reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Helloł laski
Daruunia po 22 kończyła się prać praleczka ale liczyłam do prasowania te rzeczy które już się suszą :-D
Moja Ola ostatnio jest w nocy niemożliwa , budzi się jak niemowlak na cyca i jak ja mam ją odzwyczaić ?

reklama
Wlasnie psina wrocila moja ze spaceru:cool2:ja zmienilam posciel w sypialni na te nowa:tak:pogoda kiepska,ale narazie nie pada,wiec jest szansa na sloneczko,w tym momencie tylko chmury,duzo chmur:blink:
Milego dzionka lalaeczki-laseczki:-)

Witam !!!
U nas kurczę deszczowo - a ja dzisiaj mialam zaczać prac ciuchy wrrr - no cóż ...

Moja Nadia dzisiaj takze sie obudzila w nocy hmm - ale dalam smoka i padła ... wstalismy przed 8 - moje dzieciaki szaleją a ja BB i caffe ( a mężolina śpi ) hihi
Marlenko a jedna taka brązowa sukienka - nadaje sie na plaże i na ulicę a druga taki wsciekły roz :-D ( abym byla widoczna) hahahaha
Wczoraj weszłam na 12 minut do solarium i mam cycolki piekące i plecy:baffled: cholercik ...

I ja witam

Moja Ola ostatnio jest w nocy niemożliwa , budzi się jak niemowlak na cyca i jak ja mam ją odzwyczaić ?
hmmm czy ja czasem tego miałam nie napisać :cool2: dzis wyjątkowo po 3 juz ładnie spała , ale dałam jej nurofren i spałam z nią...(od 12 do 3 chodziłam do niej z tysiac razy:dry:)

Lilianko to się załatwiłaś :baffled:

Marlenko dzis u Ciebie szanse na ładna pogodę a u mnie paskudnie (chyba chmurzyska do mnie polazły :-D)

Marlenko a jedna taka brązowa sukienka - nadaje sie na plaże i na ulicę a druga taki wsciekły roz :-D ( abym byla widoczna) hahahaha

sukienki musza byc szalowe:-p
bardzo mi przykro z powodu cycorkow:tak:

Marlenko dzis u Ciebie szanse na ładna pogodę a u mnie paskudnie (chyba chmurzyska do mnie polazły :-D)

sprawdzilam pogode w necie u mnie ma byc mglisto,narazie wyszlo slonko:tak:

Posprzatalam lazieneczke na blysk,wstawilam pranko,Marysia je buleczke i oglada bajeczke:-D

A ja znowu zaglądam z pracki . Lilianka to fajnie będziesz wyglądać w tych kiecach. Opalona i mocny kolor - to lubię :-)
Szkoda tylko cycolo , niech cię mężolina wysmaruje :-D:-D:-D
Fajnie macie że sięwasze dzieciaki same bawią - moja jak już to wczoraj się zabawiła butelką z cifem , nakładała na korek klocek i chciała zakręcić

Witajcie kochane

Witaj KAsiu, kobieto pracująca ;-)

Marlenka, Martusia, witajcie w klubie u mnie też pogoda do bani, szykuje się załamanie pogody i jest pochmurno, ale ciepło ;-)

Lilianka, obyś szybko doszła do formy :tak:

małe pieknie pospały, Julka niedawno wstała i jest już po sniadanku i szaleje przy piosenkach na mini mini ;-) Ania wstała o 5 zjadła i spała do 9 :-) ja też póki co myślę, co zrobić przez dzień, muszę zupkę zrobić i iść po południu z Anią na szczepienie, i jeszcze mój gino o 18 :-( kurde i poszło się 225 zł walić :-(

udanego dzionka kobitki :-)

a i ta moja sierota poszła na 1 rozmowę, co wczoraj umówiliśmy. Drugą ma o 15.30. Ale mimo to będę szukać dalej :tak:

reklama
Do góry