magdalenkakol
Fan(ka)
Kasiu wyszedl ale to tyylko 1/4 tego zeba. Mam nadzieje ze jednak juz nie bedzie tak dokuczal.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mejdija Wojtus słodizak niesamowity
Kochane nie popisze leb mi rozwala do tego leje suieze mnie w doslownym tego słowa znaczniu. Bzuiaki dla wsiech p[rzesylam
chudziaszki jestescie niesamowite,a ja lubie jajecznice z pomidorkiem i z cebulkaA takie tam , najpierw jajeczniczka śmieciuszka a potem udka
Decathlon to sklep sportowy
wiem Kasiu i u mnie M mało siedzi z nim i pozwala mu na wszystkoJola ja z Weroniką to nie miałam wcale problemów takich jak z tą małą i czasem to się śmieje że co dzieciak to dzieciak.Fajna z niej spryciara a minkami i kokieterią to nawet mnie rozwala.
U mnie to ja jestem ta zła bo tatuś to jak tydzień nie widzi córek to sorry , sama wiesz jak to jest.