reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam dziewczynki malinki:-)

Marysia wstala o 6,dobrze,ze sie wczesnie polozylam wiec jestem mega wyspana,juz jestem po kawce siedze sobie z odzywka na wlosach,bylam juz z psem:tak:
Dobrusiu kochanie,bardzo mi przykro z powodu Twojego oczka,mam nadzieje,ze JA to nie boli
Kasiunia pipki gora!!!!;-):-D
Basiu i jakie plany masz na dzisiaj??rano pewnie rehabilitacja??
Ewcia jakie piwko pilas???mi bardzo smakowal ten desperados:-p
Mejdia masc najlepsza na taki bol:tak:
Mata i co bedziesz cieniowala,podcinala??jak chcesz fryzurke???
Darunia,Agusia piszcie kiedy sie spotykacie???ja tam juz doczekac sie nie moge tych relacji:-p
Aga i jak wieczorek,pisz tu szybko ze szczegolami:-phahahaa
Lili idziesz na solara dzisiaj???

Milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kobitki. Ja własnie się przebudziłam:-D. Zaraz będę piła kawusię, umyję głowę i pewnie koło 10 wybędziemy

Marlenko wstępnie jesteśmy umówione na sobotę i już nie mogę się doczekać:tak::tak:

Basiu cieszę się że jest poprawa. A Ty taka kręcona-wiercona to nie mozesz usiedzieć w miejscu. Kuruj się i wypoczywaj. Po powrocie do Wawy już teho nie będziesz miała.

Marta wydaje mi sie, że bez wizyty u okulisty się nie obędzie. Biedna Dobrusia:-:)-:)-(

Mata ile dni Dobrusia ma to na oczku???
spuchnięte ma od wczoraj, przedwczoraj miała tylko lekko zaczerwienione, tak jakby sie mocniej rączka potarła.
To tak paskudnie wygląda, bo jęczmień zrobił się na samym dole powieki, juz pod rzęsami... Agusia mówisz, że do okulisty? My sie zastanawiamy... mała dostała leki i wiadomo, że nie od razu zaczną działać, z drugiej strony boje się o oczko, bo pewnie ją tam uciska... No i ją boli okropnie, czasem nawet nie da popatrzeć...
A co do włosków, to chcę je tylko podciąć, bez żadnego cieniowania i cudów niewidów, bo mam dosyć ujarzmiania włosów. Nigdy nie miałam z nimi rpoblemu aż do tego momentu co sobie pozwoliłam mocno wycieniować przed porodem :confused2:

Mata ja pamietam jak mialas takie do ucha,super Ci pasowaly:tak:
ja pewnie bym jeszcze odczekala jezeli chodzi o ten jeczmien,no bo w koncu to dopiero jeden czy dwa dni

Gaga gdzie jedziecie???

Czesc Dziewczynki
U nas nocka ok, ale Nadioza cos kaszle, hmm chyba katarek jest przyczyną ...
Ojejka a co sie stało Dobrusi, buziaczek w oczko - ojj oj

Ja dzisiaj wyspana i czuje sie dobrze, moj bol wezłoch minął... dlatego dzisiaj ide na masaż i jak pyta Marlenka moze ale nie wiem na 100% moze i solarium, musze przykryc bunio bo przeciez pół roku nie powinnam tego opalac.
A my ostatnio ze znajomymi szukamy juz oferty na lato i wlasnie na 90% jedziemy 9 lipca na 2 tyg do Egiptu :-p ehhh niedawno lato sie skonczyło a my znów mamy temat na tapecie Lato hihi
Nadia ma nowe słowo "fuck" phi tak jej wyszło samo , wstala dzisiaj i pierwsze słowo f... matko droga ...:eek:
Basiu bardzo sie cieszę ze czujesz sie lepiej!!! a filimik zapodalimy sobie "jumper" nawet fajny ...
Kasiula no stary mnie nie złapal po sznureczek między n... hihi (@)

Ja tez piję cafę ... ;):rofl2:

Ostatnia edycja:
O matko Dobrusia - Bidulko!
Ale cholerstwo ten jeczmień, oby jak najprędzej znikł!
Mata życzę, żebyś z salonu fryzjerskiego wyszła z uśmiechem!

Basiu super, że już Ci lepiej. Mnie też dziś ;)
A jeśli chodzi o spędzanie całych dni tylko
z dzieckiem to ja też już tęsknię za pracką...

Marlenka ale Ty miałaś dziś zagoniony ranek...
ja się u rodziców rozleniwiłam stasznie.

Ewcia dziś nie udało nam się dostać do lekarza,
ale myślę, że tak czy siak to Wojtek nie zaraża już,
więc nasze spotkanko pewnie się uda!

Ale Nadinka wygadana :szok::-D no prosze i juz wakacje zaklepane, ale fajnie masz :-)
Marlenko no właśnie od tych krótkich włosów chcę trzymać się jak najdalej ;-) na razie dorosły mi do ramion i chce je tylko podciąć i ciut pocieniować :tak:

Mata nie zauwazylam ze pisalas ze idziesz do fryzjera, ja tez lubie dlugie włoski i dlatego teraz je zapuszczam, ( mialam dac fote nowej fryzurki ale aparat mi szwankuje) a co do badan krwi to zrobie ale nie teraz jak mi sie @ skonczy....

reklama
Witajcie!

MArtuś, oby Dobrusi szybko przeszło!!!

Marlenko, Adam mi kupił Reddsa malinowego, dawno nie pilam piwka i prawie się opiłam :rofl2:

Lilianko, fuck? ale Nadia to artystka :-D

Mejdia, to czekam na PW od Ciebie!!!

ja małe ogarnęłam, Juluś robi demolkę w domu, a Ania usneła mi po śniadaniu :rofl2:

u mnas słonko piękne, a mamy dużo spraw do załatwienia, ale liczę, że popołudniu uda nam się wyjść na spacerek :tak:

udanego dnia kobietki

Do góry