reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewunia ty mnie myślami ściągasz zawsze kobieto
Tam się odezwą zawsze tak mówią a potem co gucio
ja jestem za tym zabiciem :tak: bo ileż to można mekekę odpiep...ać :wściekła/y: sryl jeden

reklama
Mam nadzieję że nic nie spitolił, bo byłam z nim kiedys na jednej rozmowe, to gadałam więcej niż on :szok: mam nadzieję, że tu będzie inaczej

Basia.Aga,Lili,Kasiu,Martus,Daria,Joasiek,Ewunia,Zuzia,Mamoocik,Patyczku,Majka,Jola,dziewczyny moje kochane dziekuje Wam za zyczenia,bylo mi bardzo milo czytac tak piekne slowa,cos mi sie zdaje,ze bede wracac do tych zyczen:tak:tak zeby chociaz sobie przeczytac i pomyslec,jakie jestescie kochane i wspaniale,DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ostatnia edycja:
Wiataj Katrina:tak:witam tez foremeczki nasze kochane,imprezka super,beda zdjecia doam wieczorkiem jak znajde usb(moj R uparl sie,ze bedzie robil foty telefonem,a usb jest zupelnie inne jak do mojego aparatu,wiec poczekajcie kochane do wieczorka,mam duzo kwiatow(chociaz nei lubie cietych,ale ciiiiiiiiiiiii;-))dostalam naczynie do gotowania na parze,torbe,sukienke i tunike i telefon

Witajcie!!!

Marlenko, wspaniale, że się dobrze bawiłaś i dostałaś super prezenty :tak: a kwiatami się nie przejmuj, najważniejszy jest gest :tak: chociaż ja z okazji ślubu od teścia lilie dostałam, to wiesz :-p

U nas niedawno wstaliśmy, małe już po śniadanku, niestety Anię muszę już dokarmiać, bo mleka ni maaaaa :-( a tak to ok

a i dobry news DRAKULI NIE MA huraaaaaa! gdzieś pojechali, to może będzie parę dni spokoju :-D:-D

u nas wreszcie słonko wyszło, aż się żyć zachciało. Jak nie będzie lało po południu, to wyjdziemy na spacer, pozbieramy liści i kasztanków :tak:

udanej sobótki babeczki ;-)

reklama
Do góry