reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Śmigałam, śmigałam, ale bryka znowu sie zepsuła i dojechaliśmy do centrup i lipton... z powrotem do domu z pikającą kontrolką, jutro trzeba do naprawy go dac, dzisiaj miejsc w serwisie nie było... ot takie mam szczęscie... :dry:

Lecę kapac Tutka ;-)

tak mi przykro Darunia,a o filmie slyszalam swietny jest:tak:

T. dzwonił, że pójdzie dziś wytrzepać dywan
- taaa bo uwierzę, to niewiarygodne,
że w ogóle w padł na coś takiego!!!
jak mozesz:-D:-D:-D;-)chlopak sie stara:tak:
Kasiu widze,ze swietnie poradzilas sobie w pracy:tak:
Ewunia dobrze i tak trzymaj:tak:
Agusia wracaj do nas;-)
Ula,ale sobie pospaliscie,u nas najwyzej do 8:tak:

Dzisiaj po fryzjerze poszlam na miasto z kolezanka,dzien zakupowy,wybralam dla niej piekna cappuccino tunike,potem kupilysmy kremy dostalysmy kosmetyczke i i 7 roznych malych produktow(byla promocja)kupilam tez majtoszki i posciel,jak na dzisiaj starczy,jutro na miasto ide bez kasy

Ostatnia edycja:
reklama
Mejdia - dobre są i chęci ;-) daj mu szanse :-D
Marlenka - majtoszki i posciel... hmmm, szykuje sie owocna noc? :-D

M zajada kolacje i zerka w tv, jakis fajny film leci, ale wojenny wiec mnie nie interesi ;-) Zaraz myknie po jakies winko, bo mamy chec ;-) A potem sie zobaczy... :-D

witam dziewczynki wieczorkiem nas od piatku pech prześladuje najpierw poszła pompa wody w busia ale pomślałam sobie no stara była potem jakiś gośćiu wyjechał M i z jakiejś bocznej uliczki i musiał ostro hamować i 1000 zł poszło w pizdu wszystki lustra jakie wiózł szlak trafił ale dobra tłumaczyłam sobie szkło to na szczęście na wieczór dowiaduje się za pogrzeb ok przeżyłam jakoś piątek w sobotę w całej Ostrołęce nie mogliśmy znaleść części do busa mało tego jak tylko przyjechaliśmy przyszedł machanik i chciał zawrócić busem i zerwał sie przegub :angry: :wściekła/y: niedziele Mikołaj nadobył śliwkę pod okiem :-( stuknoł się o róg stolika kuchennego u moich rodziców :-:)angry: dziś ledwo wróciłam z pogrzebu a moja teściowa do mnie że nasz kolega nie żyje 29 lat przestały pracować mu nerki :-(
idzie zwariować :wściekła/y::angry::-:)baffled:

reklama
Jola przykro mi, trzymaj się kochana.Tulaski. Buziaczki dla Mikosia. Ach te nasze skarby nieostrożne. Artur potknął się w zeszłym tyg o rure od odkurzacza (lubi się bawić - udaje, że odkurza) i zadrapał się pod nosem i nabił guza)
Mnie już wkur... ten remont. Babcia się wtrąca i chciałaby rządzić. Siostra zazdrosna. Ogólnie atmosfera lipna w domu. Wszyscy chodzą nadąsani. Już nie mogę się doczekać, kiedy to się skończy. Robimy ścianę z płyty i zakładamy drzwi za schodami na tym piętrze co remontujemy, bedziemy oddzielnie bo już mamy ich dosyc. Wkurza mnie to bo my ciągle kupujemy art takie jak paper toaletowy, olej, zmywaki, plyn itd. Ile to można. Mąż mnie wkurzył, a miało być wieczorem tak romantycznie:baffled::baffled::baffled:

Do góry