reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiu fiu,fiu,fiu poprostu rewelacja!:tak:

Moja Marys zasnela o 14,jeszcze sobie smacznie spi,ja powoli szykuje nas na chrzciny(16:30)bedziemy tam do okolo 19,pogoda straszna,leje,ale jest +10st,wiec git majonez(Kasia:-D)
do pozniej;-)

reklama
Dobry wieczór!

A cóż tu takie pustki? :szok: wszystkie "Mam talent" oglądacie??? a może Mikołaja wyglądacie???

ja nie śpię od 3 i tak nie śpię... a jeszcze muszę wyjechać dzisiaj :baffled:

Witam wszystkie mamy.Jestem mama czerwcowa Oskara ktory urodzil sie 25czerwca wazyl 3150 dlugosc 56.Zycze udanego dnia mikolajkowego pelnego wora slodyczy:laugh2:

Majka, pewnie, że idźcie poszaleć. :tak:
Asiowo, śliczny pokoik. Trzymaj sie ciepło.:-)
Ewcia, dobrze chociaż, że tak mało kasy Ci zabierają...

Witaj Szatynka, potrójna mamusiu :-) Zapraszamy do nas!

Witajcie, siedzę sobie z herbatką i Was wyglądam ;-)

Julkę Adam zbudził i już od jakiegoś czasu lata po domu, a Ania jeszcze sobie lula. Adam poszedł na 8 na to zlecenie. Ja siedzę w domu i planów na dziś brak. A co tam u Was? Mikołaj był obfity?

udanego dnia!

Witajcie,witajcie!:-)
Szatynka-witaj i zapraszamy do udzielania sie:-)Woow,masz 3 synkow z roznica 2 latek-na pewno macie wesolo i gwarnie w domciu;-):-)

A my mamy na razie jeszcze leniwa niedziele.Maja wlasnie sie budzi z poltoragodzinnej drzemki.M wlasnie drzemie.
No nic,lece,bo Maja wola z lozeczka:-)

To i ja się przywitam ;-)
Szatynka witaj na czerwcówkolandzie 2008! Zapraszam do dyskusji :-)
wczoraj zajęcia skończyłam grubo po 18, choróbsko się zatrzymało, ale wielkiej różnicy nie widać... jedynie znikła mi ta klucha z gardła... ale spodziewałam się takiego obrotu spraw, bo tchawicę leczy się długo i pewnie niedługo czeka mnie miana antybiotyku, bo nie można długo brać jednego...
Majka a jak tam u Was zdrówko, lepiej? I chyba niedługo do gina idziesz?
Mała odpadła niedawno, jak wstanie i zje to pójdziemy zobaczyć Mikołaja, bo jest spotkanie organizowane w szkole, a że szkołę mamy praktycznie za płotem ;-) od nas dostała dzisiaj bębenek, bo uwielbia hałasować, w planach są jeszcze cymbałki ;-)od rodzinki jakieś słodycze, książeczkę itp. nie chcemy szaleć z prezentami, nie zawsze na nie stać, a nie ma co dziecka uczyć, że zawsze musi być wypasiony prezent z byle okazji :sorry:

reklama
To i ja się przywitam ;-)
od nas dostała dzisiaj bębenek, bo uwielbia hałasować, w planach są jeszcze cymbałki ;-)od rodzinki jakieś słodycze, książeczkę itp. nie chcemy szaleć z prezentami, nie zawsze na nie stać, a nie ma co dziecka uczyć, że zawsze musi być wypasiony prezent z byle okazji :sorry:

I bardzo dobrze!!! MArtusiu, najwazniejszy jest gest a nie licytowanie się, kto ma fajniejszą zabawkę czy ubranie.... ja tam też nie szalałam, ale widząc zadowolone buźki to bardzo się cieszę. U nas mikołaj przyszedł, Juleczka dostała klocki a Ania pluszową gąsienicę. Bardzo jej się podoba, bo może jej czułki i nóżki obgryzać :-D:-D

Do góry