reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasieńko jaki miły wieczorek miałaś:tak::-D Super czasami i nam dorosłym nalezy sie chwila zapomnienia.
Ja popijam piweczko ale długo na nie patrzyłam i nabierałam ochoty. Aż w końcu przyszła:-D:-D:-D

Dzień dobry Kobitki!!!
Dzisiaj taki imprezowy dzień/noc a ja od 6 kiesze w pracy ;-)

Kasiu bardzo fajnie, że z m trochę się odstresowaliście :tak:
Aguś hihi i co dobre piffko było? ;-) Zdrowia dla chłopaków!
Joala fajnie, że jesteś no i super że Mikołaj zdrów!
Mata :-) Ty tu nie ściemniaj tylko pisz, pisz, pisz!!!

Kurcze muszę się zabierać za robo, tylko mam nadzieje że nic się nie zerajdoli, bo będzie lipa- tak to jest jak się ma dyżura! ehhh :sorry2::-)

Miłego i udanego dnia! Pamiętajcie jaki dzień sylwestrowy taki cały rok- dlatego:
1. NIE SPRZĄTAĆ, NIE GOTOWAĆ, NIE PRASOWAĆ, NIE PRAĆ!!!
2. NIE KŁÓCIĆ SIĘ Z RODZINKĄ:sorry2:
3. ODDAĆ WSZELKIE DŁUGI- W MIARĘ MOŻLIWOŚCI ;-)
4. MIEĆ UŚMIECH NA TWARZY I DOBRY HUMOR!:-):-):-)

witam paniusie :-D:-D
My już wstaliśmy :tak: wyspani na 102 i po śniadanku :tak:
Mikołaj właśnie ogląda baje więc mogę po sprzątać troszkę ale tylko troszkę żeby tak jak Daria mówi nie sprzątać cały rok :tak:

Witam!
Ale nas zasypało :szok: i dalej sypie!!! własnie wrócilismy z odśnieżania samochodu i podwórka, mała w niebiosach :-D Daria to mówisz, że będziemy odśnieżać cały rok :cool2::-p:-D
Kasiu ale mieliście wczoraj wieczorne wyjście :-D
Darunia oby udało sie punktualnie wyjść z pracy i żeby telefon milczał :tak:
ja piekę chlebek, m ma coś wymyślić na obiad, póki co pojechał po sanki do teściów, bo mała jeszcze tej zimy nie jeździła, a zeszłej to tak minutkę i był ryk :sorry2:

reklama
Do góry