reklama
Asia , więcej wiary, małe dzieci chodzą w końcu spać :-)
No własnie !!! Asiu posłuchaj doswiadczonej Pani K ( p.s. "ona" wie co mówi..)
A
Asiowo
Gość
Fakt;-) Oby tylko dzieci chodziły spac przed 20 jak teraz Paulinka;-)
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Hej Kobietki,
ja po raz setny oglądam "Bezsenność w Seattle",
teraz przerwa na reklamki to wpadłam się pożegnać na troszkę.
Bedę miała od jutra problemy z netem to tak często już mnie
nie będzie, ale mam nadzieję, że przed Świętami coś do Was skrobnę!
Trzymajcie się dziewczynki, dbajcie o siebie i rodzinki!!!
Całujemy mocno z Wojtkiem...
ja po raz setny oglądam "Bezsenność w Seattle",
teraz przerwa na reklamki to wpadłam się pożegnać na troszkę.
Bedę miała od jutra problemy z netem to tak często już mnie
nie będzie, ale mam nadzieję, że przed Świętami coś do Was skrobnę!
Trzymajcie się dziewczynki, dbajcie o siebie i rodzinki!!!
Całujemy mocno z Wojtkiem...
agusia04
Czerwcowa mama'08
Asiowo wszystko da się zorganizować. Na początku nei będzie Wam pewnie łatwo ale dacie radę. I jak Agatka nauczy sie chodzićspać z siostrą to całę wieczory będziesz mogłą spędzać w łóżeczku przy boku M. Sił i wytrwałości Ci życżę w tych ostatnich tyg. ciążyFakt;-) Oby tylko dzieci chodziły spac przed 20 jak teraz Paulinka;-)
I oby tak zostało miedzy WamiU mnie póki co drakula grzeczna odzywa się normalnie i nie gryzie
Ewa wiecej wiary w ludzi. Może teściowa faktycznie chce zakopać topór wojenny. Spróbuj dac jej szansę. Teraz zbliża się świąteczny czas, wybaczenia i zgody.Martusiu, pewnie to chwilowe. Odzywa się bo miała imieniny 8 grudnia i poszliśmy do niej wszyscy z kwiatkami i życzeniami. A wie, że ze mną nie są przelewki, i że nie opłąca jej się ze mną wojować.
Kasiu u mnie Tubiśki lecą na kanale BBC CBebbies czy jak to sie tam pisze ;-)Weronika kiedyś też kochała teletubiśki - lecą w tv czy macie na płytkach ?
Mejdia mam nadzieję, że wpadniesz jeszcze do nas przed Świętami. Miłego wieczorku Ci życzę.
Ostatnia edycja:
Przy Paulinie juz to bedzie ciezkie, a co dopiero przy dwójce maluchow...
wylezemy sie jak dzieci wyfruną z gniazda... ;-)
Co racja, to racja. :-)
Jola, całe szczęście, że mąż cały.
Ewa wiecej wiary w ludzi. Może teściowa faktycznie chce zakopać topór wojenny. Spróbuj dac jej szansę. Teraz zbliża się świąteczny czas, wybaczenia i zgody.
Też mam taką nadzieję, a nie jest głupia i widzi, jak Adam lekcewazy mnie i małe. A jakby nie było wracam do roboty z półtora miesiąca, a ta sierota (Adam) nie da sobie sam z nimi rady...
dziś, co go cały dzień nie było, to normalnie posprzątałam i umyłam okna więc jest super :-) a chałupkę opierdzielę na tygodniu, 2h roboty i gotowe ;-)
reklama
marlena nad
:)
Witam z ranka:-)
Kochane ja dzisiaj pierwszy raz od kilku miesiecy pospalam do 8.30,mama wziela Marysie po 5,a ja spalam i spalam i spalam....;-)Pogoda jest wspaniala,idziemy dzisiaj na spacer
Ewa wspaniale mi sie czyta Twoje posty,ciesze sie ze z Tesciowka macie lepszy kontakt,moze jak wspolnie wezmiecie sie za A,bada wtedy jakies rezultatyno i w opiece nad dziecmi napewno mu pomoze,wtedy kiedy bedziesz w pracyjuppiii,oby tak dalej!!!
Asiu z niecerpliwoscia czekam na Agatke
Milego dnia:-)
Kochane ja dzisiaj pierwszy raz od kilku miesiecy pospalam do 8.30,mama wziela Marysie po 5,a ja spalam i spalam i spalam....;-)Pogoda jest wspaniala,idziemy dzisiaj na spacer
Ewa wspaniale mi sie czyta Twoje posty,ciesze sie ze z Tesciowka macie lepszy kontakt,moze jak wspolnie wezmiecie sie za A,bada wtedy jakies rezultatyno i w opiece nad dziecmi napewno mu pomoze,wtedy kiedy bedziesz w pracyjuppiii,oby tak dalej!!!
Asiu z niecerpliwoscia czekam na Agatke
Milego dnia:-)
Podziel się: