reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale jaja - znów jesteśmy pierwsi!
I wyspani!!! Wojtus tutaj tak się przestawił,
że wstaje o 7.00 a nie jak zwykle o 5.00.

Marlenka - cudny Allanek,
a Twoja Maryś to taka pannica, że hej!
Aniknulek masz podobnie jak ja, cały dzień
jest tylko mama i mama, nawet teraz siedzi
mi na kolanach i myszką majstruje. I gada digudigudigu...

Ja zaraz śniadanko i czekam z niecierpliwością na Ewunię
z rodzinką.

reklama
Witam
mam ogromną prośbę do wszystkich bb-mam, których dzieci uczęszczają do żłobka, lub przedszkola, a nie ukończyły jeszcze 3-go roku zycia.
Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety-moich badań do pracy magisterskiej.
Pewnie niejedna z Was była w podobnej sytuacji, mam nadzieję, ze moja prośba spotka się ze zrozumieniem;-)
Z góry dziękuję za każdą wypełniona ankietę.

Pozdrawiam madzix

http://www.ankietka.pl/ankieta/31184...owa-matek.html

P.S. W razie pytań/wątpliwości proszę o wiadomość prywatną, z chęcia odpowiem na kazde pytanie.

Witajcie!

u nas nocka minęła ok, Ania już nie śpi i się wścieka, a Juluś jeszcze śpi. Patrzymy jeszcze na oferty pracy w międzyczasie... aż się boję tego spotkania z MEjdią, mam nadzieję, że mnie od razu nie wyrzuci za diabelski charakterek Julki :-D:-D:-D

u nas wieje, że chce głowę urwać. Ale jest słonko, to najważniejsze.

Miłego dnia kobietki!

Hej:-)

My jestesmy na nogach od 5,a wczoraj przetrzymalam Marysie 2 h,ojej;-)tak wczesnie to ja nie lubie wstawac,bylam juz z psina,wieje i leje,ale jest dosc cieplo,sa sztormy i przez to ten wiatr:tak:planow na dzisiaj nie mam:sorry:

Aniu moja Marys tez za mna chodzi non stop,szczegolnie jak jej zabki ida:tak:
Ewcia,Mejdia udanego spotkanka,mam nadzieje,ze pozniej napiszecie nam co nieco:-p

Milego dnia:-)

Witam i ja
od rana Was podczytuje, ale co zamierzam coś napisać, to Dobrusia skutecznie mi to uniemozliwiała, teraz odpadła (do stałego zestawu do spania wzięła sobie gumową kaczuszkę do kapieli i 2 ciasteczka korzene, bo jej posmakowały :cool2:)
Na poczatek gratulacje dla Alanka i mamusi :-)
Mejdija i Ewunia pewnie sobie plotkuja a dzieciaczki rozrabiają, nie mogę sie doczekac relacji ze spotkania :tak:
Aniknulko sił Ci zycze i oby wszystko szło po Twojej mysli, oby do wiosny, wtedy dłużej jasno, ciepło i nawet wieczorem na spacerek mozna wyjść :tak:poza tym Jasio to juz duży chlopak, da radę, np i nianie ma najlepsza na świecie, krzywda mu się nie dziej :tak:
My dzisiaj w domku siedzimy, bo u nas wieje okropnie, od rana 2 razy net nie działał i troche prądu nie było... jutro ma byc ponoć lepiej :sorry: mała dziś szybciej spac poszła, bo znów w nocy wojowała, juz m do niej wstawał, dał kachy 100ml łyżeczką, ale i tak na dobre usnęła po 3 jak dałam jej cyca, terrorystka jedna :confused2:

NO Witam wieczorkiem,

Wojtol tak szalał z Julką cały dzień,
że dłużej go już nie dało rady przetrzymać!
Mam nadzieję, że jutro nie wstanie o 5.00;-)

Spotkanko oczywiście udane, tylko żadna z nas nie miała
aparatu- cholerka.
Ewunia na szczęście zrobiła parę zdjęć telefonem, więc pewnie zobaczycie co nie co.
Obie małe damy były bardzo grzeczne ,a Ania to istny aniołek,
ani razu nie zapłakała, tylko rozdawała uśmiechy na prawo i lewo!
Ale fajnie potrzymać takie małe dzidzi, wspomnienia wracają...

A co dziś tak pusto ?!
Gdzie jesteście Babulce???

Jak to spotkanko bez aparatu? Nie zaliczone ;-);-):-)

A wczoraj Wojtek ugryzł Stasia w rączkę. :szok: Nie wiedziałam, czy się śmiać z metody obronnej, czy pocieszać ryczącego Stasia. A mogło Stasia boleć, bo ma siniaka w kształcie Wojciaszkoych zebów (takie kółeczko na przedramieniu). Dobrze, że Wojtek szczepiony. ;-):-D

reklama
Dobry wieczór!!!

Marlenko! Gratulacje dla Alanka i jego mamusi!
Ewa, Mejdia cieszę się że spotkanko udane! ;-)

A ja właśnie siedze w robocie... ehhh do 22, a jutro już na 6 rano się wybieram...
A w ogóle w czwartek Bart ma UWAGA,UWAGA.... imprezę Andrzejkową i ma być przebrany za czrodzieja :rofl2::-D coś musze wykombinować :tak::-) ale będzie śmiesznie ;-) w czwartej jeszcze lecę na aerobik i poźniej z Ł i znajomymi z Poznania lecimi na jakiegoś browarka :sorry: a w piatek do roboty na 8 a z resztą w sobotę tez ide na 8, a w niedziele dyżur telefoniczny...

Miłego wieczorku!

Do góry