reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja lubie jajecznice z pomidorkiem i z cebulka
a ja jeszcze jajecznicę z kukurydzą, mniammmm :-p

Lmoja siostra waży 46 kilo a ja 56
i wiatr was nie porywa :confused::-D nie dość, że chudzinki to laseczki wysokie ;-):-D
a co do kursu, kuzynka musiała po dłuższym czasie kilka jazd wykupić, ale tak poza tym to bez większych problemów jej sie udało :tak:

Wstyd się przyznać ale zdałam i Tu UWAGA za 9 razem. Mega kosztrowny to był kurs. Ale na szczęście w końcu się udało. Na pewno sobie poradzisz i zdasz
ja znam takich co za 27 zdawali, więc niezły i tak miałas wynik ;-)

ja dziś nerwa miałam na małą i jej miganie sie od spania, przetrzymałam ja kilka razy z rykiem w łóżeczku i już lepiej, terrorystka mała, jeszcze troche i mnie wykończy :sorry2:

spokojnej nocki, ja lece do wyrka, bo z samiutkiego rana lecimy do Daruni :-)

reklama
Kasiu kurs chyba jest caly czas wazny ale to chyba zalezy od instruktora czy sci podpisze z eukonczylas kurs Dobrze zebys siobei wykupila ok 5 goidzn jazdy i juz.
Basiu p[osdrow Asie od nas dobrze z emaja pogode i Ola zadowolona.

Kasiu... zgadzam sie z magdalenkakol, ze kurs jest wazny:tak:a gdzies gdzie zdawałas egzamin sa Twoje papiery wiec pewnie tam bys musiała sie udac, zeby Ci to wydali...
No i 5 godzin jazd i znów mozesz czekac w kolejce na egzamin:tak:

Z Pupka Paulinki jest jeszcze gorzej:zawstydzona/y: posmarowałam jej juz ja tym tormentiolem i walczymy... jak wstanie pewnie znów pobiega bez pieluchy i zas nasika na dywan:-p musimy go dzis wyprac, ale chyba wietrzenie tez pomaga...
Jeszcze ta wysypka:zawstydzona/y: biedna... oby tylko goraczki juz dzis nie miała:-(

Hej dziewczyny,ja tylko na chwile-zaraz wybywam do pracy.
Asiowo-sprobuj tez make ziemniaczana,chociaz tormentiol tez dobry.
Mejdia-swietna fotka:-)Ty laseczka,fajny masz styl,a Wojtus super chlopaczek:-)

HEj dziewczęta!
Nocka w połowie udana , musialam smrodka o 3.00 do łózka wziąść:no:,
T. zrobił mu butlę i dopiero zasnął.

Bbakania - fajnie, że już jesteś,
co do spotkanka to też się nie mogę doczekać ;-)
Kasiau - dziś mam jazdy wieczorkiem więc zapytam wkurzającego-instruktora i wszystko się wyjaśni!:-)
Wilmek - super, że zakupki sie udały!:tak:
Magdzioarko-udanego wyjazdu!
Asiowo- oby ta pupa Paulinki się szybko zagoiła!:blink:

Mejdia-swietna fotka:-)Ty laseczka,fajny masz styl,a Wojtus super chlopaczek:-)

Maajka
ten styl to akurat to co pod ręką, :-D:-D:-D,
ale lata 60-te i 70-te odcisnęły jakiś ślad w mojej szafie!:-)
Kurcze jak już kiedyś Basi wspominałam, że też jestem ciekawa jak wyglądacie! Może kiedyś się zgodzicie, żebym zajrzała na zamknięty;-):happy2:

Hello:-) U nas nocka super przespana. Na szczęscie w nocy nie było tak parno jak ostatnio to i dzieciom sie lepiej spało. Za tydzień przyjeżdzają do nas goście a Kacper nie moze sie doczekać bo obiecaliśmy mu, że będzie mógł spać na materacu a nie ze mną w łóżku. Dzisiaj poszedł ostatni dzień do przedszkola i od poniedziałku ma wakacje:-):-):-) Jutro jak dobrze pójdzie to zrobimy mu wycieczkę pociągiem bo truje nam od tygodnia, że chciałby pojechać. Wszędzie gdzie jeździmy to autem bo najwygodniej. Ale raz mozna zrobić wyjątek:-D:-D:-D
Kubcio poszedł do łóżeczka może zaśnie

Dziewczyny ale macie z tymi pupciami:-:)-( Niech szybko się wygoja bo dzieciaczki się tylko męczą a Wy razem z nimi.
Wczoraj na plaży osa użądliła Kubusia. Zdązyłam tylko powiedzieć do Damian uważaj osa koło Kuby i było po sprawie. Na szczęscie nie płakał bardzo, żądło też nie zostało. W domku dałam mu wapno i posmarowałam fenistilem. Bałam się bo ja jestem uczulona na ugryzienia i nie wiedziałam jak Kuba zareaguje. Ale na moim strachu się na szczęscie skończyło

Ostatnia edycja:
reklama
Ach te osy - dobrze , że się nic nie stało
Basiu a może jakiś filtr założyć na rury ?
A my dziś leniu.... jemy . Dzis mała pospała dłuzej a potem ja jeszcze przysnęłam jak się bawiła nio i tak zrobiła się 8 a teraz po sniadanku i już 10,30 prawie , wow.

Do góry