reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moni ty się nie zastanawiaj tylko rób testy i to koniecznie .
U wujka , będzie najszybciej a diagnoza jest lekiem na całe zło .
Najgorsza jest niewiadoma.
Agula na zebraniu nic ciekawego tylko się wkurzyłam, ach długo by opowiadać - ach , ci rodzice

reklama
Tak jak mówisz Kasiu, Mamoot testy lepiej zrobic.
Moja Nadia ma atopowe zapalenie skóry, od jakiegos czasu wszystko poznikało, cieszylam sie jak glupia, ale moja pani dr wyjasnila mi ze z alergią jest tak, ze ona lubi umiejscawiac raz na skórze, raz w nosie, czyli katar, kaszel... ( górne drgi oddechowe) i tak krąży w kółko...

Agula na zebraniu nic ciekawego tylko się wkurzyłam, ach długo by opowiadać - ach , ci rodzice
Kasiu to widze, że nie ma różnicy czy szkoła czy przedszkole. Rodzice nigdzie nie potrafą sie dogadać. Ja przerabialam tydzień temu na zebraniu coś pewnie podobnego. Strach pomyśleć co to będzie później

Mamooot korzystajcie z okazji i niech wujcio zrobi testy Wojciaszkowi, przynajmniej będzisz wiedziaął na czym stoisz i a co ten szkrabik Twój uczulony

Wiem Dziewczyny, że testy trzeba robić, ale skoro mialam szanse robić je koło domu to po co jeździć. No ale sie nie udało. Mogłam tez pójść gdzieś odpłatnie, ale z jakiej beczki mam płacić skoro pracuję i am odprowadzane skladni na ubezpiecznei zdrowotne. Normalnie cholery można dostać.
Lili, wujek mieszka w Bonarowie koło Słupi (jak się ze Skierniewic do Łodzi jedzie), a częśc rodziny tez w samej Łodzi. Tym razem do samje Łodzi jedziemy.:-)

Monia no testy koniecznie zrobić trzeba, lepiej odetchnąć z ulgą ze wszystko ok niz potem załować że sie czegoś nie zrobilo......

A ja sie ściełam z M. Ale mam podły humor, szok! A bidok właśnie wyszedł na nockę , ziąb nieziemski i śnieg pada. I wcale nie jestem z siebie dumna ze powiedziałam mu kilka gorzkich słów prawdy, niestety czasem trzeba go postawić do pionu! tzw "przed użyciem wstrząśnij";-):-D:-D

Monia , płatnie nie płatnie, jeździć czy nie , najważniejszy jest wynik a to dużo wyjaśnia i rozwiązuje :-)
Ula nie ma się co dręczyć , czasem trzeba burzy żeby zaświeciło słoneczko
Aguś szału można dostać z tą szkołą i rodzicami

Monia jak masz taką możliwość to zrób te testy, przynajmniej będziesz wiedziała co jest "grane".
Ula, Ula och Ci nami mężczyźni ;-)

Mój Bart jeszcze biega- i to dosłownie! Zabiera samochody ze swojego pokoju i biegnie do naszego dając je babci :-) ja czekam na Ł popijając pifko z mamcią, już jutro wyjeżdża... :-( jutro teściu przyjedzie do nas bo zawiezie mnie do pracy i Barta do żłobka (Bart zdrowy), nasze auto u mechanika... ;-)

Witam!

Monia ale Was urządzili z tymi testami... dobrze, że masz wujka ;-)

Lilianko teraz przynajmniej wiesz, z czym walczyć, żeby Fabianek czuł sie lepiej :tak:

Bartuś to chyba czuje, że babcia wyjeżdża :sorry:

Kasiu ale do rękoczynów nie doszło? Zawsze znajdzie sięm kilu rodziców którym nic nie pasuje, albo mają pomysły jak z Hollywood:confused2:

A nasza Marlenka to gdzie się podziewa:cool2:

u nas kolejna kiepska nocka... za oknem biało i -14 :eek: dzisiaj na zakupy nie idziemy, więc poszalejemy koło domu, Dobrusia będzie pewnie kuch (kurz;-)) na dworze sprzątać :-D

Witajcie!!!
Olalalala Mata ale u Ciebie zimno, ale u nas nie leipiej....

Dzisiaj przyjechał mój teściu po mnie i po Barta, Bart tak sie go Barł ze nie wsiadł do fotelika i musiałam trzymać go na kolanach... :sorry: ale dojchaliśmy do żłobka szczęśliwie :tak:
Teraz pracuje... i jem bułkę :-)

Miłego dzionka!!!

reklama
Marts jestem juz jestem:tak:dzieki za troske;-):-)

Dzien dobry wszystkim:-)

Marysia jak zwykle spala do 5.30,ja godzinke dluzej:-pbylam wczoraj na silowni prawie 3h,podczytywalam bb,ale nie mialam sily odpisywac,poprostu tak jak pisalam wczesniej pocwiczylam na maxa i dzisiaj wkoncu czuje,ze cwiczylam(zakwasy:-p)zaraz biegne do urzedu,na zakupy po pampki,chusteczki i jakies drobne przekaseczki:-p

Milego dnia:-)

Do góry