reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam dziekuje za mile przyjecie do grona mam.Tak z trzema chlopcami jest co robic,zadko sie zdarza zeby byla cisza w domu,cisza jest wtedy kiedy ida spac:-).Wczoraj spotkalo mnie cos bardzo radosnego otoz sredni syn chcial pod wieczor zupe ktora mialam tez na dzisiejszy dzien mowie mu ze za chwile bedzie kolacja a zupka musi starczyc na jutro on mowi ale ja chce a ja odpowiedzialam ja tez bym chciala pieniadze,mieszkanie, zebyscie byli grzeczni i szczesliwy na to starszy syn ja jestem szczesliwy a ja a dlaczego jestes szczesliwy?na to on bo mnie kochasz,lzy stanely mi w oczach i wlasnie dlatego dla takich chwil warto zyc:tak:Dzieci mialy mikolaja ja sie przebralalam najmniejszy jak zobaczyl mikolaja to uciekl i sie po plakal ale po pewnym czasie sie przywital sredni tez nie chcial podejsc dopiero jak wyciaglam slodycze wtedy podszedl do mnie.A mamusie dostaly cos od mikolaja ja dostalam na batonika:-D

reklama
Oj, warto czekać na takie słowa Szatynko, każda z nas, mam nadzieję, że usłyszy takie słowa :tak:

u mnie osobiście Mikołaja nie było, nawet rózgi nie dostałam. Ale rozumiem Mikołaja, nie zasłużyłam... dla mnie największym prezentem na codzień są Ania i Julka. To mi wystarczy :tak:

Witam wszystkie czerwcowe Truskaweczki:-p
Dzionek zlecial nie wiem kiedy,rano poszlysmy do sklepu,potem bylam u babci pomoglam pakowac jej prezenty,wieczorkiem silka i basenik:-p

Szatynka witaj:tak:gratuluje swietnych chlopakow:tak:

Szatynka, sliczny prezent od synka:tak:

U nas na Mikołajki są zawsze pochowane w butach i kieszeniach słodycze. Ale dzieci małe, słodyczy nie lubie im za dużo dawać, wiec w tym roku tlko Marcinowi podłozyłam smakołyki. Za to chłopcy mieli imprezę mikołajową u mnie w pracy i tam dostali słodycze. Staś w tym roku nie dostanie, bo za mały na te wszystkie czekolady, a Wojtkowi jak spał, trochę przebrałam tą paczkę. I teraz będę go namawiać, żeby jadł po jednej rzeczy dziennie. Zobaczymy jak mi i mu pójdzie.:-)

Marta-tak,w srode mam wizyte u ginki,pierwsze usg,az strach sie bac...;-)
Szatynka-piekne slowa z ust synka:-)

Ja juz sie prawie dobrze czuje,jeszcze troche kaszle.Maja tez lepiej,ale gorzej ode mnie.A od wczoraj jeszcze M zlapalo....Szpital normalnie...

A jesli chodzi o Mikolaja to Maja od nas dostala tylko ksiazeczke,od babci 2 spodniczki,od jednej ciotki balerinki-kapcie irekawiczki,a od drugiej zabawke do kapieli.Nikt nie przesadzal z wielkoscia i cena prezentu,bo przeciez niedlugo Gwiazdka:-)

Szatynka witaj na czerwcówkowym śiecie! Super masz chłopaków!

Ja sie melduje ,ze dotarlam do domu cała i zdrowa :-D:-D:-D Wyjazd i przed wyjazdem suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperowo:-D:-D:-D juz czekamy na kolejny taki wypad:-D:-D:-D
Teraz próbuje ogarnąc hacjęde bo dzis to rodzinka tabunami odwiedzała małą:-D:-D U nas Mikołaj w tym roku słodki:-D:-D Od nas Zuz dostał kibordzik z rożnymi muzyczkami odgłosami wierzaków itp, ob chrzestnej długaśną stonogę pluszową, od chrzestnego pierwszego laptopa, i chyba z tone słodyczy! Sama paczka od M z pracy ważyła 4 kg:szok: Ogólnie mała padła od razu po kąpieli tak miała wyczerpujący dzionek:-D:-D:-D
DObra spadam jutro zajrzę. Buziole babole

Ula to widzę ostro było ;-)
Szatynka oj gwarno u Ciebie, gwarno ;-) fajnie, że zaczynasz pisać z nami :-)
Dobrusia fajnie bawiła się na imprezie mikołajkowej, Mikołaj był ok, dopóki jej nie pogłaskał ;-) ja nawet 2 razy dostałam gratulacje :tak: tylko nie wiem czy sie śmiać, czy płakać, bo te gratulacje były z okazji kolejnej ciąży :confused2: a czy to moja wina, że mój brzuch nadal na ciążowy wygląda :sorry:
a ledwo wróciliśmy wszyscy do domu, to Dobrusia się potknęła i uderzyła o fotel - efekt rozcięta powieka i śliwa :-( moje małe kamikadze :sorry:
Zmykam, bo mała pewnie wcześnie wstanie, do jutra, miłego klikania kobitki ;-)

Dzień dobry! Melduje się z roboty!

Szatynka i ja Cie witam i oczywiście Twoich synków!

Mojaj mama wczoraj przyjechała, dzisiaj już będzie siedzieć z Tutkiem, mam nadzieje że jednak szybko mu to okropne choróbsko przejdzie...
Mikołaj u nas był, Bart dostał samochody, samochodziki, resoraki, auta :rofl2: ja mu kupiłam jeszcze taki tor na te auta, ale schowałam, bo jeszcze mały, a taka promocja była że żal nie brać, będZie miał na później, teraz to tylko autami się bawi od kompetu, dostał też piłki (3) :szok::rofl2: i nakleję piankową z Kubusiem Puchatkiem... ni i fure słodyczy :sorry::-)
Ja dostałam pasek do spodni, kolczyki, dwie bluzki i kasę, takźe Mikołajów u nas było dużo ;-)

No a teraz kobito tyraj :-) na razie cisza w pracy, pewnie przed burzą... jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało, no coś strasznego...:cool:
Teraz to ja w nocy mam fajnie, bo moja mama śpi zBartem w pokoju, więc jak się on przebudzi to ona wstanie do niego, choć nawet nie wiem czy się przebudził, bo ja spałam jak zabita, taka padnięta byłam.... :happy:

No a u Was kobitki?

A w ogóle coraz bliżej święta, tak słucham a w radio już świateczne piosenki lecą.... miło tak... nastrojowo :-)

Miłego dnia lejdissss

reklama
Witajcie, ja znów nie śpię od 4 :baffled:

po 5 Julka wstała i nie śpi do tej pory. Nie wiem, co jej się w głowie poprzewracało, że tak mało śpi. Ania też się przebudziła, ale śpi z powrotem i nawet nie reaguje na piski i wrzaski Julki.

Tesciowa z rana też musiała pokazać pazury, w końcu mówię do Adama, eby zareagował!!! bo jego matka cherla, kaszle, smarka się a na siłę ciągną ją tam do pokoju :angry: w końccu Adam zabrał ją stamtąd, to była wielka obraza na cały świat. Do jasnej cholery nawet nie można nic powiedziec i uwagi zwrócić!!! :wściekła/y:

szlag mnie już trafia. mam dość, wysiadam...

Darunia, udanej pracy! fajnie, że miałaś szczodrych Mikołajów :tak:

miłego dnia

Do góry