reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Helloł laski
Daruunia po 22 kończyła się prać praleczka ale liczyłam do prasowania te rzeczy które już się suszą
aj widzisz jeszcze się nie obudziłam...
No widzę że i Kasia I Marlenka dołązyły do mnie z rańca :-)
marlena nad
:)
Wlasnie psina wrocila moja ze spaceruja zmienilam posciel w sypialni na te nowapogoda kiepska,ale narazie nie pada,wiec jest szansa na sloneczko,w tym momencie tylko chmury,duzo chmur
Milego dzionka lalaeczki-laseczki:-)
Milego dzionka lalaeczki-laseczki:-)
Witam !!!
U nas kurczę deszczowo - a ja dzisiaj mialam zaczać prac ciuchy wrrr - no cóż ...
Moja Nadia dzisiaj takze sie obudzila w nocy hmm - ale dalam smoka i padła ... wstalismy przed 8 - moje dzieciaki szaleją a ja BB i caffe ( a mężolina śpi ) hihi
Marlenko a jedna taka brązowa sukienka - nadaje sie na plaże i na ulicę a druga taki wsciekły roz ( abym byla widoczna) hahahaha
Wczoraj weszłam na 12 minut do solarium i mam cycolki piekące i plecy cholercik ...
U nas kurczę deszczowo - a ja dzisiaj mialam zaczać prac ciuchy wrrr - no cóż ...
Moja Nadia dzisiaj takze sie obudzila w nocy hmm - ale dalam smoka i padła ... wstalismy przed 8 - moje dzieciaki szaleją a ja BB i caffe ( a mężolina śpi ) hihi
Marlenko a jedna taka brązowa sukienka - nadaje sie na plaże i na ulicę a druga taki wsciekły roz ( abym byla widoczna) hahahaha
Wczoraj weszłam na 12 minut do solarium i mam cycolki piekące i plecy cholercik ...
mata-kow
mama do kwadratu :)
I ja witam
Lilianko to się załatwiłaś
Marlenko dzis u Ciebie szanse na ładna pogodę a u mnie paskudnie (chyba chmurzyska do mnie polazły )
hmmm czy ja czasem tego miałam nie napisać dzis wyjątkowo po 3 juz ładnie spała , ale dałam jej nurofren i spałam z nią...(od 12 do 3 chodziłam do niej z tysiac razy)Moja Ola ostatnio jest w nocy niemożliwa , budzi się jak niemowlak na cyca i jak ja mam ją odzwyczaić ?
Lilianko to się załatwiłaś
Marlenko dzis u Ciebie szanse na ładna pogodę a u mnie paskudnie (chyba chmurzyska do mnie polazły )
marlena nad
:)
sukienki musza byc szalowe
bardzo mi przykro z powodu cycorkow
sprawdzilam pogode w necie u mnie ma byc mglisto,narazie wyszlo slonko
Posprzatalam lazieneczke na blysk,wstawilam pranko,Marysia je buleczke i oglada bajeczke
kasiau30
Czerwcowa mama'08
A ja znowu zaglądam z pracki . Lilianka to fajnie będziesz wyglądać w tych kiecach. Opalona i mocny kolor - to lubię :-)
Szkoda tylko cycolo , niech cię mężolina wysmaruje
Fajnie macie że sięwasze dzieciaki same bawią - moja jak już to wczoraj się zabawiła butelką z cifem , nakładała na korek klocek i chciała zakręcić
Szkoda tylko cycolo , niech cię mężolina wysmaruje
Fajnie macie że sięwasze dzieciaki same bawią - moja jak już to wczoraj się zabawiła butelką z cifem , nakładała na korek klocek i chciała zakręcić
Witajcie kochane
Witaj KAsiu, kobieto pracująca ;-)
Marlenka, Martusia, witajcie w klubie u mnie też pogoda do bani, szykuje się załamanie pogody i jest pochmurno, ale ciepło ;-)
Lilianka, obyś szybko doszła do formy
małe pieknie pospały, Julka niedawno wstała i jest już po sniadanku i szaleje przy piosenkach na mini mini ;-) Ania wstała o 5 zjadła i spała do 9 :-) ja też póki co myślę, co zrobić przez dzień, muszę zupkę zrobić i iść po południu z Anią na szczepienie, i jeszcze mój gino o 18 :-( kurde i poszło się 225 zł walić :-(
udanego dzionka kobitki :-)
a i ta moja sierota poszła na 1 rozmowę, co wczoraj umówiliśmy. Drugą ma o 15.30. Ale mimo to będę szukać dalej
Witaj KAsiu, kobieto pracująca ;-)
Marlenka, Martusia, witajcie w klubie u mnie też pogoda do bani, szykuje się załamanie pogody i jest pochmurno, ale ciepło ;-)
Lilianka, obyś szybko doszła do formy
małe pieknie pospały, Julka niedawno wstała i jest już po sniadanku i szaleje przy piosenkach na mini mini ;-) Ania wstała o 5 zjadła i spała do 9 :-) ja też póki co myślę, co zrobić przez dzień, muszę zupkę zrobić i iść po południu z Anią na szczepienie, i jeszcze mój gino o 18 :-( kurde i poszło się 225 zł walić :-(
udanego dzionka kobitki :-)
a i ta moja sierota poszła na 1 rozmowę, co wczoraj umówiliśmy. Drugą ma o 15.30. Ale mimo to będę szukać dalej
reklama
Podziel się: