reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam moje drogie po-światecznie !!
Przepraszam, że tym razem nic więcej nie napisze, ale jakoś nie mam głowy. Obiecuje poprawe po Nowym Roku a tymczasem zdrowego i szczęśliwego Dosiego Roku !!!
Ja na sylwestra zostaje w domciu (żałoba, a poza tym nie mam z kim małej zostawic). Przychodza do nas tylko znajomi z 2-letnia córeczka, więc posiedzimy sobie wspólnie.
Bawcie sie wybornie moje babeczki - sexy koteczki ;) !!!

Ostatnia edycja:
Marlenko ale Ci fajnie z tym basenem1 Też bym sobie popływała, kurcze a u nas koło pracy w Wieliczce otworzyli basen i jeszcze na nim nie była- żywcem nie mam kiedy...

Kasiula ja już prawie posprzątałam :-) jeszcze tylko powiesić pranie i umyje podloge u nas w pokoju... a sałatke to zrobię jutro po pracy, bo dzisiaj mi się nie chce, tylko na wieczór walnę sobie piffko i kuniec! :-)

Basiu pisz, pisz z nami bo tęskno :tak::tak:

Baśka pisz pisz pisz , dziś miałam klientkę a jak poszła to stwierdziłam ,że strasznie była do ciebie podobna
Daruunia ale ci dobrze , ja podłogę umyłam ale jeszcze prasowanko

Hehehe Kasiu ale nie mogę się zmobilizować do umycia tej podłogi- pranie właśnie powiesiłam... a podłogę coś mi się wydaje że sobie odpuszczę- nadgonię jutro, a teraz chyba pójdę do łazienki i zaszaleje, zrobię peeling, maseczki, dupeczki, hennę ;-):-) a co nie stać mnie? :-):-D

ehhhh tylko do tego tez muszę się jakoś zmotywować...:sorry2::-):-):-)

Ja też postanowiłam dziś się odmoczyć , odchwaścić , wypięknić

Ja już :-);-) teraz delektuje się zimnym pifffkiem, jak Tutek pojdzie juz spać, to sie wezmę za Ł :-)

A u Was co dziewczynki?
Kuczaki trzeba te nasz forum ożywić! Marlenka jak basen, Mata a co u Was, u Agusi, Liliki i Basi to już nie wspomnę, Asia jak się czujesz?, Kasia- wykąpana już?, Majka helloł co tam u Was?, Joasiek gdzieś Ty się podziałaś, a Mejdia? Co jest z Wami?

Darunia :-D:-D:-D melduje się ;-) dzis dzień w rozjazdach, m w domu, więc na dłużej przysiądę po nowym roku, bo w dzień nie ma kiedy, a wieczorami m pisze prace zaliczeniowe na studia, a ja działam szydełkowo... z półek nici, bo w najtańszym miejscu zepsuła się piła i gdzieś za tydzień dopiero będzie naprawiona :dry:
wow kobitki szalejecie na całego, salon piękności w łazience ;-)
zmykam

reklama
witam i ja :-D
U nas wszystko ok Mikołajski zdrowy i zaczyna zdrowo psocić ja ledwo co wróciłam od kosmetyczki zrobiłam sobie paznokcie i brewki :tak: i jutro tylko na makijaż i balanga do białego rana :-D

Do góry