reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U nas sielaneczka,:-)
szkoda, że tak szybko te Święta mijają...:-(
no i że w tym roku pierwsza wigilia nie u rodziców...ale w następnym sobie odbiję!;-)
Całuski dziewczęta,
będę zaglądać jak tylko będzie okazaja, bo my nadal jeszcze nie w sieci...

reklama
Witam, witam
Ja dziś w domku bo święta spędziliśmy w gościach.
Wczoraj mi siostra robiła tipsy bo dostała od mikołaja cały zestaw do robienia i byłam króliczkiem :-D doświadczalnym :-D

Kasiunia pokaz tipsiory:-p;-)

Hej:-)

Dzisiaj i wczoraj polatalam po sklepach,chcialam wyhaczyc cos z przecen,powiem szczerze,ze u nas jest wielka lipa:sorry2:
silownia jeszcze zamknieta:sorry2:
wczoraj wieczorkiem pierwszy raz od roku wyskoczylismy na maraton dyskotekowo-barowy,e tam,ja chyba jakas stara jestem,jak mnie mama zobaczyla w drzwiach po 22 to padla ze smiechu,myslala,ze 3 wroce,jakas taka muzyka za glosna byla:sorry2:za bardzo pic tez nie chcialam bo myslalam o silowni,ktora okazala sie byc zamknieta,Swieta spedzilam na jedzeniu i lezeniu,ogolnie super:tak:
dziewczynki piszcie,piszcie:tak:

Marlenka święta to święta czas obżarstwa i odpoczynku.
Ja już w pracy dzisiaj , a co do przecen to ja czekam czekam niech cenki jeszcze spadną troszkę i hula bula pędem po jeansy :-D

Witam!
Święta, święta i po świętach... ja jestem bardziej padnięta niż przed... Dobrusia do tego ostatnio coś źle sypia i chodzę pokręcona... w ogóle jakiś dołek mnie łapie, ale to chyba związane z końcem roku i rozmyślaniem nad przyszłością... nie smęcę ;-)
hello kobitki co porabiacie, że się na bb nie odzywacie :cool2:

Witajcie moje drogie...

Ja też dzisiaj w pracy bylam, a roboty mam tyle że szok- ehhh koniec roku, dlatego taki młyn...
Ja też jakaś przybita chodzę, Bart znowu ma katar!!! :wściekła/y::no:masakra jakaś, dopiero co mama siedziała u mnie 2 tygodnie, a tu nie minęło kilka dni i znowu katar i kasze, na dodatek Ł mnie wpienia i się do niego nie odzywam... coś czuje ze @ się zbliża... :dry:

Kasiu pokaż, pokaż pazurki!
Marlenko jeszcze sobie odbijesz siłownie...
Mata... ehhh żeby Dobrusia Ci ładnie zaczęła spać...

A co robicie matki polki w sylwestra?
Do mnie przychodzą dwie znajome z pracy, bo Ł idzie na noc do pracy... :sorry2:

związane z końcem roku i rozmyślaniem nad przyszłością... nie smęcę

Witaj w klubie Martus:sorry2::-)

Witam

Raniutko bylam na miescie kubilam firanki i obrazy,dom wyglada troche lepiej:sorry2:potem skoczylam na silownie,nasmarowalam sie samoopalaczem,teraz popijam wode i mysle zeby cosik sobie zjesc:sorry2:Maryn moja mega marudna,caly czas chce byc na raczkach,nie che jesc,echh,moze zabki:tak:

Darunia zdroweczka dla Bartusia:tak:ja na sylwestra ide na dyskoteke,albo zostane w domu przed tv,jeszcze nie wiem:tak:

Milego wieczorku:-)

reklama
Darunia zdrówka dla Tutka, co za cholerstwo go męczy... tyle czasu ma ten katar...
Marlenko mówisz nie tylko mnie męczą rozmyślania nad przyszłością :sorry2: fajnie, że pomału się urządzasz, firanki, obrazy... Ty się niedawno wprowadziłaś i już masz, a my dalej puste ściany :zawstydzona/y::dry: ale pracuje już nad tym, żeby to zmienić :tak:
My sylwester tradycyjnie w domku i jakoś mi to nie przeszkadza :sorry2:
meldować mi się tu wszystkie kobitki szybciutko. koniec leniuchowania :cool2: cisza jak makiem zasiał...
no i Asiowo się nie odzywa, hmm czyżby się rozpakowała :confused:

Do góry