzejszy!

Do góry