reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witajcie!!!

Madziu... tak mi przykro!!!:zawstydzona/y:Ale wierze, że Wasz Aniołek "pilnuje" małego Jezuska!;-)

Ja tylko na chwilke...
Święta w rozjazdach u rodzinki, a ja jestem juz padnieta:zawstydzona/y:Nie mam sił...
Kregosłup boli strasznie, mam juz nieraz okropne skurcze, ale bardzo nieregularne, ostatnio spuchłam strasznie...
Poruszac sie juz nie umiem, juz czuje, ze godzina "0" zbliza sie wielkimi krokami:szok:A jeszcze musze tyle rzeczy dla Agatki przygotowac...:zawstydzona/y:

Ale wiecie co... mam najwspanialsze świeta z moja rodzinka w nowym własnym mieszkanku:-)Nic innego nie jest wazne!!!!!!!!!!:-p

reklama
Witajcie

Maajka, bardzo mi przykro, przytulam Cię :-(

Światełko dla Twojego Aniołka [*]

wpadłam tylko na chwilkę. U nas też Święta pełną parą. Siedzimy w domu z teściami i dziewczynkami. Jutro ma wpaść moja mama :-)

spadam już, bo późno. życzę Wam miłej nocy.

Witajcie...

Madziula tak bardzo mi przykro...

U nas święta mijają spokojnie, tylko jem i leżę ;-) Ł teraz własnie śpi, Bart śmiga na swoich samochodzikach, a ja wskoczyłam na bb

Widać cisze i spokój...
Jutro mam dyżur telefoniczny, mam nadzieje że mnie nie zawołają...

Święta, święta i po świętach... :-);-)

Dziewczynki kochane ja dopiero moglam sie dzisiaj zalogowac(przy pomocy naszej Agusi)tyle dni podczytywalam tylko ogolny jako gosc

Majeczko strasznie mi przykro:-(

Dzień Doberek;-) Melduję się na posterunku. U nas święta minęły spokojnie, nawet bardzo spokojnie. Chłopcy dalej pokasłują:-( Ale nic więcej im nie dolega.

Marlenko bardzo sie cieszę że już mozesz z nami klikać:tak::tak::tak:

Majeczko bardzo mi przykro. Mam nadieję, że trzymasz sie jakoś. Tulaski

reklama
Witajcie!

Mnie na szczęście do pracy nie zawołali i mam nadzieje że już nie zawołają ;-)
Bart ucina sobie drzemkę z Ł, a ja oglądałam film, teraz szybciutko na bb i śmigam do łazienki zbierać się bo jak chłopy wstaną to pewnie gdzieś wyruszymy :-)

Marlenka dobrze że jesteś... ;-)
Aguś zdrówka dla chłopców!

Miłego popołudnia!

Do góry