reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Sloneczka!!!:-)
Wspaniale czytalo sie Wasze posty,teraz blizej Swiat to i atmosfera na bb bedzie taka wyjatkowa:tak:
Wstalysmy przed 6,Marysia moja od kilku nocy nie przebudza sie tylko spi pelne 11-12h,tfu,tfu,zeby nie zapeszyc,teraz moja lala oglada bajeczki tzn takie filmiki dla dzieci,super slodki i kolorowe sa:tak:plany na dzisiaj,mmmmmmmmmmmmmm,babcia!!!:-)potem obiadk i musze skoczyc do sklepu wymienic spodnie,bo kupilam mamie,a ona tak schudla,ze szok,teraz i mnie odchudza:-pno zobaczymy!!hahahaha

Martus ciesze sie,ze Dobrusia fajnie zareagowala na Mikusia:tak:a brzuszkiem sie nie przejmuj,spokojnie,ale widzisz jacy sa ludzie dziwni,nie bedac pewnym,ze dana osoba jest w ciazy nigdy,przenigdy nie gratulowalabym zafasolkowania,brrr,

Darunia ludu pracujacy,milej pracki Ci zycze kochana i podziwiam,ze Ty tak fajnie wszytsko ogarniasz:tak:ciesze sie,ze bedziesz miala mamuske i ze bedzie wstawala do Tutka:tak:
Ewuniu proponuje meliske z rana,dobra muzyke i pelen relaks;-)
Mamociku fajne macie zwyczaje z tymi slodyczami pochowanymi w kieszeniach:tak::tak::-p
Ulenko ciesze si,ze jestes kochana,fajne prezenty dostala Zuzia:tak:
ciekawe co u Mejdia!!!
Milego dnia:-)

reklama
Marlenko, relaks??? nie żartuj :sorry: mam już tego wszystkiego dosyć, nie daję rady :-(

u Mejdii ok, macie pozdrowienia. Rozmawiałam z nią parę dni temu, u nich wszystko gra. Może jutro do niej znów dryndnę :tak:

Witam się i ja
Mała już (dopiero ) zasnęla tradycyjnie przy 4 pancernych:eek: wtałyśmy dziś o 9:30 :cool2: wiec dopiero co poległa:sorry: u nas pogoda supeaśna zaiczonby spacer, teraz za obiad sie bede brać.
Miłego dzionka laseczki!

Ewciu kochanieńka :sorry:nie wiem nawet co ci radzić, smam bym chyba wyszla już z siebie dawno! Trzymaj się

Witajcie laseczki
Wpadłam tylko podbic liste obecności.
Przepraszam, że nie odpisze teraz każdej, ale niedawno wróciłam do domciu po dłuuugiej przerwie i to co tu zastałam .. uuuuu .. :laugh2::sorry: Czeka mnie spore sprzatanko. Jedyny plus jest taki, że połącze to z porządkami przedświatecznymi. Już wywaliłam zawartości szaf u Natalki i robie segregacje. Sporo mi znowu podrosła i czekaja nas kolejne zakupki. Mam tutaj taka biedna koleżanke, która chetnie przyjmie każda ilośc rzeczy dla dziecka. A też ma córeczke i też Natalke ;))
Postaram się nadrobic zaległości a tymczasem pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna !! Paa ..

Edit:
Mata właśnie doczytałam, że się bidulko pochorowałaś :(
Zdrówka dla Ciebie. No to nieźle Cię dopadło ... Oby Cie długo nie trzymało, bo z tego co piszesz ostatnio się kupe czasu kurowłaś.
Ula mój m też uwielbia "Czterech pancernych". Ogladał ich chyba ze 100 razy a i tak za każdym razem sie brechta z tego samego ;))) Ma juz nawet zgrane w kompie wszystkie odcinki hihihi, podobnie z Bondem, Klosem itd ...
Maajeczko widze, że u Ciebie "domowy szpital". Czy Majeczka nadal wymiotuje? Czy Tobie pomagaja te domowe sposoby na chorobe? Wiem, że w Twoim stanie niestety nie można przyjmoac wielu rzeczy ... zdrówka dla Was !!!!!!!!!!!!!
Szatynka witaj w "zaczarowanym kregu" - zapraszamy do pisania :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Ja jak zwykle na chwilę. Na razie uśpiłam malego i mogę chwilę popisać ale zaraz idę prasować.... cóż takie życie.... z m .... szkoda pisać.....
Wspólczuję chorowitkom i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak: ja na razie odpukać i oby tak dłużej ;-)
buziaki i spokojnej nocy:-)

Dobry wieczor u mnie dzien nie za bardzo ja przeziebiona glowa strasznie boli syna najstarszego tez laplo w nocy jeden od drugiego lapie ale on jako ostatni zostal tak wszyscy juz maja za soba wirusa maz w pracy na nocke poszedl a ja klikam w reklamy ale juz zmeczona jestem:zawstydzona/y:

Witam Was z kubkiem gorącej herbatki z cytrynka i sokiem malinowym domowej roboty :tak:
Hejka gdzie się podziewaja moje gwiady????? Serialiki, które oglądacie sie chyba skończyły !!
Marlenka, Agusia, Daria, Liliana, Kasiau, Mata, Joasiek, Wilmek, Mejdia, Ulcia, Maajka, Patyk, Magdalenkakol i reszta Aniołków.
Piszcie, bo sie zastój zrobił ;-)
Aniknulka witaj kochana. Fajnie, że do nas zaglądasz. Może zajrzyj czasem na zamkniety - cioooo??????? :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry