reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!

Basiu najlepszego KOCHANA!!!

Dziękuję za życzenie zdrówka dla mojego szkraba, dzisiaj jest troszke lepiej :tak:

Mata, Majeczki zdrówka, w ogóle zdrowia życze wszystkim źle się czującym :sorry:

Marlenko jak tam po siłowni?
Ulca ale fajnie masz z tą imprezką...
Aguś a Ty co nic nie piszesz jak tam u Was?

Ja dzisiaj cały dzień w domu z Tutkiem, byliśmy na 20-sto minutowym spacerku, gorączki Bart nie miał więc z nim pospacerowałam, Ł w pracy, a ja jutro idę...
Spokojnej nocki...:tak:

reklama
Mata zdrówka , Maajeczko również i dla Bartulka , ach nazbierało się bidulków
więc wielka buźka i duuuużo zdrówka :-)hej

A teraz mąż szybko napisze i obroni ten doktorat, Ty dostaniesz awansik i mega podwyzke i czekamy na piątego Mamoota !!!! ;-):tak:

Aleś nas podsumowała! :-D:-D:-D:-D
Basieńko, fakt, że już grubo po północy, ale i tak ściskam Cie serdecznie, życze usmiechu, zdrówka i kochajcej rodzinki.

a m musi mieć niezłe samozaparcie z ta pracą, bo szybko mu chyba poszło, co? To prof. też w planach:cool2:

Prawdę powiedziawszy, to bardzo długo grzebał się z tą pracą (na pewno grubo ponad pół roku), ale teraz ruszył ostro do przodu. I byle tak do końca.:-)
Nie wiem, czy prof, ale Marcin jest typem naukowca, więc ktow wie? Na razie wkolejce będzie czekał dr hab. :-D

Martusia, Majka, Bartuś, zdrówka dla Was.
Martusia, ale Cię wzięło!:szok: Na wszystkich frontach.:no:

Ja nie mogę spać, więc zaglądam, co u Was. U mnie ciemno i deszczowo, wszyscy śpią.

Maajka, Martusia, Bartuś, zdrówka Wam życzę!!! właściwie wszystkim chorującym!!!

humor mam do kitu ostatnio, po nocach nie sypiam... ale cóż Wam będę smęcić o tym samym...

pytałście o Adama i rozmowę. Był na jednej jako pracwnik hali, ale odpowiedź była odmowna. Teraz mają go umówić (jeśli umówią), w to samo miejsce, jako kasjera. A ja byłam w kadrach, będę miała zabrane 150 zł z pensji na tego komornika. Więc nie ma tragedii, bo wzięli mi 8% z zarobków,a że miałam niskie dochody, to pobrali tylko tyle. Ale i tak muszę sie na tygodniu wybrać do tego gościa i pogadać aby mi samochodu nie zabierał. Będę negocjować. A nuż będzie koleś jakiś ludzki i pójdzie na ustępstwa... chociaż i tak mam to gdzieś, bo moja mama wie i jest buuuuuu...

Dzien dobry!!!

Martus zdroweczka!!!!!!!!!ale Cie wzielo:szok:
Ewunia,a dlaczego Ty spac nie mozesz????moze po poludniu sie chwilke zdrzemniesz:tak:
Ulenko wspaniale zaplanowaliscie sobie ten wyjazd do Lodzi:-paz poprostu zazdrosze i czekam na relacje i foty!!!:-p
Zdroweczka dla Majeczkowej rodzinki i Tutka:tak:
Darunia i jak w pracusi???
Mamociku fajnie Was Basia podsumowala:-D
Basiunia jak sie czujesz???o ktorej wyjezdzacie do Wawy???
Agunia???heloooooooooooo:-p
Kasiunia jakie plany masz na dzisiejszy dzionek???
Joasiek co u Ciebie???

Wstalysmy przed 7,jestem mega wyspana i super zrelaksowana,mam lekkie zakwasy,ale mnie to nie zraza i lece zaraz na silownie,wczoraj pocwiczylam na maszynach,dzisiaj robie brzuszki,plecy,troche pobiegam,na 16:30 idziemy na chrzciny do R siostry coreczki,w miedzyczasie szybkie zakupki,na obiad mam pulpeciki i brokul dla Maryni,mieszkanko mam posprzatane wiec luzik

do pozniej kochane,mielgo dnia:tak:

Marlenko, jak nie spałam, tak nie śpię.. teraz robię obiad i małej jedzonko muszę dać... a ledwo na oczy widzę... a jak się przyłożę, to nie usnę...

Daruniu, udanej pracy!!!

Hej dziewczyny:-)
No,ja juz lepiej sie czuje-czosnek naprawde potrafi zdzialac cuda,choc jest bleee;-)
Maja tez odrobine lepiej,duzo spi dzisiaj-obudzila sie ok.7.00,ale ja przetrzymalam w lozeczku do 8.00,a przed 9.00 poszla znowu spac i spala godzine;A przed chwila tez sobie zazyczyla do lozeczka i zasypia-szok!
Ale pogoda tez jest taka wlasnie na spanie-pochmurno,deszczowo,zimno (5st.)....

Dostalismy przed chwila propozycje imprezy sylwestrowej i nie wiemy czy isc,bo nikt jeszcze nie wie,ze ja jestem w ciazy,nie pije....Ale w sumie moze warto sie zabawic;-)

hej hej

Ja tylko na sekunde, bo tak ciagle w biegu... wykanczamy powoli mieszkanie i ciagle cos trzeba kupic wiec jezdze, a pozniej przez to leze, bo mnie skurcze łapia i wszystko boli:sorry:jak sie cudem uda to za tydzien sie wprowadzamy:-) jak ja o tym marze... jak sie uda skonczyc łazienke, podłaczyc elektryke i puscic ogrzewanie to w weekend juz na swoim!!!!! <jupi> :-D

Narazie skonczony tylko pokój dziewczynek:
(troche niewyrazne, ale to porównanie "przed" i "po":tak:)

5krnk2.jpg

Spróbuje pozniej zaglądnac:tak:

reklama
Do góry