reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć dziewczyny!
Spóźnione życzonka dla Agusi :-) zdrowia, radości, miłości i szczęścia :-)
Mata mam nadzieję, że Dobrusi przejdzie szybko ten jęczmień :tak:
Asiowo cieszę się, że z Agatką wszystko już dobrze ;-)
Kasiau to uczulenie może być przez chusteczki, ja jak zmieniłam Jasiowi na zwykłe to od razu dostał krostek poza tym może to być od moczu - wypiła coś kwaśnego - życzę aby szybko minęło.
Ja dzis miałam sajgon w pracy ale jak wróciłam do domu to zaczęłam szaleć - najpierw zjadłam pyszny obiadek u mamy bo miała dzis wolne a później, 4 prania, później zaczęłam robić pasztet i sprzątać w kuchni a teraz nie chce mi sie spać - jakas jestem nakręcona, może obejżę jakis film i trochę się zrelaksuję ;-)
buziaki i spokojnej nocy :-)

reklama
Wszystkiego najlepszego Agus-spóznione ale szczere!

Oby Dobrusi minęło.

Mam pytanie czy ktoś jeszcze nie szczepił dziecka na odre swinke i rózyczkę czy jestem jedyna? A jeśli szczepiłyście to którą szczepionką?

No siemka dziewczynki :-)
Z tą pętelką to większe jaja bo teraz nie można jej wyjąć :eek:
Rusza się coraz bardziej ale jeszcze siedzi
Co do uczulenia to faktycznie może Ola coś pije , może to chusteczki , choć cały czas są takie same. No cóż , pewnie coś zjadła , zobaczymy,.

Basieńko mam nadzieję , że już ci lepiej :-)
Dużo słoneczka z rańca , przesyła ciotka klotka :-)

wszystkie ząbki sama wyrywałam. Ukręcałam im łebki - dosłownie :)

Szalona:-D:-D:-D
Julia ja szczepilam,ale nie wiem jak sie nazywala szczepionka:tak:
Aniu ja tez wczoraj nakrecona bylam i posprzatalam sobie cale mieszkanko,wiec dzisiaj luzik

Witajcie z ranca:tak:

Marysia cala noc prawie nie spala,nad ranem przysnela i spalysmy do 7.30,nie wem co bylo powodem,moze katarek???Ja juz zrobilam pranko i czekam na sniadanie

Milego dnia babeczki-laseczki

Ja sprzątam , nie mogę włączyć tv bo coś się porobiło ( Ola się bawiła pilotem ) a teraz miga i miga i dupka ... włączyłam muzę a Ola dalej szaleje i rozwala siet
Marli pewnie R ci robi śniadanko :-)

Dzien Dobry
U nas Nadia troszkę chora, niestety zatoki znów zaatakowane...
Fabian u taty a ja własnie zaczynam porządki weekendowe, pogoda piękna..
Miłego Weekendu

Mam pytanie czy ktoś jeszcze nie szczepił dziecka na odre swinke i rózyczkę czy jestem jedyna? A jeśli szczepiłyście to którą szczepionką?

ja jeszcze nie szczepiłam :zawstydzona/y:-młoda ciągle zasmarkana, a jak już jest dobrze to choruje ktoś z bliskiego otoczenia i tak w kółko

Agusia-wszystkiego najlepszego!!

Witajcie porannie!

Dołączam się do Was z herbatką, mogę spokojnie chwilkę posiedzieć, bo mam tylko Anię w domu, a Julkę wysłałam z Adamem do sklepu ;-)

Basiu, ja też sporo zębów sama wyrwałam, choć to za mocne słowo, zaczął się mocno ruszać, to ja mu pomogłam w wypadnięciu :-D choć jak wypadały mi 1 zęby, to połknęłam jednego przez przypadek, jedząc Twixa :-D do tej pory to pamiętam :rofl2:

Julia, ja jeszcze nie szczepiłam, ale zaszczepię. U nas ta szczepionka nazywa się priorix.

Marlenko, ale sapkę ma Marynia, słychać, że ma nosek zatkany??? zdrówka dla perełki :tak:

Kasiu, swojego czasu Julka takie coś miała i czasami jej wywali, mieliśmy w zaleceniach lekarskich podawać Lakcid 3 x dziennie i ewent smarować tormentiolem. Na początku tylko smarowałam nic się za bardzo nie zmieniło, ale zaczęłam podawać lakcid, zginęło w mig!!! :tak:

udanego dnia kobietki!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiunia tak R robi;-)
Ewunia,nie slychac czegos takiego,tylko gluty jej wisza do pasa,odciagam gruszka i zaczelam podawac nasivin,wydaje mi sie,ze to reakcja poszczepieniowa:tak:
Iwoszku witaj,jak sie czujesz???
Lilus milego sprzatanka,Ty nasza mroweczko:tak:

Marysia rozwala mi kosmetyki,pazurkiem grzebie w cieniach:sorry:

Do góry