reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj dziołchy żeby mi się tak chciało jak mi sie nie chce... :-)

Basiu alez u Ciebie w profilu świątecznie się zrobiło :-)

Zdrówka dla chorujących dzieciaczków i mamuś... ;-) ja po tym gripeksie jakaś zakręcona jestem i nic mi się nie chce... odkrywałam zajefajną stronkę www.demotywatory.pl suuuper jest- na nudę w sam raz... :-)

Ale Wam dobrze, niektóre z Was w domu, gotują, sprzątaja, piorą... a ja w pracy... :cool:

reklama
Witam. Cisza na bb
Moje dziecie śpi od 10 a mi się nudzi już. Ale nie dziwię się mu jak wstał o 5:szok::szok::szok:
Rosołek mam ugotowany, zaraz wstawię makaron. Na drugie dla Arturka mam pulpeta-kotleta mielonego z marchewka i groszkiem. Obiorę mu parę ziemniaczków jeszcze do tego. Może zje, znowu apetyt się pogorszył - może przez tego zębola.
Jak wstanie dam mu serek i śmigniemy na dwór. Niech zobaczy chłopak śnieg. Długo nie będziemy, bo nie mamy takich portek - kombinezonu. Jak byśmy mieli sanki to wsadziłabym zbója w koc i bysmy poszli do lasu na górki:-) A tak to z 15-20 min i do domku. Wrócimy to akurat zje ciepły rosołek:-)

Rano podłaczyli nam gaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lalalalala...:-D :-D :-D
Baba w ciazy wszystko załatwi:-):-D
Przed chwila wróciłam i podłaczyli nam ogrzewanie:-D :-D :-D
Jak nic nie nawali to jutro przeprowadzka!!!!!!!!!!lalalalalala:-D :-D :-D
Teraz musi sie porzadnie nagrzac, zobaczymy ile to potrwa :tak:
Zaraz jeszcze raz musze pojechac na mieszkanie, bo ma przyjsc facet od neta kabel ciagnac;-)

A wiecie jakie problemy były:szok: Juz faceci ogrzewania nie umieli zrobic i sie pakowali, ja załamana, ale jednego natchneło i sie udało:tak:Bede im wdzieczna do konca zycia:-D Jak tam bede niebawem to tylko sprawdze czy sie nagrzewa:tak:Bajer!!!

Przepraszam, ze nie odpisuje, ale jestem tak uradowana... postaram sie wieczorem przysiasc do was!!!:tak:

No racja Kasiu, racja...

A ja własnie zostałam uświadomiona, że mogę wziąść 2 dniu urlopu opieki nad zrowym dzieckiem i wzmę chyba wolna Wigilię i 30 grudnia, czekam na szefa czy mu pasi czy nie pasi :-)

Rano podłaczyli nam gaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lalalalala...:-D :-D :-D
Baba w ciazy wszystko załatwi:-):-D
Przed chwila wróciłam i podłaczyli nam ogrzewanie:-D :-D :-D
Jak nic nie nawali to jutro przeprowadzka!!!!!!!!!!lalalalalala:-D :-D :-D
Teraz musi sie porzadnie nagrzac, zobaczymy ile to potrwa :tak:
Zaraz jeszcze raz musze pojechac na mieszkanie, bo ma przyjsc facet od neta kabel ciagnac;-)

A wiecie jakie problemy były:szok: Juz faceci ogrzewania nie umieli zrobic i sie pakowali, ja załamana, ale jednego natchneło i sie udało:tak:Bede im wdzieczna do konca zycia:-D Jak tam bede niebawem to tylko sprawdze czy sie nagrzewa:tak:Bajer!!!

Przepraszam, ze nie odpisuje, ale jestem tak uradowana... postaram sie wieczorem przysiasc do was!!!:tak:

Asiowo super. Nareszcie przeprowadzicie się swoich czterech kątów. Gratulacje!!!

No racja Kasiu, racja...

A ja własnie zostałam uświadomiona, że mogę wziąść 2 dniu urlopu opieki nad zrowym dzieckiem i wzmę chyba wolna Wigilię i 30 grudnia, czekam na szefa czy mu pasi czy nie pasi :-)

Darunia ładnie zatrzepoczesz rzęsami i szef napewno się zgodzi.:tak:

Idę budzić mojego dzidzia małego, bo śpi już 3 godzinę. W końcu nici ze spaceru będą.

Asia to super wieści, oby teraz Agatka posiedziała do świąt, potem sobie może wyskoczyć i na sylwestra wrócicie do domku ;-)
Patyk ale Ci Arturo śpi :szok:
Darunia oby sie udało z tym urlopem, nalezy Ci sie odsapnięcie iod pracy i cały dzionek z Bartusiem :tak:
Zdrówka dla dzieciaczków i mamusiek, co by nie rozłożyło Was na święta :tak:

moja gwiazda jeszcze nie śpi :no:
dzisiaj mam jakis pechowy dzień i juz nic z zapału porannego nie zostało... miałam iśc z małą na zakupy, ale wcześniej chciałam wytrzeć parapety (strasznie się nam woda tam z okien skrapla), no i zwaliłam storczyka w szklanej doniczce na grzejnik, doniczka rozsypała sie w drobny mak, ściana obtłuczona, wszędzie szkło, kora i woda... odpryski poleciały na klocki małej... mała oczywiście co chwile mi właziła w to pobojowisko... chciałam włączyc rurą odkurzacz, to ułamała się duża szczotka i taka mini mi tylko zostala... wracając z zakupów pobiłam jajko, nie wiedziałam o tym i nową bluzkę już jajkiem umazałam... a na deser rozcięłam sobie skórę na ręce o półkę w łazience :crazy: brrrr a tu dopiero południe minęło :confused2:

Witam sie i ja :-)

Maajka - m drugi raz przechodzi z Toba ciaze ;-) teraz juz wie co i jak :-D i odpoczywaj, odpoczywaj :tak:
Marlenka - ekspresowa przeprowadza :szok: dzis to chyba jak tajfun w porzadkach, ale kondycje juz masz :tak:;-)
Daruunia - super ze Bartut ma juz przyjaciol ktorzy na niego czekaja :tak: Tobie zdrowka zycze!
Mata - Tobie to sie robota w rekach pali :tak:(a Dobrusia idzie w slady mamusi) i jeszcze zamowienia szydelkowe sie sypia - super!A Dobrusi zabki wyjda i bedzie dluuugo spokoj :tak:
Agus - zdrowka dla Kubusia :tak:
Asiowo - ale super wiadomosci :tak: teraz pakowanko i na swoje :tak: ciesze sie razem z Toba!

U nas tez zimowo za oknem :tak: Ale ja lubie ciepelko domowego ogniska i nie wychodzimy na ten -12st mroz :zawstydzona/y: Brrrrrrr :cool: Olenka wlasnie smacznie spi po obiadku, wczoraj pospala 2,5h :szok: Ja jakos ugladzilam tajfun na podlodze i przysiadlam do Was :tak: Obiadek tez mam z wczoraj - tatus zrobil pyyyyszne golabki na moje specjalne zyczenie, bo chodzily za mna od miesiecy :zawstydzona/y: A on robi najlepsze :tak: Oli tez sie uszy trzesly jak wcinala ;-) Niestety mile towarzystko dziadka sie skonczylo - pojechal dzis przed poludniem :-( Smutno troche i pusto, no ale za kilka dni spotakmy sie wszyscy na wigilii :-) My choinki jeszcze nie mamy, ale odkad mieszkamy z m razem jestesmy zgodni - zawsze zywa :tak: Ciekawe jak sie Ola sprawi przy ubieraniu ;-) pewnie bedzie miala niezla frajde :-D ale przekonamy sie we wtorek, srode :tak:
Ide sobie kawusie zrobic i wziac sie za miotle ;-)
Milego popoludnia Kobitki!

Oj Mata, dopiero doczytalam... co za pech za pechem :-( Mam tylko nadzieje ze dalsza czesc dnia bedzie tylko lepsza :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Mata Łoooo Matko ależ się porobiło u Ciebie, może siądź na 4 literach i już nic nie rób :-);-) nie no żarcik, mam nadzieje że limit pechów na dzisiaj wyczerpany...

Ja dostałam ten urlop jak chciałam :-)

Do góry