reklama
bbakania
Czerwiec 2008 :)
Witam moje drogie po-światecznie !!
Przepraszam, że tym razem nic więcej nie napisze, ale jakoś nie mam głowy. Obiecuje poprawe po Nowym Roku a tymczasem zdrowego i szczęśliwego Dosiego Roku !!!
Ja na sylwestra zostaje w domciu (żałoba, a poza tym nie mam z kim małej zostawic). Przychodza do nas tylko znajomi z 2-letnia córeczka, więc posiedzimy sobie wspólnie.
Bawcie sie wybornie moje babeczki - sexy koteczki !!!
Przepraszam, że tym razem nic więcej nie napisze, ale jakoś nie mam głowy. Obiecuje poprawe po Nowym Roku a tymczasem zdrowego i szczęśliwego Dosiego Roku !!!
Ja na sylwestra zostaje w domciu (żałoba, a poza tym nie mam z kim małej zostawic). Przychodza do nas tylko znajomi z 2-letnia córeczka, więc posiedzimy sobie wspólnie.
Bawcie sie wybornie moje babeczki - sexy koteczki !!!
Ostatnia edycja:
marlena nad
:)
Kasiunia,babcia ma takie zachciankico ja sie z nia mam,glowa mala;-)
Basiunia pisz,pisz kochana wiecej!!!!!
Basiunia pisz,pisz kochana wiecej!!!!!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Marlenko ale Ci fajnie z tym basenem1 Też bym sobie popływała, kurcze a u nas koło pracy w Wieliczce otworzyli basen i jeszcze na nim nie była- żywcem nie mam kiedy...
Kasiula ja już prawie posprzątałam :-) jeszcze tylko powiesić pranie i umyje podloge u nas w pokoju... a sałatke to zrobię jutro po pracy, bo dzisiaj mi się nie chce, tylko na wieczór walnę sobie piffko i kuniec! :-)
Basiu pisz, pisz z nami bo tęskno
Kasiula ja już prawie posprzątałam :-) jeszcze tylko powiesić pranie i umyje podloge u nas w pokoju... a sałatke to zrobię jutro po pracy, bo dzisiaj mi się nie chce, tylko na wieczór walnę sobie piffko i kuniec! :-)
Basiu pisz, pisz z nami bo tęskno
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hehehe Kasiu ale nie mogę się zmobilizować do umycia tej podłogi- pranie właśnie powiesiłam... a podłogę coś mi się wydaje że sobie odpuszczę- nadgonię jutro, a teraz chyba pójdę do łazienki i zaszaleje, zrobię peeling, maseczki, dupeczki, hennę ;-):-) a co nie stać mnie? :-)
ehhhh tylko do tego tez muszę się jakoś zmotywować...:-):-):-)
ehhhh tylko do tego tez muszę się jakoś zmotywować...:-):-):-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja też postanowiłam dziś się odmoczyć , odchwaścić , wypięknić
Ja już :-);-) teraz delektuje się zimnym pifffkiem, jak Tutek pojdzie juz spać, to sie wezmę za Ł :-)
A u Was co dziewczynki?
Kuczaki trzeba te nasz forum ożywić! Marlenka jak basen, Mata a co u Was, u Agusi, Liliki i Basi to już nie wspomnę, Asia jak się czujesz?, Kasia- wykąpana już?, Majka helloł co tam u Was?, Joasiek gdzieś Ty się podziałaś, a Mejdia? Co jest z Wami?
mata-kow
mama do kwadratu :)
Darunia melduje się ;-) dzis dzień w rozjazdach, m w domu, więc na dłużej przysiądę po nowym roku, bo w dzień nie ma kiedy, a wieczorami m pisze prace zaliczeniowe na studia, a ja działam szydełkowo... z półek nici, bo w najtańszym miejscu zepsuła się piła i gdzieś za tydzień dopiero będzie naprawiona
wow kobitki szalejecie na całego, salon piękności w łazience ;-)
zmykam
wow kobitki szalejecie na całego, salon piękności w łazience ;-)
zmykam
reklama
J
Jola244
Gość
witam i ja
U nas wszystko ok Mikołajski zdrowy i zaczyna zdrowo psocić ja ledwo co wróciłam od kosmetyczki zrobiłam sobie paznokcie i brewki i jutro tylko na makijaż i balanga do białego rana
U nas wszystko ok Mikołajski zdrowy i zaczyna zdrowo psocić ja ledwo co wróciłam od kosmetyczki zrobiłam sobie paznokcie i brewki i jutro tylko na makijaż i balanga do białego rana
Podziel się: