reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Uuuuu .. widze, że zrobił sie mały zastój na BB - niedobrze, ale mam nadzieje, że to chwilowe ;-):tak:
U mnie za oknem dalej pada snieg, do tego tempka spadła do minus 14. Mąż utknał gdzieś w stołecznym korku (podonie jak Ty Kasiu) , więc czekamy z Natunia z utęsknieniem. Ja jakoś miejsca sobie znależc nie moge, więc sprzątam. Co prawda na zewnatrz bardzo tego widac nie będzie, bo wziełam sie w końcu za porządki wewnątrz szaf, szuflad, komód itd ... takie porządki w papierach, lekach, czyszczenie karniszy, kurzu za meblami - wiecie same o co chodzi ;-)-ogólnie jazda !!!:laugh2::laugh2::laugh2:

Marlenka prosiła abym Wam przekazała, że w końcu udało sie Jej znaleźc dom i dzisiaj się przeprowadza. Dom jest w okolicy jakiej chciała mieszkac, blisko Jej przyjaciółek ! :tak::tak:
Także nieobecnośc ma usprawiedliwiona - a Wy???
Meldowac się moje piękne !!

Ciekawe co u Mejdia - dawno sie nie odzywała. O Aniknulce już nie wspomne ;)
Maajeczko jak samopoczucie? Mam nadzieje, że sie nie przepracowujesz i dbasz o siebie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej!:-)
No,ja hormonalnie juz troche lepiej-M sie tym zajal;-):-)
Nie przepracowuje sie (Basiu:-)),bo ten tydzien mam luzniejszy w pracy-tylko troche stresu mam z jedna kolezanka...Jeszcze tylko tydzien i mam tydzien urlopu:-):-)
Majkusia ok,ciagle czyms zaskakuje.uwielbiam jak jest grzeczniutka i taka slodka,ale dlugo to nie trwa.Bardzo ladnie nas ostatnio przytula,taki sie przytulasek z niej zrobil,co mnie bardzo wzrusza.Albo patrzy mi sie prosto w oczy z taka dziwna,nieodgadniona minka,ze sama nie wiem gdzie oczy podziac,hehe:-)

Dobry wieczór wszystkim:-D:-D U nas jak zwykle OK. Wybyłam rano na spacerek z Kubą zaniosłam przy okazji materiał do obszycia na pelerynę dla Kacpra. Potem szybki obiadek, tańce i dzień się skończył:-D:-D
Dzieciaszki już śpią i mam luzik. Czeka na mnie na jutro prasowanie, ale z racji że dziisaj pomyłam podłogi wieczorkiem to rano mam nadzieję to zrobić:tak::tak:

Majka cieszę się że u Wax wszystko Ok. Nie przepracowuj się i dbaj o siebie. No i czytam, że M dba o hormonki i tak trzymać;-):-D

Basiu no pieknie. Wziełaś sie za porządki to jak z takim rozmachem już sprzątasz to wpadnij jeszcze do mnie:-D:-D:-D Ale na serio to ja też muszę ogarnąć coś na weekend;-) Dzięki za wiadomość od Marlenki. Teraz pewnie przez najbliższych kilka dni jej nei będzie. Ale najważniejsze, że znalazła w koncu chatkę:tak::tak:

Mata Dobrusia to prawdziwa gosposia. W domu posprząta, przed domem posprząta. Takie pomocnik to skarb;-):-D

Dobry Wieczór
U mnie dzionek troszkę leniwy, rano bylam na imprezie choinkowej u Fabiana, bardzo piekny występ mojego syna, śpiewał i recytował :-) zaskoczył mnie .. i to bardzo ...super...!!!!
Pozniej zrobilam małe zakupki, skoczylam do solarium i wrocilam do domciu - sprzątanie, obiadek.. itd.. itd...
Mąż niedawno wrócił z pracy, dzieciaki juz spią i w domu panuje cisza i spokój...
Ja jutro z samego rana ide do sklepu pracować...

U nas cały czas śnieg pada i tez -14 st brrr

Jestem dziewczynki,Basiu kochanie dziekuje,ze przekazalas info:tak:jestem juz przeprowadzona,ale pisze ze starej chaty,bo tam jeszcze zimno,olej przywioza dopiero jutro,milego wieczorku:tak:

Wieeeeedziałam, że Marlenia bez Nas długo nie wytrzyma i zajrzy jak najszybciej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:!!!!!
Liluś to Cię Fabianek ładnie zaskoczył :tak:Pewnie oczy miałaś pełne łez wzruszenia i siedziałaś dumna jak paw tzn pawica ;-). Jak ja sie nie moge doczekac takich wystepów mojej księzniczki :-p
Agusia ciekawa jestem tej peleryny .. koniecznie porób zdjęcia Kacpra w całości przebrania :tak:

reklama
Lilus,Basiu kochane moje ja mam ogien w dupce:-pod jutra to sie dopiero zacznie,desynfekcja,mycie,sprzatanie,ukladanie,wywalanie,uffffffffff,do tego musze na pitus-glancus wyszykowac chate,ktora zdaje,jeju,ale roboty:-p

Juleczk i Anulka urocze panieneczki i jaki piekny snieg w Pl
Dobrusiu,ale jestes czyscioszek,chodz do cioci pomozesz troszeczke:tak:

Do góry