reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie

Buszujemy z Marysia od 5.30(niezle:sorry2:)juz upralam posciel,bylam z psem,sprawdzialm co tam na ZI,ale wszystko teraz dlugo rosnie;-),wiedze,ze dzien bedzie ladny,jezeli chodzi o pogode,Marysia bawi sie zabaweczkami,a ja wlasnie zjadlam platki

Milego dnia:-)

reklama
Dzien Dobry
My na nogach od 7 , dzieci muszą sie przestawic na nowy czas ... bo jak nie to chyba je uduszę hahaha :-D
Pije caffe i zbieram sie do pracy.

Miłego Dnia :-)

Dziń doberek. Ja juz ogarnełam trochę mieszkanko, czeka na mnie jeszcze łazinka i kolejne prasowanko. Kuba wstało o 8. Na szczęście na spanie chłopców zmiana czasu nie wpłynela negatywnie. Pogoda średnia, ale nie najgorsza. M dzisiaj ostatni dzień w pracy i od jutra urlop. Tylko do połowy grudnia:-p W tym tygodniu zamierxamy pojechać do rodzinki i zostaniemy bo 8 listopada mamy chrzciny u siostry Damiana. I ot całe plany urlopowe
Dobra znikam papapapa

Lilka tylko Ty w pracy nie szalej ;-)
Agus ale masz fajnie z wyjazdem i urlopem m, ja to jestem szczęśliwa jak ma 2 dni pod rząd urlop :sorry2:
Marlenko plany realizuje powoli, bo maruda mi to skutecznie uniemożliwia :dry: teraz biorę ją na spacer i zakupy, może mi potem padnie, bo jęczy, że śpiąca już od 8, a za cholerę nie da sie położyć :baffled: wyszło ładne słoneczko, że aż chce się iść na dworek :tak:

Mata moja Marysia dzisiaj podobnie jak Dobrusia,do tego ma 37.2st,my narazie zostajemy w domku,zaraz bede dzwonila do lekarza,klinika otwarta od 9,mam nadzieje,bo dzisiaj jest u nas bank holiday,prawie wszystko pozamykane,echh,no nic zobaczymy,milego spacerku

Witam. U nas nocka fatalna, mały nie chce spać w łóżeczku i śpi z nami. Kręci się strasznie i marudzi przez sen, pluje smokiem i chce cyca:baffled::baffled:
Nawet nie wiecie jakiego mam pietra przed tym aby go odstawić:zawstydzona/y:

Dziewczyny jakie polecacie zabezpieczenia do szafek i szuflad??
Muszę koniecznie zakupić. Mieliśmy dziś iść na spacerek, ale pada:baffled::baffled: Artek dawno nie biegał po podwórku bo nie miał cieplejszych butów. Jak nam się jakieś podobały to nie było rozmiaru, w końcu w piątek udało nam się kupić:-)
Jola dzięki, że mi przypomiałaś o tym sklepie z butami koło Bili

Jak mały pójdzie spać, muszę przyszyć taśmę do firanki uprać i zawiesić. Początkująca ze mnie krawcowa. Z jednej strony ściegu coś nitka mi się plącze. Może wiecie czemu tak:baffled:??? Mata, Ty szyjesz:-)

Zrobię lepsze fotki i pochwalę się kuchnią. Jola możesz być dumna z Sylwka. Każdemu bardzo się podoba. Aparat fotograficzny coś nam szwnkuje. Robi bardzo nieostre zdjęcia. Muszę poszukać paragonu i oddać tego dziada do reklamacji

Ostatnia edycja:
My wróciłysmy ze spacerku i ten czort dalej spac nie chce, a już śnięta chodzi...
Patyk jak nitka sie plącze to najprawdopodobnie za słabo masz nitke naprężoną, przy maszynie powinno byc takie cuś gdzie nitkę przeplatasz i jest pokrętło z przedziałką, pobaw sie nią troche i zobacz jak lepiej szyje ;-) no i koniecznie wrzuć fotki mieszkanka, bo na pewno będzie co oglądać :tak:

Witajcie...
u nas rano było piękne słoneczko, ale już się zachmurzyło i pewnie będzie lało brrrr :baffled: małe śpią, a ja gotuję zupinkę. Ania jak wstanie, dostanie brokułka...

wstałam rano z kipą po pas, smarkam na zielono, pewnie znów mam te cholerne zatoki :szok: idzie oszaleć...
małe póki co zdrowe. Julce krosty zlazły, a Ania po pielęgnacji z Oilatum też ładnie jej skórka się wygładza i jest bardziej nawilżona.

A Adam mój wrócil zły, bo od 25 sierpnia nie może się pieniędzy za umowę o dzieło doczekać :angry: wkurzony i powiedział, że do sądu dziadów pośle. Nawet k**** na chleb nie mamy, a ten o swoje pieniądze nie może się doprosić!!!

Ach, cóż Wam smęcić...

udanego dnia kobitki!!!

reklama
My wróciłysmy ze spacerku i ten czort dalej spac nie chce, a już śnięta chodzi...
Patyk jak nitka sie plącze to najprawdopodobnie za słabo masz nitke naprężoną, przy maszynie powinno byc takie cuś gdzie nitkę przeplatasz i jest pokrętło z przedziałką, pobaw sie nią troche i zobacz jak lepiej szyje ;-) no i koniecznie wrzuć fotki mieszkanka, bo na pewno będzie co oglądać :tak:

Mata dzięki. Jak M wróci to się pobawię trochę na ścierkach. Mam do obszycia:tak:
Pokażę te fotki co mam. Są troche nieostre:baffled:

Załączniki

• DSCN5538.jpg
    DSCN5538.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN5527.jpg
    DSCN5527.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN5535.jpg
    DSCN5535.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 39
  • _mini-DSCN5504.jpg