reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej Dziewczynki!:-)

Ewunia-wspolczuje trudnej tesciowej i trudnego meza:-(Oby wszystko sie poprawilo!
Jola-nieszczescia powinny chodzic parami,a nie stadami!To mialas nieciekawy weekend....:-(

A ja nie pokazywalam sie w weekend,bo moja siostra jest u mnie na wakacjach:-)Dzis bylysmy z Maja na szczepieniu i oczywiscie byla straszna histeria,jak zawsze u tej pediatry.A Wy jeszcze puszczacie mi ten filmik o rteci w szczepionkach-a ja nigdy nie pytalam o ten niebezpieczny skladnik.....

Ja jednak mam jeszcze wolne w tym tygodniu,wiec spedze wiecej czasu z siorka,troche pozwiedzamy z Majka:-)

Jolu po serii nieszczęść przychodzi tylko seria szczęścia :-)
A ja prasowałam 1,5 godziny i już trzeba iść spać - to sobie odpoczęłam , jeszcze tylko ze 3 pralki do prasowania i będzie wszystko - tylko jak mi się to zmieści do szafek to ja nie wiem :baffled: Wolę nadgonić w tygodniu bo mam zaległości niz potem cały weckend sprzątać - ciekawe na ile mi starczy zapału :-D:-D:-D

Jolu ale się smutnych rzeczy nazbierało... oby niedługo spotkało Was hurtowe szczęście :tak:

Patyk jeszcze troche i wszyscy odsapniecie ;-) trzymam kciuki za szybkie skończenie remontu :-)

Ewunia mam nadzieję, że ten Twój leń kanapowy ;-) nie palnie gafy na rozmowach i w końcu załapie sie do jakiejś pracy :tak:

Majka a ja się zastanawiam co u Ciebie, ale juz wszystko jasne :-p

Darunia Ty do Ł znikasz a fotka bluzy to gdzie:confused:;-):-D

Kasiu podziwiam Ciebie za to prasowanie, bo mi się ostatnio nic nie chce... małej rzeczy tylko te najbardizej pogniecione prasuję (i to przed samym wyjściem), co tylko sie da, to składam, męża rzeczy nie prasuję prawie, bo on i tak woli przed pracą prasować, żeby nie było widać składania na ubraniach...

A ja od rana Was podczytywałam tylko, bo na nic sił nie miałam... padnięta po kiepskiej nocy strzeliłam sobie starsznie mocną kawę:zawstydzona/y:, mała poszła spac po 9 i spała prawie 3 godziny :szok: (chyba nockę odsypiała:-p) a ja przez ta kawe az telepawek dostałam i zasnąć nie dałam rady więc cały dzień jak zombie łaziłam :baffled: po południu poszłam do teściówki, bo az się o małą bałam... ale na szczęście po kilku godzinach kawa przestała tak mocno działać...

Dobry Wieczór
Dzisiejszy dzionek był bardzo obfity :
Farbowałam kudełki, pozniej jezdzilam z mezem i zalatwialismy sprawy na wyjazd, obiad i znów wyruszylismy na zakupki...
Wrócilismy po 22 - dzieci naszczescie juz spały ...
Kupilam sobie 2 sukienki i dwie bluzeczki, tusz do rzęs ... Nadii bluzeczke a Fabiankowi spodenki... i żarełko...
Poza tym dzien przed wyjazdem mamy imprezke rodziną u moich dziadków... 15 sierpnia dziadek ochodzi 75 urodziny ... i prezentu szukalismy dla niego... jutro znów musimy jechac.
Nadinka ma sie dobrze wyszedl jej kolejny ząbek ( zaraz powiadomie na odp wątku)
Fabianek dzisiaj narzekał na ból brzuszla ale dostał Lakcid i mu pomogło...
A ja moje drogie pełna parą przygotowuje sie do wyjazdu i bede rzadziej na BB
Dobrej i Spokojnej Nocki życze...
Liluszka :p

Dzień dobry!

Widzę że dziewczyny jeszcze śpią :-) U nas nocka taka sobie-standardowo kilka pobudek... już się w sumie przyzwyczaiłam :-p:dry: Ł w pracy, Bart gdzieś szoruje po kątach, a ja kawka i bb...

Lilianka ale Wam dobrze z tym wyjazdem!
Martucha mam nadzieje że dzisiaj już bedziesz wyspana ;-)
Kasaiu o 22 i jeszcze 3 pralki? Czy ja też tak będę funkcjonowac jak wrócę do roboty? :sorry2::-D
Majka udanego odpoczynku z siostrą :tak:
Patyk... kurcze mam nadzieje że szybko skończy się ten remont!

reklama
Dziem dobry
dzisiaj chyba jestem druga:cool2:Marysia wstala o 5:50;-)ja popijam teraz kawusie i planuje dzionek,czekam zeby wstawic pralke,a o prasowaniu nie wspomne narazie:-p

Darunia witaj:-)ehhh te nasze ranne ptaszeta:-p
Liluszka,fajne sa te przygotowania do wyjazdow,ciekawe jakie sukienki sobie kupilas???;-)

Do góry