reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej Kobietki,
ja po raz setny oglądam "Bezsenność w Seattle",
teraz przerwa na reklamki to wpadłam się pożegnać na troszkę.
Bedę miała od jutra problemy z netem to tak często już mnie
nie będzie, ale mam nadzieję, że przed Świętami coś do Was skrobnę!
Trzymajcie się dziewczynki, dbajcie o siebie i rodzinki!!!
Całujemy mocno z Wojtkiem...

Fakt;-) Oby tylko dzieci chodziły spac przed 20 jak teraz Paulinka;-)
Asiowo wszystko da się zorganizować. Na początku nei będzie Wam pewnie łatwo ale dacie radę. I jak Agatka nauczy sie chodzićspać z siostrą to całę wieczory będziesz mogłą spędzać w łóżeczku przy boku M. Sił i wytrwałości Ci życżę w tych ostatnich tyg. ciąży

U mnie póki co drakula grzeczna :szok: odzywa się normalnie i nie gryzie :szok:
I oby tak zostało miedzy Wami
Martusiu, pewnie to chwilowe. Odzywa się bo miała imieniny 8 grudnia i poszliśmy do niej wszyscy z kwiatkami i życzeniami. A wie, że ze mną nie są przelewki, i że nie opłąca jej się ze mną wojować.
Ewa wiecej wiary w ludzi. Może teściowa faktycznie chce zakopać topór wojenny. Spróbuj dac jej szansę. Teraz zbliża się świąteczny czas, wybaczenia i zgody.

Weronika kiedyś też kochała teletubiśki - lecą w tv czy macie na płytkach ?
Kasiu u mnie Tubiśki lecą na kanale BBC CBebbies czy jak to sie tam pisze :zawstydzona/y:;-)

Mejdia mam nadzieję, że wpadniesz jeszcze do nas przed Świętami. Miłego wieczorku Ci życzę.

Ostatnia edycja:
Ewa wiecej wiary w ludzi. Może teściowa faktycznie chce zakopać topór wojenny. Spróbuj dac jej szansę. Teraz zbliża się świąteczny czas, wybaczenia i zgody.

Też mam taką nadzieję, a nie jest głupia i widzi, jak Adam lekcewazy mnie i małe. A jakby nie było wracam do roboty z półtora miesiąca, a ta sierota (Adam) nie da sobie sam z nimi rady...

dziś, co go cały dzień nie było, to normalnie posprzątałam i umyłam okna :szok: więc jest super :-) a chałupkę opierdzielę na tygodniu, 2h roboty i gotowe ;-)

reklama
Witam z ranka:-)

Kochane ja dzisiaj pierwszy raz od kilku miesiecy pospalam do 8.30,mama wziela Marysie po 5,a ja spalam i spalam i spalam....;-)Pogoda jest wspaniala,idziemy dzisiaj na spacer:tak:

Ewa wspaniale mi sie czyta Twoje posty,ciesze sie ze z Tesciowka macie lepszy kontakt,moze jak wspolnie wezmiecie sie za A,bada wtedy jakies rezultaty:tak:no i w opiece nad dziecmi napewno mu pomoze,wtedy kiedy bedziesz w pracy:tak:juppiii,oby tak dalej!!!
Asiu z niecerpliwoscia czekam na Agatke:tak:

Milego dnia:-)

Do góry